Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Profesorica vrele pice

Kad si student imaš samo obavezu se dobro zabaviti, pojebati koju kolegicu i ponekad nešto naučiti. Na drugoj godini je sve puno lakše nego na prvoj, prvenstveno jer više nisi brucoš, ali i možeš smotati koju brucošicu na foru pomaganja u snalaženju na faksu, pa ju dobro izjebeš. Ali na kraju druge se moraš odlučiti šta ćeš na kraju završiti, a to ponekad zna biti teško, jer jednostavno izgubiš želju za onim zbog čega si i upisao faks, ali samo ponekad. A ponekad, baš nekako kao i ja, zapneš sa nekim predmetom, pa moraš na dodatne konzultacije kod profesora, u ovom slučaju profesorice. A ja sam zapeo na statistici.

Matematiku ionako nisam volio baš previše, a statistika je bila baš to, sa gomilom glupih formula i grafikona koji mi nisu nikad bili važni, pa se nisam ni trudio. Dok nisam shvatio da mi cijela godina ovisi o tome. A profačica iz statistike ionako nije bila baš omiljena na faksu, barem među studentima. Zvali smo ju kučka, a uz to je bila i nekako zgodna. Imala je 46 godina, dvoje odrasle djece, a mislim da je kćer i studirala na istom faksu. Bar su takve bile glasine. Inače, nije izgledala loše za svoje godine. Bujna izblajhana kosa, bujne sise, lijepa široka guza uvijek utegnuta u neke suknje koje su imale razrez otraga, pa bi se vidio i dio stražnjeg dijela butina. Jednom je razrez bio tako dug da se vidjelo da nosi čarape sa halterima. Da nije bila kučka kakva je bila, drkali bi na nju. Ovako.. .
Hja, ja sam na kraju shvatio šta se iza toga krije, ali na nekako teži način.

Dolazio je kraj semestra i po stanju iz statistike prijetilo mi je ljeto puno učenja, a nisam imao pojma. Možda bi mi zaključila i komad, da me frend nije nagovorio da odem kod nje na konzultacije, nekakvu produžnu nastavu, pa da probam riješiti situaciju. Branio sam se rukama i nogama, kao što se kaže, od te ideje dok na kraju ipak nisam popustio. I tako se ja stvorio kod Dr. sc. prof. Božene .. .. .. da se dogovorimo za konzultacije:

- Mladi kolega.. -započela je i onda me pogledala preko naočala, te nastavila- .. hmmm.. mislim da Vas ne mogu zvati kolega po ovome, pa ćemo prijeći samo na ime. Dakle dragi moj Domagoj.. -tu je malo zastala napravivši dramatičnu pauzu dubooko uzdahnuvši da sam se ja uplašio da bi mogli gumbi na njenoj tijesnoj bluzi popustiti pod naletom njenih sisa koje sam promatrao zadnjih pet minuta- .. ovo je katastrofa od vašeg zalaganja na mom predmetu, mada vidim da se i na nekim drugim jedva provlačite.
- Ovaj, ja.. profesorice.. mislim.. -počeo sam zamuckivati, a ona me prekinula.
- Da ste mislili Domagoje ne bi bili ovdje, jel tako? -samo sam kimnuo, a ona je nastavila- Od prekosutra svaki dan dva sata kod mene u ovom uredu sa svim priborom za statistiku, jel jasno? -opet sam samo kimnuo i ona je nastavila- Dakle vidimo se prekosutra, možete ići.

Otišao sam pokunjen, ali sam barem gledao njene velike sise i po prvi put mi se počeo dizati na nju. Nije bilo druge nego da ga izdrkam zamišljajući kako joj ga provlačim između onih bujnih sisa i svršavam po njima. Dva dana kasnije sam došao u njen kabinet naoružan ravnalima, trokutima, šestarima i kalkulatorom, te običnim i kemijskim olovkama. Odmah smo se primili posla, tj ona mi je dala zadatke, a ja se mučio sa njima. Vidjela je da mi baš i ne ide najbolje, pa se nagnula nad stol uz mene i objašnjavala mi što i kako. Nije da sam bio skoncentriran, ali sam osjetio njen parfem i više sam buljio u dekolte gdje su se bjelasale njene sise sa nekoliko madeža, nego što sam gledao što mi ona objašnjava. Nije trebala biti lumen da skuži šta se meni mota po glavi, pa je prestala pričati i samo gledala u mene, a onda rekla:

- Da li bi mogao malo maknuti pogled sa mojih grudi na bilježnicu? -trgnuo sam se i samo se zacrvenio, a ona je mirno rekla- Kasnije ćemo vidjeti kako ti taj dio ide.. -tu sam se malo zbunio, ali sam se konačno skoncentrirao na bilježnicu i nakon pola sata uspio riješiti dva zadatka, pa je dala mali odmor.

Sjela je na stol kraj mene i gledala me jedno vrijeme, a meni je pogled bježao na njene jake noge u najlonkama ispod crne suknje. Pogledao sam gore i vidio da me gleda bez naočala koje su visjele na nekoj špagi i odmarale na njenim sisama, gdje je sad bio otkopčan gumb više i vidjelo se malo više njene bijele kože.

- Da li ti se sviđa to što vidiš? -tiho je upitala, a ja sam samo zakimao potvrdno glavom, pa je nsatavila- Hajde da se ja i ti nešto dogovorimo.. -nekako sam podsvjesno primjetio da smo sa 'Vi' prešli na 'Ti' u nekoliko trenutaka, a ona je već nastavila- .. ako me zadovoljiš tako da ne znam za sebe imaš prolaz, a ako ne imaš dodatne sate instrukcija iz statistike?
- M.. mo.. može.. -promucao sam, a usta su mi bila suha poput Sahare.

Nasmješila se i lagano raširila noge, te se rukama naslonila na stol iza sebe, a ja sam trenutak stajao kao skamenjen i onda se pokrenuo. Krenuo sam rukom između njenih nogu ispod suknje i ubrzo osjetio golu kožu njenih nogu, pa sam skužio da ima one samostojeće najlonke. Krenuo sam lagano dalje i uskoro došao do njenih gaćica. Počeo sam lagano ići sa dva prsta po njima i ona je još malo razmakla noge cijelo vrijeme me gledajući u oči. Drugom rukom sam ju primio oko vrata i malo joj privukao glavu te ju poljubio. Usne su joj bile mekane, a na moj jezik uzvratila mi je svojim i uskoro smo se žvalili kao divlji. Podigla je jednu ruku sa stola i privukla moju glavu k svojoj, dok su moji prsti sve brže trljali njenu picu, a njene gaćice bile sve vlažnije. Zatim je spustila ruku na moje međunožje i počela mi stiskati kurac preko hlača koji je polako rastao sve više. Imam sasvim solidan kurac od svojih 21 centimetar dužine i nekih 5 širine, pa je samo zadovoljno uzdahnula kad je prošla cijelom njegovom dužinom. Odmah je počela otkopčavati moje hlače i trudila se da ga izvuče iz mojih bokserica van, ali joj nije išlo, pa sam se odmaknuo i skinuo traperice, te bokserice, a moj macan je izletio u punoj dužini van. Uzdahnula je vidjevši ga i primila ga nježno, pa ga počela lagano drkati, te mi šapnula:

- Jedva ga čekam osjetiti u svojoj pici.. mmmm.. kako je lijep i velik.. .

Zatim se sjela na stolicu gdje sam ja sjedio i počela mi malo lizati i ljubiti kurac uz put si otkopčala bluzu i izvukla sise van. Imala je male kolobare i velike bradavice koje su bile već napete Kao da je čitala moje misli privukla mi je kurac na svoje sise i počela mi drkati kurac njima, ali ne dugo jer izgleda da nije željela da prije vremena svršim. Brzo se ustala i zadigla si suknju iznad bokova, te skinula gaćice, crne i svilene sa čipkom, pa se naguzila preko stola i napomenula da ga ni slučajno ne vadim kad počnem svršavati, jer ona voli vrelu spermu u svojoj pici. Baš sam bio razmišljao da li imam koji kondom, ali me ovo obradovalo, pa sam samo malo razmaknuo njene velike guzove i ubacio se između njenih usmina u mokru picu. Bila je vrela iznutra i imao sam osjećaj da će mi skuhati kurac unutra. Brzo sam se počeo zabijati u nju primivši se za njene bokove. Stol ispod nas se malo pomicao i lagano strugao po parketu, ali ni ona, a ni ja nismo obračali pažnju na to. Ubrzo je iz nje počelo curiti, pa mi je kurac klizio bez ikakvih problema duboko u nju. Prigušeno je stenjala i dahtala dok sam ju jebao kao da mi život ovisi o tome, a ne dvojka iz statistike. Nakon pet minuta je počela svršavati stenjući glasno, a ni ja više nisam mogao držati spermu u jajima, pa sam počeo špricati u jakom mlazu, tj više njih u njenu unutrašnjost. Tresla se u orgazmu na onom stolu, a ja sam polako izvukao kurac iz njene pice, a on je stajao još uvijek napet bez ikakvih naznaka da se ima namjeru spustiti. Ona se okrenula i pogledala ga, pa mene i uzdahnula:

- Oh, Bože, pa ti možeš još.. dođi vamo.. -odvela me za svoj stol i posjela na njega, a ona se sjela na svoju stolicu, nakon što je stavila neki stolnjak na nju, pa mi počela pušiti kurac. Temeljito ga je očistila od naših sokova, a onda ga opet smjestila među svoje sise i opet mi ga tako drkala. Nakon par minuta je stala i rekla mi da legnem na stol, a ona se popela na mene i sjela na moj kurac. Polako se počela nabijati na njega dok sam se ja zabavljao sa njenim sisama. Stiskao sam joj bradavice i natezao ih, a ona je samo kolutala očima i uskoro ponovo svršavala na meni, ali nije stala ni za trenutak već se nabijala i dalje dok i ja desetak minuta kasnije nisam ponovo svršio i opet joj zašpricao unutrašnjost pice svojom spermom. Nakon toga je još malo sjedila na meni i onda se polako ustala. Noge su joj drhtale, ali lice je bilo nasmiješeno i sad mi se uopće nije činila onakvom kučkom kakvom smo ju smatrali, jedino nedovoljno izjebanom ženom. Samo je tiho rekla da joj ostavim indeks na stolu, te da se vidimo sutra. Spremio sam se i otišao.

Drugi dan se ponovilo sve ispočetka, a sada je tražila da joj i ližem picu, a to je trajalo narednih deset dana, dok mi napokon nije dala indeks i rekla da se nada da ćemo se vidjeti sljedeći semestar. Obećao sam da hoćemo, pa sam otišao. Na hodniku sam otvorio indeks i ugledao trojku kao zaključnu ocjenu iz statistike, te njen broj mobitela i poruka: Kad si u blizini .. .. .. slobodno me nazovi i navrati da vidimo šta bi mogli još isprobati. Najbolji seks koji sam imala do sada. Pusa!

Nasmješio sam se i sam sebi rekao, da bi mogao tijekom ljeta malo navratiti da vidim kako izgleda osunčana tijela, a i guzu bi joj volio napuniti, a nemam šta izgubiti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija