Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Prvi sex

Moj prvi seks. Ja sam Ivan i u sedamnaestoj godini sam imao prvi seks sa svojom curom Petrom.

Dogovorili smo se bili za izlazak vani na pizzu. Nakon pizze pozvala me u stan da odemo pogledati jedan njoj dragi film. Kad smo došli kod nje u stan zaboravio sam mobitel u pizzeriji i rekao sam joj da mi je ostao mobitel i da idem po njega a ona neka spremi film. Dok sam išao do pizzerije nisam ni očekivao šta će me čekati kod nje. Lagano sam ušao u stan jer mi je rekla da će ostaviti otvorena vrata.

Ulazeći u dnevni boravak lagano sam otvorio vrata i ugledao Petru polugolu. Gledala je pornić od Lise Ann. Skinula je svoju sunju i izbacila sise samo lagano preko grudnjaka. Jednostavno sam se toliko napalio da sam ju još neko vrijeme gledao skrivečki. Lagano je stenjala i dirala se po svojoj mačkici koja se od toliko diranja počela crvenjeti. Jednostavno sam uživao. Nakon određenog vremena sam morao uči. Kad sam ušao Petra se uopće nije sramila sto sam ju vidio golu. Rekla mi je da želi da je neko večeras dobro izjebe. Bilo mi je malo neugodno jer nisam imao iskustva ali ona je rekla da će me ona podučiti samo da pazim gdje ću svršiti. Počela je ona prva da mi skine odjeću s mene i dira me po jajima. Zatim kao prava porno zvijezda počela da mi puši kurac što me je izrazito zadovoljavalo. Sad je došao red na mene da joj poližem pičkicu njenu.

Počeo sam da joj ližem pri čemu je ona stenjala i uvijala svoje tijelo. Sad dolazi najnapetiji dio. Morao sam joj ga staviti. Navukao sam prvo kondom. Rekla je neboj se neboli ništa samo me jebi jako i koliko god možeš pa čemo mijenjati poze. Prvo sam je u doggy stylu jebavao i držao za sise a ona je uzvikala "još, jače, ahh-ahh". Zatim smo prešli u pozu da mi ga ona jaše. Ja sam zasjeo u fotelju a ona je uzela moj kurac i stavila ga u svoju pičku i samo je počela skakati. Uhvatio sam je za guzove jer sam mislio da ce mi ispasti, ali je ipak ljep osjećaj kad je držiš za guzove. Lagano mi se po jajima počela sperma dizati i rekao sam joj da ću ubrzo svršiti.

Ona je rekla da želi da joj svršim po sisama te nakon toga da mi ga još malo puši. Nakon jahačke poze prebacili smo se na krevet i nastavili seksati u bocnoj pozi. U tom trenu mi je rekla da neželi više u pičku nego da bi htjela da joj ga stavim u guzu tako da osjeti kako je tamo kad ga stave. Ja se nisam žalio i odmah sam ga iz vrele pičke stavio joj u guzu. To je je bio takvo zadovoljstvo stavi ti joj u guzu pri čemu se ona još više navlažila i lagano počela svršavati.

Nakon par minuta više nisam mogao izdržati i rekao sam joj da ču svršiti. Kad mi je dolazilo da svršim izvadio sam brzo kurac iz njezine guze i brzo skinuo kondom i poceo da svršavam po sisama. Kad sam počeo svršavati po sisama sperma je letjela svugdje nisam se mogao kontrolirati, a ona je sa zadovoljstvom klimala smijala se kako sam joj svršio po sisama. Nakon toga po glaviču mi je ostalo sperme i ona je rekla daj ovamo svoj kurac da ti ga još malo pušim i da ti očistim glavić od sperme. Kako prelijep osjećaj nakon svršavanja još malo pušenja.

Nakon šta smo završili s sexom sjeli smo goli na krevet i zaplili cigaret. I u jednom trenu me upitala znaš li zašto sam ti na kraju dala da me jebeš u guzu. Nisam imao pojma a ona mi je rekla da sljedeči put želi probati sa dva kurca jednim u pički a jednim u guzi. Na početku sam bio u čudu kad mi je to rekla , ali mi se ta ideja svidjela pa , ako nju to zadovoljava i ja sam zadovoljan jer tko bih odbio seks od svoje cure još pri tome prave pičke. . .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija