Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

PROFESOR JAKOV

Ocjena: 5

Jakov je dugo godina bio asistent profesora mamtematike na građevinskom fakultetu. Bio je u kasnim tridesetima i spreman da preuzme katedru dosadašeg profesora, čekalo se samo da završi doktorat.
Počela je nova studentska godina i Jakov je dobio stalni posao profesora matematike. Za asistenta dodjeljena mu je mlada asistentica Tijana, Tijana je bila mlada i ambiciozna i sa svojih 28 godina bila željna dokazivanja. Imala je plavu kosu do ramena sa malim smeđim pramenovima, plave oči, punih usana sa lijepim osmijehom i savršenim crtama lica. Bila je vitka, savršenih trojki, savršenih čvrstih nogu sa lijepom malo isprčenom guzicom. Naravno Jakovu se jako dopala i ničim nije dao naslutiti kako ga Tijana privlači.
Jakov je bio naočit i visok muškarac, širokih ramena, uvijek dotijeran noseći fina i elegantna odijela, koja su isticala njegovu muskulaturu. Bio je san svake studentice, a i kolegicama profesoricama. Među njima se širila priča kako Jakov ima velikog i da bi ga jako voljele probati, ali kako ga se baš nije viđalo u ženskim društvima osim studentica koje dolaze na konzultacije i pokojom kolegicom, pukle su priče kako je Jakov gej. Te glasine čuo je i Jakov, ali to ga nije uopće diralo. Na prvom satu predavanja i upoznavanja studenata u prvom redu sijedile su dvije studentice koje su stalno nešto šaputale. Jakov je prozva prvo njih da se prestave ostalim studentima. Jedna se zvala Ivana, a druga Tamara. Obe su bile jako zgodne, malo nižeg rasta, ali sa svim svojim atributima koje su naveliko isticale. Obučene dosta provokativno. Tokom cijelog predavanja njih dvije su stalno nešto šaputale gledajući ptema Jakovu koji ih je često opominjao. Na kraju predavanja Jakov im se obratio govoreći ima kako su konzultacije danas od 13:00 do 14:30 u kabinetu 106.
Začulo se kucanje na vratima kabineta;"Naprijed"odgovori Jakov. "Dobar dan profesore"u isti glas odgovore Ivana i Tamara, "izvolite uđite kolegice" pozive ih Jakov. Ivana zatvorivši vrata krenula je sa Tamaraom prema katedri sjedajući nasuprot Jakova.

Tamara:"Mi smo došle da nam malo pojasnite zadatke koje smo imali na predavanju".
Jakov:"Pa kolegice mogle ste biti malo mirnije na satu pa bi možda nešto i zapamtile".
Ivana:"Izvinite profesore, ali bile smo zanesene vašim izgledom", spomenuvši to Ivana si lagano liznula usnicu.

Jakov:"No dobro, recite mi šta vam nije jasno".
Tamara:"Htijele bi da nam malo pojasnite postupak riješavanja zadataka".
Jakov se ustao i na ploči napisao zadatak i počeo objašnjavanje i postupak riješavanja zadataka, ali Ivana i Tamara nisu slušale njegovo predavanje već su svoj fokus usmijerile prema njegovom međunožju i njegovom kurcu koji se ocrtavao u njegovim hlačama. Jakov je to primjetio te im se obratio malo strožim glasom;"vidim nije vam do zadatka, ako vas ne zanima molim da napustite kabinet, odriješit je bio Jakov.
Ivana:"Oprostite profesore, mi smo zapravo došle zbog nečega drugoga, čule smo neke glasine o vama pa smo se Tamara i ja odlučile doznati šta je od toga istina, a usput smo bacile i okladicu. Jakov je ostao zatečen njenom izjavom, ustale su se i krenule prema Jakovu i počele rukama da ga diraju, Jakov sav u čudu i crven u licu pokušao je da ih spriječi u tome, ali Tamara ga je počela ljubiti po vratu otkopčavajući mu košulju, dok je Ivana ljubila njegove usne i svojom rukom stiskala njegov kurac preko hlača.
Ivana:"Mmm profesore imate jako ljep kurac, Tamara glasine su bile točne".

Zatim je i Tamara spustila svoju ruku na njegov kurac da se uvijeri i osijeti njegovu veličinu. Jakov se nije ni snašao, a tamara mu je već izvadila kurac iz hlača i počela ga nadrkavati. Pod Tamarinom šakom kurac mu je bivao sve krući. Tamara je kleknula i počela jezikom da liže njegov kurac po cijeloj dužini. Ivana je otkopčala njegovu košulju i počela jezikom prolaziti po njegovim prsima lagano lickajući njegove bradavice.
Tamara mu je otkopčala hleče i spustila ih do njegovih koljena i počela da mu siše veliki glavić pokušavajući što dublje gutati njegov kurac, pridružila joj se i Ivana i počela da mu liže jaja, i zajedničkim snagama počele da mu puše kurac. Jakov je počeo mrdati svojim kukovima i lagano ih počeo jebati u usta mjenjajući sad jedna sad druga. Jakov je počeo osijećati da mu dolazi vrhunac, ali kako vrata kabineta nisu bila zaključana u kabinet je ušla Tijana, Jakov je ostao u šoku jer je bio uhvaćen spuštenih hlača sa dignutim kurcem kraj ustiju Ivane i Tamare. Tijana je zaključala vrata govoreći;"samo vi nastavite, neću nikome reći. Tijana se uputila ka stolici i sjela, pokazala je znak curama neka nastave, Ivana i Tamara nastavile su pušiti Jakovu, Tiana je podigla svju haljinu na svoje kukove, raširila svoje noge i počela da trlja svoju pičkicu preko gaćica. Jakov je počeo da uživa gledajući malo u cure kako mu puše kurac te malo u Tianu koja je skinula svoje gaćice i počela svoje prste gurati u već vlažnu pičkicu.
Tamara:"Dođite profesorice ima pvdje posla i za vaša usta".
Tiana:"Ja više volim ono drugao".

Tijana se ustala i prišla Tamari, uhvatila je za kosu, povukla njenu glavu na svoju pičku i zapovijednim tonom naredila Tamari da ju liže. Tamara je isplazila jezik i počela da liže Tianinu pičku ližući njene usmine pa sve prema klitorisu, Tiana je počela stenjati i sve se više počela svojom pičkom da se trlja po Tamarinom jeziku, dok je Ivana i dalje nastavila pušiti kurac Jakovu. Jakov je podigao Ivanu i naguzio je pokraj stola, skinuvši njene taice zajedno sa tangicama i namjestio svoj glavić na otvor i par puta protrjao glavićem Ivaninu pičkicu i počeo lagano gurati svoju kurčinu. Ulazio je lagano zastajući kako bi se Ivanina pičkica prilagodila njegovom kurcu i zatim lagano nastavio dok ga nije ugurao cijeloga.

Kada je ušao do kraja počeo je gibati svojim kukovima lagano izvlačeći a isto tako vtaćati svoj kurac lagano jebajući Ivanu. Ivana je tiho stenjala osijećajući cijelu dužinu njegovog kurca, njena pičkica bivala je sve vlažnija i čula se samo šljaokanje i udarci Jakovljevih jaja o njene usmine. Kraj njih na stol legla je Tiana podižući noge, Tamara je skinula njene i svoje gaćice i nastvila sa lizanjem Tianine pičke, svojim usnicama počela je da joj siše nabrekli klitoris te je lagano počela gurati svoje prste jednog po jednog u pičku. Kako je Tiana ležala blizu Ivane, Ivana je počela da je ljubi po vratu i rukamo mjesi njene sise skidajući grudnjak te je lagano poljupcima stigla do njenih sisa i počela lizati i sisati krute bradavice. Kada je Tiana osijetila Ivanino lizanje bradavica i Tamarinim ustima i jezikom na svojoj pički jecahući je počela svršavati. Gledajući Ivanu i Tamaru kako obrađuju Tianu, Jakova je to napalilo da je počeo sve brže jebati Ivanu, koja je postala sve glasnija uživajući u Jakovljevim nabijanjima počela glasno svršavati izvijajući svoja leđa. Zatim je Jakov prišao i bez zadrške gurnuo svoj kurac Tamari koja je glasno kriknula od boli, ali kako je Jakov nastavio jebati istim tempom kao i Ivanu njena bol prešla je u ugodu. Ivana se popela na stol i opkoračila Tianu u 69. i počele su jedna drugoj sisati i lizati pičke gurajući prste jedna drugoj. Svoje jezike i prste gurale su što su mogle dublje sisajući sokove jedna drugoj tiho mumljajući. Jakov je sjeo na stolicu i povukao Tamaru na svoj kurac te se Tamara počela sama nabijati sve brše, Jakov je svojim rukama stiskao njene sise šripajući bradavice i sve više navlačio Tamaru na svoj kurac. Tamara je osjećajući svoj vrhunac i počela drkari svoj klit nemilosrdno se nabijajući na Jakovljev kurac da bi u sljedećem momentu počela svršavati nasađena duboko na njegovom kurcu. Iavana i Tiana su i dalje na stolu zadovoljavale jedna drugu. Tamara se ustala sa Jakova, prišla stolu i počela ljubiti Ivanu i lizati Tiani pičku.

Jakov se pridigao i dočekao trenutak da ga zabije i Tiani. Prišao stolu stao između njenih nogu, Tamara je malo polizala njegov kurac i zatim. namijestila njegov kurac i Jakov je samo kliznuo u njenu pičku i lagano počeo jebati Tianu u njenu pičku koja je bila jako vlažna i bez problema primala njegovu veličinu. Jakov je povremeno vadio svoj kurac nudeći ga na pušenje Ivani i Tamari koje su ga naizmjence primale sisajući s njega Tianine sokove, da bi ga potom opet vratio u Tianu. Jakov je osijetio da mu dolazi vrhunac, a Ivana i Tamara pojačale su pritisak na Tianinu pičku i nako nekoliko trenutaka Tiana je ponovno počela svršavati, a odma za njom i Jakov koji je počeo svršavati po Tianinom trbuhu i po ustima Ivane i Tamare. Kada je Jakov istresao i posljednju kap Ivana i Tamara polizale su njegove ostatke sa njegovog kurca i sa Tianine pičke i trbuha. Jakov se samo srušio na stolicu i glaedao tri ljepotice kako zajednički ustima dijele i gutaju njegovu spermu.
Te je samo rekao:"ovo su zbilja bile dobre Konzulatacije".
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina