Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rasna komšinica Mara!!!

U našu zgradu doselila se komšinica Mara. Bila je to žena jedno četrdeset godina stara ali za svoje godine je izgledala fenomenalno, imala je dugu crnu kosu a tijelo joj je bilo odlično. Izgledala je kao da ima dvadeset i pet godina, sise su joj bile oko petice ali malo spuštene zbog godina, guza poveća dok su joj noge bile najljepše na tijelu. Polako se sprijateljila sa mojom majkom i tako je počela da stalno dolazi kod nas na kafu. Kada bi dolazila uvijek bi se oblačila provokativno sa velikim dekolteom, sumalo su joj sise ispadale, što je mene posebno palio. Sve više sam se palio na njene sise i čim bi je ugledao odmah bi otrčao do kupatila da ga izdrkam.
Bio je to sunčan dan kao i obično kada sam je sreo u liftu, nosila je pune kese iz marketa. Ponudio sam joj da pomognem što jedan ona prihvatila. Ušao sam prvi u lift sa kesama a onda i ona sa mnom. Okrenula se prema meni njenim zgodnim dupetom i prislonola se na moj kurac koji je počeo da se dize. Bila me je jako sramota i zacrvenio sam se u licu. Ona je morala osjetiti sada moj već dignuti kurac koji je bio dug oko osamnaest centimetara ali jako debeo. Ona se samo promeskoljila dupetom i pravila se kao da se nije ništa desilo. Došli smo do stana i pozvala me je na sok da se zahvali. Ponudila me je sokom i otišla do sobe da se presvuče. Kada se vratila ispao mi je sok na pod od prizora. Na sebi nije imala ništa bila je potpuno gola sa ogromnim sisama koje su se klatile dok je hodala i dlakavom pičkom. Rekla je da zna da već dugo vremena drkam na nju i da je došao trenutak da oproba moj veliki kurac. Naredila mi je da izvadim kurac. Poslušao sam je i za tren moj je kurac bio napolju. Kada ga je ugledala zadivila se kleknula ispred njega i počela da ga puši. Uvlačila ga je u usta koliko je mogla ali pošto je bio jako veliki i debeo ulazio je samo do pola. Uhvatio sam je rukama za kosu i navlačio na kurac dok se ne zagrcne. Pušila ga je jedno dobrih pet minuta. Lizala ga je od glavića do jaja pa opet nazad. Uživala je u mom kurcu. Legla je na trosjed i rekla mi da želi da joj ližem pičku. Prišao sam ustima njenoj pici i počeo je lizati jezikom. Lizao sam je a ona uživala stenjući. Počela je da svršava jako jer dugo vremena nije bila jebana.
Sada je tražila da joj stavim kurac u picu. Prinio sam kurac njenoj pički i počeo je jebati. Bila je jako uska. Svakim ubodom moga kurca pravila je grimasu na licu. Ponavljala je kako obožava moj kurac i kako se dugo nije jebala. Počeo sam polako da ubrzavam tempo. Sada je već počela da vrišti. To me je jako palilo da sam sada nabijao kurac koliko je mogao ući. Svršavala je u mlazu iz njene pice. Toliko je jako svršila da mi je kurac ispao iz njene pičke. Sada sam joj rekao da se naguzi okrenula se guzom prema meni. Uhvatio sam rukama njene bokove i počeo je navlačiti na kurac. Jebao sam je jako, njene sise su se klatile dok je moj kurac udarao u njenu picu. Dok sam je nabijao par puta rukom sam je udarao po guzi što je nju posebno napalilo. Ponavljala je stalno kako je ovo dugo čekala i kako obožava moj kurac.
Jebao sam je jedno pola sata. Bilo mi je došlo da svršim i već sam počeo da govorim da ću svršiti. Ona je rekla da želi da joj napunim spremom vrelom njenu pičku. Počeo sam je puniti, špricao sam jako spermu u nju. Njena pica je bila puna moje sperme. Uzela je rukom kapljice moje sperme koja sebi cijedila iz pice i stavila u usta. Rekla je da ima jako lijep ukus. Otišli smo nas dvoje pod tuš zajedno gdje je još jednom popušila moj kurac. Od sada se redovno jebemo već nekoliko puta na dan.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija