Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica iz engleskog

Dok sam još bio srednjoškolac, 2018. imali smo skoro godinu dana zamjensku profesoricu iz engleskog. Zvala se Ines(ime promijenjeno radi čuvanja identiteta). Ženska je bila lijepa kao san, a istovremeno i mala zajebantica, kao prava Slavonka. Tek je diplomirala na fakultetu pošto se opredijelila za engleski i njemački jezik. Mala je bila visoka negdje metar i 65, no uvijek je nosila povišenu petu pa se uvijek doimala višom. Uvijek je oblačila minice i malo jači dekolte, bez obzira što je imala sise veličine 3. Ženska je imala 24 godine kako je počela s poslom, ali nekako mi je zapala za oko, više nego neke moje kolegice iz razreda. Bome nije ona bila ni prema meni ravnodušna. Nekako smo uvijek ostajali bar po 5 minuta nakon sata i zajedno razgovarali. Počeo sam malo više razmišljati o njoj.Ženska mi se sve više počela sviđati, a ja sam sve više razmišljao kako pristupiti njoj. Isprva sam razmišljao o njoj samo kao o frendici, ali kasnije mi se počela sviđati i već sam mislio o tome kako da ju pridobijem i kresnem ju. Tjednima sam razmišljao i sve do maturalne večeri nije bilo ništa više osim poljupca i malo maženja. Onda je sve sjebala pandemija i opći lockdown. Ja i ona često smo razgovarali preko videopoziva i WhatsAppa. Došla je matura koju sam uspješno prošao.

Na kraju smo organizirali veliku maturalnu večer. Razred ju je pozvao na maturalnu. Sredila se kao nikad do sad, kao da je znala da će doći do zabave. Tijekom same fešte napili smo se kao idioti. Sjedili smo zajedno, pričali kojekakve gluposti i pili smo. Mala je bila totalka, a još se i čudim.

Popila je pola boce likera i pola boce votke na eks. Koliko ju je palila pomisao da joj se sviđam, sjela mi je u krilo. Malo više sam ju mazio što je izazvalo nenormalnu ljubomoru među curama u mom razredu. One su očekivale da ću ih isto pojebati, ali nisam ja na to bio usredotočen. Bio sam usredotočen na moju malu Ines. Ja sam još bio ok, ali nisam išao plesati s njom jer koliko je bila pijana, nije osjećala svoje noge. Smijao sam se kao manijak na takvo što, ali i ja sam bio pomalo bez ravnoteže, jer, logično, bio sam mortus pijan. Cijelo vrijeme pričali smo kojekakve prostačke i crno-humorne viceve, zajebavali se na račun svega živoga i neživoga

Tek smo ja i ona u 5 ujutro krenuli doma. Ja sam pomislio da ona ide doma natrag kod svojih, ali ipak, otišla je k meni doma.

Znao sam, pojebat ćemo se. Otišao sam u sobu i skinuo se samo do gaća. Mala se počela trijezniti i skinula se do kraja. Kad sam ju vidio takvu, pao sam u trans, kurac mi se odmah dignuo. Mala je došla k meni i skinula mi gaće pa ostala blago šokirana što vidi kurac. "Kaj ne štima? Kaj nije u redu? ", pitao sam ju, na što mi je ona odgovorila "Ovako dobar kurac nikad nisam do sada vidjela". Očekivao sam da ju krenem žvalit i jebat, ali nije odmah došlo do toga. Odlučila ga je popušiti. Jebote, ovo nisam očekival, pomislio sam, ali u isto vrijeme bio sam i zadovoljan načinom kako mi je pušila kurac. Nije svaka cura ista, neke ga vole popušiti, neke ne vole. Neke su u tome majstorice, kao što je Ines majstor za taj posao. Mislio sam da ću svršiti koliko mi je dobro pušila, ipak sam ju prekinuo kada sam bio na rubu svršavanja.

Nisam joj htio svršavat u usta pa sam radije svršio u WC i oprao si kurac.

Kad sam se vratio, ona je već raširila noge s ciljem da joj ližem pičkicu. Stenjala je kao luda kad sam joj lizao klitoris i gurao jezik dubinski u pičkicu. Ja sam pomislio kako će poludjeti nije prošlo ni 10 minuta kako sam ju doveo do luđačkog orgazma. Pričekao sam da se smiri još dobrih 10 min, a kako sam opet bio luđački napaljen, nabio sam joj kurac u pičku. Ženska je razrogačila oči i od uzbuđenja skoro vrisnula. Nisam si ni mislio da ću jebati profesoricu iz engleskog, kojoj sam na kraju postao i ljubavnik s kojim vara dečka. Usred seksa mi je sama priznala da ima dečka koji je šupak i jednostavno ju ne zna pojebati, a iskreno mi je priznala da ovakvog kao ja nikad nije doživjela.

Meni je bilo drago što sam konačno jebao žensku koja mi se nenormalno sviđala. Jebali smo se dobrih 15 minuta, a onda sam primijetio kako sam pri kraju i kako više ne mogu izdržati. Rekao sam joj "Mala, ne mogu više, svršit ću uskoro", na što je ona rekla "Ne brini, svrši u mene, štitim se". Svršila je koju sekundicu prije mene, a za tren sam i ja svršio u nju. To je bilo nenormalno koliko dobro mi je to bilo. Nisam više osjećao svoje noge. Ines je ostala prespavati kod mene. Rekla je kako joj je to bila najbolja noć koju je ikad doživjela u svom životu. Ja sam isto bio gotovo odsječen, ali posve zadovoljan s obzirom kako sam i uspio izdržati toliko na njoj

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija