Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

PRVI PUT NA ORGIJAMA

Nedjelja ujutro budim se sva u bolovima od sinoćnjeg tuluma, ali ne od alkohola već od sinoćnjeg sexa. Boljelo me cijelo tijelo a isto tako moja guza i pičkica, ali uz svu tu bol bila sam sretna, zadovoljna i zadovoljena jer dugo vremena nisam bila tako dobro izjebana. Inače zovem se Ana 36 mi je godina, nisam neka pretjerana ljepotica, ali ipak sam zadovoljna svojim tijelom i izgledom nisam debela ali me ima. Kako se sve to desilo još uvijek nisam svjesna, ali drago mi je jer me to izvuklo iz depresije u koju sam upala zbog prekida sa mojim dečkom to jest njegovog prekida sa mnom.

Uglavnom zbog toga sam bila u banani. Par dana nakon prekida sa dećkom točnije u petak došla mi je najbolja frendica Sanja da me nastoji izvući iz depre. Pile smo kavu, a ona me ubijeđivala kako ne smijem patiti zbog tog kretena govoreći mi kako se odmah moram vratiti u akciju i da je najbolji lijek pronaći nekog tipa i dobro se poševiti. Ja sam joj odgovarala kako sam za neko vrijeme završila sa tipovima, međutim bila je jako uporna te mi je spomenula kako me sutra vodi na jedan tulum da se opustimo i zabavimo, nevoljko sam pristala i obećala Sanji da idemo. Došla je subota i generalno sređivanje sebe te odijevanje u najbolje i najsexy krpice koje sam imala naravno na Sanjin nagovor. Sredivši se fino natočila sam si čašicu amara i čekala Sanju koja je rekla doći u osam te da se taxijem odvezemo na mjesto gdje je bio tulum. Kad je Sanja stigla popile smo svaka po čašicu amara i krenule van iz stana da sačekamo taxi. Dok smo čekale taxi Sanja mi je neprestano dijelila komplimente na račun mog izgleda kako izgledam super i jako sexy te da ću sigurno smuvati nekog tipa, naravno i Sanja je izgledala super, a još i jako jebozovno, ali mene je više od tih njenih komplimenata zanimalo gdje se nalazi i kakav je to tulum, na što mi je ona odgovorila da se ne brinem i da će da mi bude odlično.
Kada smo stigle na tulum koji je bio u povećem stanu u centru grada, a u kojem je već bilo oko dvadesetak osoba, a neki su još pristizali kao Sanja i ja. Tulum je već uvelike bio u punom zamahu te je sada u tom stanu bio popriličan broj osoba što muških što ženskih i svi su lagano plesali ispijajući svoja pića. Sanja i ja šetale smo po ogromnoj prostoriji gledajući sve te ljude i oni nas uz pozdrav laganim klimanjem glave nadajući se da ćemo možda sresti nekoga poznatog. Tako je i bilo, Sanja je srela svoju kolegicu sa posla te me upoznala sa njom, razmijenile smo par riječi o tome tko je s kime došao, ona je bila tu sa svojim partnerom koji se gibao po stanu kao i nas dve.

One su počele da pričaju o svome poslu i postale su mi dosadne, rekla sam im da idem po neko piće te ako žela da i njima donesem nešto za popiti. Kada sam stigla do stola gdje se nalazila cuga vidjela sam kako se Sanji i njenoj kolegici zakačio neki lik nudeći im piće koje su one prihvatile. Natočila sam sebi cugu i krenula malo u obilazak. Nakon par koraka pristupio mi je jedan muškarac koji mi se odmah dopao na prvu. Bio je visok, jak, markantan, lijepog stasa i sa prekrasnim crnim očima koje su mi se najviše dojmile. Upoznavši se počeli smo voditi zaista ugodan razgovor govoreći o svojim životima i planovima. Bio je zaista načitan i pametan tako da sam zaista uživala u razgovoru sa njime te smo još imali i dosta zajedničkih stvari i interesa. Pogledala sam na mobitel da vidim koliko je sati, pogledom sam tražila Sanju po prostoriji, kako je nisam uočila rekla sam mu kako idem da potražim frendicu na što mi je on samo odgovorio sa vidimo se mi još večeras. Kako je to rekao u njegovom glasu mogla se osjetiti onako dvosmislena poruka na koju sam se ja samo nasmiješila i krenula tražiti Sanju. Kako je nisam uočila u velikoj prostoriji odlučila sam je potražiti u ostatku stana koji je zaista bio ogroman. Hodajući tako stanom primijetila sam parove kako se lagano maze, skrenula sam u hodnik u kojem su se nalazile sobe, primijetila sam kako su jedna vrata odškrinuta iz kojih je dopiralo lagano svijetlo i nekakvi uzdasi. Kako Sanju nisam nigdje srela pomislila sam da nije valjda ona unutra, da li iz znatiželje ili nečeg drugog krenula sam prema vratima.

Stigla sam i pogledala kroz odškrinuta vrata, ostala sam iznenađena prizorom vidjevši Sanju sa dvojicom tipova i njenom kolegicom sa posla. Sanja je bila nagužena dok ju je jedan jebao s guza, a drugome je drkala i pušila kurac zajedno sa svojom kolegicom. Naravno odmah sam se naložila osjećajući kako mi se pičkica vlaži. Podigla sam malo minicu zavukavši ruku u gaćice te si lagano počela trljati klitoris gledajući u prizor sexa koji se dešavao pred menom. Odjednom na svojoj guzi osjetila sam nečije ruke kako me miluju i topao dah na vratu , šaptao mi je na uho pitajući me da li uživam i dali mi se sviđa ono što gledam, da odgovorim okrećući se te ugledam onog istog muškarca s kojim sam pričala. Gledali smo se u oči, a on je počeo spuštati svoju ruku do moje pičke i počeo trljati moj već dobrano natečeni klitoris gurajući svoje prste u sve vlažniju pičku. Opustila sam se skroz i počeli smo da se ljubimo dok su sad njegove obije ruke šarale po mome tijelu. Na tom mjestu mazili smo se nekih desetak minuta, a zatim me on uhvatio za ruku i poveo prema onoj velikoj prostoriji. Prostorija je bila u polu mraku i lijepo se vidjelo kako se u svakom dijelu prostorije neko hvata s nekim ili više njih kao na trosjedu ispred kojeg smo se zatekli gdje su dvije cure pušile kurac nekom tipu. Okrenula sam se prema njemu ljubeći ga otkopčavala sam njegove hlače koje su spale do gležnjeva, položio je ruku na moje rame što mi je bio znak kako želi da mu ga pušim. Kada sam kleknula ispred mojih očiju stajao je prekrasan debeli i veliki kurac prošaran venama, počela sam da mu jezikom oblizujem glavić i ostatak njegovog zamamnog kurca te se ponovno vraćala jezikom do njegovog glavića postepeno mu ga usisavajući centimetar po centimetar.

Pušila sam i balavila po njegovom kurcu nekih desetak minuta, zatim me podigao naguzivši me na naslon za ruke od trosjeda podižući mi minicu smaknuvši mi gaćice u stranu i jezikom počeo lizati moju pičku. Zatvorila sam oči i otvorenih usta uživala u njegovom lizanju, odjednom sam osjetila kako mi je netko gurnuo kurac u moja usta, otvorila sam oči i ugledala mišićavog lika, kako sam već bila poprilično napaljena samo sam rukom uhvatila njegov kurac i nastavila sa pušenjem istovremeno mu ga drkajući. Moj partner prišao mi je straga i naglo se zabio u mene, iznenađena njegovim naglim uletom kriknula sam ispuštajući kurac iz usta, a on me počeo jako navlačiti na svoj kurac, nakon trnutka boli nastavila sam da pušim tipu koji nam se pridružio. Zatim je moj partner prepustio mjesto tipu kojem sam pušila koji me je naglo okrenuo na leđa podižući mi noge na ramena i počeo da me jebe dok je moj partner svojim kurcem prišao mojim ustima kojeg sam spremno nastavila pušiti i drkati. Dok me tip jebao u misionarskoj pozi, a moj partner jebao u usta osjetila sam nježne poljupce i usne kako ližu i sišu moje nabrekle bradavice. Ispustila sam kurac iz usta i ugledala djevojku koja je bila nagužena i jebana s guza od njenog jebača kako liže moje bradavice i rukom trlja moj klit.

Osjetivši sve te stvari kurac u pički, kurac u ustima i poljubce po mojim bradavicama počela sam svršavati i svojim vaginalnim mišićima stiskati kurac, zatim je tip izvadio kurac i počeo svršavati po mome trbuhu, a cura koja je lizala moje sise sada je sisala spermu sa moga trbuha, a u među vremenu i moj partner svršio je u moja usta. Zatim me cura pozvala u pozu 69 te smo jedna drugoj počele lizati i drkati naše pičke, dok smo se nas dvije lizale tipovi su se redali na nama, ni sama ne znam koliko ih se je bilo izredalo na meni, ali ja sam uživala i svršavala kao luda više ni ne brojeći orgazme koji su me udarali. Te orgije trajale su u nedogled, a ja sam bila sva uljepljena od sperme po cijelom tijelu. Prostorija puna uzdaha, mirisa orgazma i sperme osijetila se je u zraku prostorije, odijednom je sve utihnulo i čula se samo lagana muzika. Pogledala sam po prostoriji i vidjela puno zadovoljnih i nasmijanih lica. Do mene se doteturala Sanja vidno iscrpljena i crvena u licu kao i ja;"i kako ti je bilo? " upitala me Sanja. Bilo je super odgovorim joj ja. Spremile smo se i malo dotjerale te smo Sanja i ja izašle u noć, a ja opijena doživljajem sa velikom željom da opet budem pozvana na ovakav tulum.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija