Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rasna gutačica mlađih muškaraca

Gdje da počnem? Sad su mi 38, to je bilo prije tri godine. Došao sam na poziv pred jednu kuću da dogovorim posao sa gazdom, no nakon što sam pozvonio na ulazu u dvorište sa portafona mi se obratio ženski glas. Pustila me da uđem i da će mi ona otvorit vrata kuće, kad sam prišao vratima ona se otvoriše a iza njih rasna crnokosa 48 godišnjakinja u prozračnoj bluzi sa dobrim dekloteom, povečih sisa 5 grize donju usnicu sa sjajem u oćima. Ušak sam uz pitanje gdje je gazda? Na što sam dobio odgovor "neće ga biti 10dana". Tu sam malo zastao, jer sam znao da će me ovi radovi jako iscrpiti. Na što sam dodao a tko će obavit plaćanje po završenim radovima za 6 dana.

Ona reće nebrini nismo još nikad nikom ostali dužni, mislim si koliko sam to puta čuo i na kraju se natezao za plačanje. No dobro nako izmjera prionuo sam na posao pa po neke dodatne materijale, ali pri povratku me gazdarica dočekala obučena u neke odrezane traperice da joj se vidjelo pola guzova i rub ćipkastih gaćica. Teško su radovi napredovali što zbog kompliciranosti što zbog njenog nabacivanja i svaki put kad bi došla do mene imala je sve izazo niju odječu na sebi. Napokon je došao dan naplate izračunam iznos a gazdarica ode na drugi kraj kuće valjda u sef po lovu, vrati se i stavi novce pred mene, prebrojim kad tamo 3 po 500 kn previše. Kažem joj da se pobrojala, na što ona doda nisam, jedino sam mislila da ću te imati barem jednom u ovih tjedan dana. Odgovaram joj, ali ja sam oženjen i vjeran ženi, opet ona ali sad mi prilazi do stolca i trga sa sebe neku tanku košulju i kaže mi. Čula sam ja o tvojoj vjernosti od moje prijateljice Mire, ostao sam paf. Ali čim je stavila svoju ruku na moje međunožje kurac mi je poskočio kao da je odapeta strela, a kako i nebi kad me je kučka Nada tjedan dana rajcala i izazivala do boli. Opet bio je tu iznos od preko 1000€ u pitanju pa sam glumio strogo poslovnog čovjeka, sve dok nisam osjetio njene usne, zgrabio sam ju za sise i čvrsto ih stisnuo, na što se iz njenog grla začuo glasni Mmmmmm.. . te izraz kroz zube poderi me pička mi je potopljena.. .

I tada ju zgrabim za međunožje imala je ovaj put na sebi kratki pufasti šos ispod kojeg ništa osim podšišane 2 cm široke irokezice iznad pice. Ljudi moji pojebao sam dosta žena u svom životu ali nikad do ta nisam osjetio da iz pice teće kao da je pod tušem a nitko ju nije niti dotakao, njoj je sad već teklo po obadvije butine u četiri pet traga po svakoj nozi već do koljena. To me je toliko raspametilo da sam ju zgrabio i odnio do garniture za sjedenje u D. boravku te ju spustio na kožni trosjed, strgnuo šos sa nje i ugledao jako nabubrenu picu sa velikim crvenim stidnim usnama, odmah sam uronio prvo nosom među njih pa po klitu a jezik sam ukapao u njenu usijanu špiljicu da pokupim čim više tih sokova. Na to je ona poćela luđački privlačiti moju glavu ka svojoj pički da sam mislio da će me ugušiti, a tada je poćela glasno cviljeti i vrištati te gubiti valjda svjest nisam joj mogao vidjeti lice od sisa, a iz pice krenuše mlazovi ravno meni u usta i počelo je grčenje njenog tjela. Takav intenzitet da je tek nakon nekih minutu i pol ponovno počela puštati uzdahe, to me je dovelo do ludila, strgao sam sa sebe odjeću i okrenuo ju potrbuške, sa nemjerom do joj ga zbog ovog gušenja stjeram u šupak bez milosti i pripreme. Na što je ona tražila da joj ga dam u usta, to sam i učinio i svih mojih 18-ak cm sad već pretvrdog, slinavog i prenaburenog kurca samo je nestalo u njenim ustima do jaja, usisavala ga je božanski i sisala kao da na šlauf pokušava isisati vino iz drvene bačve, nisam više mogao izdržati, noge su mi počele klecati u koljenima, zgrabio sam Nadu za kosu i zabio joj ga u grlo koliko sam dublje mogao i poćeo joj puniti grlo i jednjak sa 15 mlazova sperme uz jako intezivne grčeve torza.

Pogledao sam ju u lice ona je imala blaženi osmjeh na licu malo suzne oći i samo se oblizivala, pomislih e sad bi dobila da nisam svršio, kad skužim da mi kurac i dalje strši kao koplje, odmah sam ju zgrabio i okrenu u doggy style te joj zabio kurčinu do kraja u dupe. Primio sam ju opet za kosu i puvukao ju da se možemk lizati te sam joj rekao, a jel ti Mira rekla da ja ne volim kad me se rajca tako dugo, a dobio sam odgovor "samo ti nju jebi i napuni" od toga kao da mi je kura porasao još koji cent i tada sam stao pumpati kao da mi život ovisi o tome. Tu i tamo bih ju pljesnuo čvrsto po tvrdim i utegnutim guzovima, na što je ona odgovorila vrtnjom guze malo u lijevo pa u desno i cviljenje i soptanje kakvk nemožeš ćuti ili vidjeti u porničima. Dok sam ju nabijao tako u guzu nekih 15-ak minuta ona je počela u picu gurati po dva prsta koje sam osjetio preko tanke opne na svome kurcu, da bi me to još više uzbudilo i tada mi je drugom rukom čvrsto zgrabila i stisnula šakom jaja onako sva mokra od svojih sokova, pomislio sam da ću se onesvjestit, jer mi je poćelo sjevati pred oćima, primam ju za bokove zabijam ga još dva puta i kreće erupcija sperme, a ja kao da gledam vatromet Pirotehnike Mirnovec. Odjednom osjetim kako mi ona lagano puzi sa kurca i ostaje ispružena na kožnom trosjedu, pod nama sve mokro iz njenih rupa teku sokovi što njeni, što moji , pogledam ali lice joj prekriveno kosom. Odmaknem kosu, oći zatvorene kao da je mrtva, sav se pokočim te pokušah brže pobjeći, ali kako sam se osloni rukom na mokri kožni trosjed tako sam posrnuo i pao na koljena skoro da sam joj poljubio lijevu polutku guze. Tada pomislih pljusnem ju po guzici i cvrsto šakom zgrabim za pizdu samo ćim su prsti dirnuli klit ona se trgne kao iz sna, odmah mi je bilo lakše, začulo se Hhhmmmmm.. . iz njenog grla.

Pogledala me i upita sa još većim sjajem u oćima nego kad smo se upoznali "kamo si krenuo šta već ideš" tada posegne rukom opet ka mome kurcu i reće ja bih opet njega u usta. I digla ga je za dve minute nebi vjerovali tražila do joj i picu moram napuniti, na to sam sjeo u trosjed koji je već cijeli bio od sperme i njenih sokova da sa samo klizalo po njemu. Rekao sam joj da ju hoću jebati tako da me zajaši ali više onako u čučnju i tako se postavila, ali kad je poćela spuštat se na kurac ja sam pomislio da jebem kakvu Junfericu koliko je bila uska. Ali uz sve njene sokove jedva se spustila picom skroz do korjena, ja sam zagrizao u sise i poćeo sisati, mjesiti i grickati bradavice, na što je ona podivljala i počela žustro naskakivati na moj kurac ali zamislite kakav je to osječaj kad ga cjelog ispusti iz pice i onda ga zaskoči i to do kraja ali tvrdo. Tako nisam mogao izdržati dugo, zagrlila me čvrsto objema rukama i tako stisnula da sam joj ostao sa jednom sisom u ustima. To me je natjeralo da se dignem sa trosjeda prvo kao u čučanj a onda sam se ispravio sa njom na kurcu a kad sam se ispravio kao da sam o njoj dodirnuo neki dio od kojeg je samo počela ukapati svoje nokte u moja leđa sve dok nije krv potekla, a noge smotala oko mog struka kao piton kad davi plijen, onda me primi za glavu i poče me strasno ljubiti i lizati te ispreplitati svoj jezim sa mojim na zraku. Tada sam ćuo kao da voda teće po podu, tiho mi je rekla kroz suze neboj se ako opet izgubim svijest, a njena pica se tek tada počela grčiti sve jače oko mog kurca a nju su cijelu počeli tresti sve jači grčevi što je kod mene izazvalo ponovnu erupciju sperme duboko u njenoj pici. Pogledam joj oći koje su se počele lagano sklapati a ona kao da je klonula, ja se tada trznuh još par puta i ona protres glavom kao da ništa nije bilo. Siđe sa moga kurca a iz nje na parket šljapne poveća količina sperme i njenog soka, kleknula je pod moje noge uz kurac u usta i očisti ga do suha, uz blazeni osmjeh mi reće znaš li da se nisam jebala skoro tri godine, a ti bi uskoro mogao doći ponovno za par dana. Rekao sam nema šanse dok mi leđa ne zarastu, na to ona ustane i ode iz boravka pa se vrati nakon 2-3 minute i pored novaca na stolu stavi kovertu manjeg formata. Ovo je da nebi okolo pričao kako si bio oštećen dok si radio kod nas. Pokupio sam novce i kovertu te napustio kuću gđe Nade, i u autu zavirio u kovert.. ..
Pogodite dali sam joj došao još koji put, i šta mislite šta je pisalo na papiriću i šta je bilo još u koverti?

P. S.


( " OVAKO SE NISAM U SVOM ŽIVOTU NIKAD POJEBALA, A OVO JE ZA TO DA KREATIVNO SMISLIŠ ŽENI ISPRIKU ZA PODEROTINE NA LEĐIMA. PUSA A OVO TI JE MOJ BROJ MOBITELA 09? ? ? ? ? ? ? ? PA NAZOVI KRATKO I PITAJ JEL DRAGO DOMA)


Dragi moji vjerovali vi sada ili ne uz poruku u koverti su bile presavinute dve novčanice eura roze boje pa mislite jesam li ju ponovno posjetio.. ..

1000€.. .. . ♡

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija