Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Razgovor za posao

Već sam neko vrijeme bio nezadovoljan uvjetima u jednoj firmi, a uz to su nam kasnile i plaće, pa sam odlučio promjeniti poslodavca. Tada mi je frend napomenuo da u firmi njegove žene traže nekoga, pa da se javim.
I tako sam otišao na razgovor. Dogovor je bio da se prvo javim frendovoj ženi, a onda će me ona odvesti do direktora, kao 'na preporuku' pa da mi bude lakše.

Ubrzo smo bili kod direktora i Sonja me uvela unutra, te me predstavila direktoru, a onda na izlasku mi šapnula da poslije dođem do nje. I tako ja započeo razgovor sa dišom, a njemu se sviđaju moji odgovori, moj način razmišljanja, pa je nakon petnaestak minuta pozvao sekretaricu, zgodnu brinetu sa velikim dupetom i ultrakratkom minicom, pa sam zaključio da ju diša redovito guzi u šupak. Razgovarali smo još neko vrijeme, da bi mi naposlijetku rekao da dođem u ponedjeljak i donesem papire u kadrovsku, a onda je pozvao sekretaricu da mu otkaže ostale razgovore, pa me otpravio, a čim sam izašao čuo sam kako se zaključavaju vrata kroz koja sam tren prije izašao. Samo sam se široko nacerio i zaključio da će biti zanimljivo ovdje.

Uputio sam se do Sonjine kancelarije na drugoj strani hodnika gdje su bile financije, pa pokucao i ušao, a onda vidio da Sonja razgovara na telefon. Htio sam izaći, ali mi je mahnula da sjednem dok je ona nastavila razgovarati. Sjeo sam i razgledavao njen ured koji je bio pun cvijeća, tj nekakvog zelenila, pa onda pogledao Sonju. Njen stol nije imao pregradnu ploču ispod, pa sam vidio njene noge u najlonkama i štiklama, a kako se vrtila na stolici u par navrata sam vidio i crne gaćice ispod suknje. Inače Sonja je bila koju godinu mlađa od mene, crvenokosa, plavih očiju, manjih sisa i lijepe guze sa dugim nogama. Bila je komad u svakom smislu i koji put sam zavidio Ivanu na njegovoj ženi. Ne zbog žene kao žene, jer sam ja još uvijek tražio srodnu dušu, već što je imao takav komad svaku večer u krevetu. Uto je Sonja završila razgovor i pogledala me upitno:

- I? Kako je bilo?
- Odlično.. -rekao sam sa smješkom, pa nastavio- U ponedjeljak moram donijeti papire u kadrovsku i riješiti sve u staroj firmi, pa počinjem sa poslom od prvog ovdje.
- Super! ! ! -rekla je oduševljeno, a onda nazvala neku Irenu i naručila dvije kave, pa ustala i smjestila se kraj mene na trosjed, a mene je zapahnuo miris njenog parfema- Znači biti ćemo kolege.
- Da, samo kaj bum ja u komercijali -rekao sam i iskesio se.
- Ma da, ali bumo svaki dan mogli na kavu -rekla je i stavila mi ruku na moju nogu, a uto se začulo kucanje na vratima, pa je ustala i otvorila.

Ušla je ona Irena sa tacnom i dvije velike šalice kave i dvije čaše vode, a Sonja je rekla da joj ne spajaju nikakve pozive do daljnjeg. To me malo iznenadilo, ali nisam ništa komentirao. Zaključala je vrata i sjela kraj mene, a pritom joj se suknja povukla još malo više uz butine. Osjećao sam kako mi se kurac lagano diže u gaćama, ali sam ostao miran. Ona se naslonila na uzglavlje trosjeda i sad samo pričali o svemu i svačemu, a onda me upitala:

- Jel imaš kakvu curu ili neku sa kojom se viđaš?
- Ne.. -rekao sam i dodatno odmahnuo glavom, a onda ju upitao- Zašto te to interesira?
- Ma onako.. pitam.. -vidio sam da se zacrvenila.
- Ne pitaš onako -bio sam uporan, a moram priznati da me interesiralo o čemu se radi- Nešto te muči.. vidi se na tebi. -tu me pogledala, uzdahnula duboko, te se još više zacrvenila.
- Znaš.. odavno te želim.. -rekla je to i stavila ponovo svoju ruku na moju nogu, opasno blizu mojih prepona, te me lagano stisla što je djelovalo na moj kurac koji je sad već bio tvrd i bilo mu je tijesno u gaćama, pa sam se malo pomaknuo, te se sad lijepo ocrtavao na hlačama.

Sonja je ostala bez teksta i nesvjesno je rukom krenula na njega, pa ga je sad lagano pritiskala prstima i cijelim dlanom klizila duž izbočine koja se ocrtavala na mojim hlačama. Ja sam malo odmaknuo njenu ruku i otkopčao hlače, te iz gaća izvukao kurac, a ona se kao hipnotizirana spustila glavom u moje krilo i sad su se njene usne sklopile oko mog kurca. Čulo se samo kako ga guta, tj pokušava progutati cijeli kurac, ali joj baš i nije išlo. Ja sam za to vrijeme milovao njena leđa i guzu, pa sam izvukao košulju iz njene suknje, a onda je pustila moj kurac koji je bio sad sav slinav i od njenog ruža za usne, pa se ustala i povukla suknju na gore i vidio sam da ima samostojeće najlonke koje su završavale uz sami rub njene pice. Nosila je crne tangice i odmakla ih je u stranu, pa sam ugledao obrijanu picu sa velikim usminama i već nabubrenim klitom. Privukao sam ju k sebi i opkoračila me, te sam joj zabio jezik u picu i počeo ju lizati dok sam joj nosom trljao klitoris. Stenjala je prigušeno dok mi je mrsila prstima kosu jednom rukom, a drugom se naslanjala na zid iza trosjeda. Iz njene pice su već lagano curili sokovi, onako malo slankasti, pa sam ih sa guštom lizao, a onda sam ju posjeo u krilo i nabio na svoj napeti kurac.

Zastenjala je kad joj je ušao do kraja, pa se malo primirila, dok sam ja otkopčao njenu košulju i oslobodio joj sise iz grudnjaka. Bile su nešto između dvojke i trojke, ali jako tvrdih bradavica, te vrlo osjetljive, što sam ustanovio čim sam ju počeo grickati, a ona se počela tresti i stezati mi svojom picom kurac. Zatim se oslonila rukama na moja ramena i počela se odizati i nabijati na moj kurac. Stenjala je i jecala, te dahtala dok je moja mrcina ulazila u njenu iznenađujuće usku picu. Nije joj trebalo dugo i uskoro je svršila grčeći se na meni, a onda se nastavila nabijati. Srećom, pa je trosjed bio uz onaj zid na kraju zgrade, pa nes nisu mogli čuti s druge strane zida. Sad je uz nabijanje na moj kurac koristila i stiskanjem svoje pice, pa sam imao osjećaj da me muze. Nisam više mogao trpjeti i prošaptao sam joj na uho:

- Svršit ću.. .
- Samo daj.. -prodahtala je i nabila se do kraja na moja jaja i malo zamiješala, pa sam se počeo prazniti u nju.

Mlazevi spreme su punili njenu picu, a ona se samo stisla uz mene i dahtala mi na uho:

- Uhhh.. kako je to dobro.. . mmmmm.. to mi je trebalo.. . mmmmm

Trebalo nam je par minuta da dođemo k sebi, a onda se napokon ustala, pa kad je vidjela moj zamrljani i opušteni kurac samo je klekla između mojih nogu i oblizala ga do kraja, pa čak i jaja. Naravno da mi se ponovo digao dok ga je tako temeljito lizala, pa se samo nasmješila i ustala, te se naslonila rukama na naslon trosjeda, a meni izbacila svoju guzu. Nisam dugo čekao, već sam odmah stao iza nje i naciljao kurac u njenu picu i samo ga gurnuo unutra. Malo je zastenjala, a ja sam ju primio i počeo ju nabijati dok su jaja lupala po njenoj pici, a njena guza po mom trbuhu. Jebao sam ju žestoko, a nakon nekog vremena sam joj gurnuo i palac u šupak, pa sam sad pričepio obje rupice i nastavio u žestokom ritmu. Sad sam zahvaljivao teretani i redovnom seksu sa raznim djevojkama na dobroj kondiciji.

Nakon petnaestak minuta drilanja i bušenja njene pice i guze sam ponovo svršio i opet joj napunio picu svojom spermom. Ne trebam ni napomenuti da je i ona već dva puta svršila u međuvremenu. Nakon toga smo se malo uredili, pomogao sam joj obrisati picu vlažnim maramicama, a i ona meni kurac, pa smo se obukli i popili onu hladnu kavu do kraja. Samo mi je napomenula da će rado samnom svaki dan ići na posao kako bi joj vratio uslugu za dobiveni posao. Samo sam joj rekao da se veselim tome, ali i da bi ju bez te obaveze volio nastaviti jebati i puniti joj picu. Samo se nasmješila, pa me poljubila i rekla da ona ima još rupica koje treba napuniti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija