Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Probudila sam u sebi usnulu strast!

Zovem se Ana i imam četrdeset godina. Do nedavno sam živela u jednom skladnom braku, sve dok nisam svoga muža uhvatila u prevari sa duplo mlađom ženom. Nakon toga smo se odmah razveli. Nisam imala djece sa njim. U poslednje vrijeme me je bio totalno zapostavio pa sam po tome mogla i da zaključim da me vara sa nekom. Skoro pa da nismo imali seks nikako. Razlog tome nije uopšte bio moj izgled čak šta više izgledala sam za svoje godine jako dobro.

Imala sam dugu crnu kosu, vitka u struku, grudi su im iako sam imala toliko godina još uvijek stajale ponosne moje četvorke čvrste, dok mi je guza bila malo poveća. Moram priznati da sam po prirodi bila malo koketa voljela sam da privlačim mušku pažnju ali nisam nikada prevarila muža u braku. Radila sam u opštinskoj administraciji. Voljela sam da se uvijek za posao oblačim malo izazovno, čarape, halteri, tangice, uske haljinice, svilene košulje i čipkasti brusevi raznih boja su bili dio mog svakodnevnog stajlinga.

Naročito u svemu tome bi prednjačilo nije veliko dupe koje nije nikoga ostavljalo ravnodušnim kada bi prošla pored njega. Primijetila sam da sam mamila uzdahe mlađih kolega i bila sam sigurna da su neki od po neki put i drkali na mene. Moje koleginice su nakon razvoda pokušavale da me izdignu iz svega moleći me da počnem izlaziti sa njima. U početku sam to odbijala, ali kako nisu htjele da odustanu na kraju sam pristala. Dogovorile smo se da u subotu uveče odemo u diskoteku.

Obukla sam se jako seksi da kada su me i one ugledale samo su rekle vau. Došle smo nas tri u diskoteku za sto koji je bio rezervisan samo za mene. Krenule smo da pijemo i opuštamo se. Primijetila sam da me već duže vrijeme posmatraju mladići koji su bili pored nas. Jako mi je to imponovalo da se tako mladi momci lože na mene. Posebno mi se dopao jedan mladić visok crne kose u tom društvu. Počela sam da koketiram sa njima. Nije mu dugo trebalo, prišao je mom stolu, kulturno se predstavio i zamolio za ples.

Pristala sam, krenuli smo da plešemo. U jednom trenutku mi je šapnuo na uho da izgledam jako seksi. Priznao mi je da ima devetnaest godina. Nakon nekog vremena sam osjetila da mu se kurac digao u gaćama. Mogla sam ga jako dobro osjetiti jer je imao stvarno veliku alatku. Kroz mene kao da je prošla struja. Počela mi je da se budi stara žudnja, pica me je jako svrbila i počela da vlaži dok su se moje bradavice jako ukrutile da sam mislila kad ga dohvatim ubadam ga.

Krenula sam i ja u akciju i dopustila mu da stavi nogu između mojih i počela prljavim plesom da imitiram da se nabijam na njegovu nogu. Kako smo popili mnogo i piće nas počelo hvatati ne znam ni ja kako već smo bili ispred diskoteke i počeli strasno da se ljubimo. Odveo me je do svoga auta gdje smo za par trenutaka bili potpuno goli. Spustila sam glavu na njegovu batinu i počela da ga obrađujem. Rastao je u mojim ustima svakog trena. Mislim da je bio oko dvadeset centimetara dug. Pušila sam mu ga kao da mi je to poslednji put.

On se samo zavalio i uživao u tome kako mu ga obrađujem. Nakon što sam ga pušila prešla sam na njegova jaja. Lizala sam mu jaja i uvlačila jedno po jedno u usta. Slinila sam na njegovom kurcu. Dok sam mu ga pušila milovao mi je kosu. Nakon toga me je oborio na sjedište i krenuo da liže moje sise. Čim mi je krenuo da liže i gricka bradavice orgazam je krenuo da me drma. Čim je došao do moje pice počela sam da svrsavam. Iz moje pice je potekao pravi mlaz sokova. Nije mogao da veruje. Željela sam što prije ga u meni.

Molila sam da mi ga stavi. Nije mu trebalo da ponovim dva puta. Već nakon što je ušao u mene sa glavićem počela sam da stenjem. Moja obrijana pica je bila jako uska jer se nisam dugo jebala. Njegov kurac je za mene bio jako veliki. Zamolila sam ga krene sporije jer je bio jako veliki, svakim ubodom je širio moju picu. Stavio je moje noge na njegova mlada ramena a onda krenuo da se ubada u mene još jače. Moram da priznam da mi je jako godilo, ponovo sam počela da svršavam. Prstima sam grebala njegova leđa.

Sad je počeo da me tuca još jače. Moja pica je slinila za njegovim kurcem. Hrabrila sam ga da me nastavi tucati. Tražila sam da ga uzjašem. Opkoračila sam ga i počela sam se nabadati na njegov veliki kurac. Dok sam se nabadala on se igrao mojim velikim sisama. Lizao mi je bradavice bez prestanka. Nije dugo mogao više da izdrži. Vidjela sam da se bliži vrhuncu. Nisam željela da svrši u mene. Skinula sam se sa njega i stavila ga među moje velike sise. Počela sam da mu ga drkam sisama.

Nakon par trenutaka špricao je po mojim sisama i licu. Izbacio je more sperme iz svojih jaja. Oblizala sam ga od ostataka sperme. Moram priznati da sam svršila nekoliko puta i ne pamtim kad sam to doživjela. Razmijenili smo brojeve da ostanemo u kontaktu. Nakon toga smo se sredili i vratili unutra.

Ocjena priče

4.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 6055

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija