Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Razjebana kuma

Danijela i ja smo se nastavili jebati svaki dan, pa smo postali i par, na Marijanino oduševljenje, jer joj je najbolji frend sa njenom vjenčanom kumom.
Nakon mjesec dana intezivnog i svakodnevnog seksa sa Danijelom završio mi je odmor, te sam djelomično bio sretan zbog toga. Prvenstveno jer će mi se kurac i jaja odmoriti malo, a sa druge strane ću jedva čekati da joj ga opet stavim. Budimo iskreni, u seksu je bila fenomenalna i znala je svašta, a kako mi je samo iscijedila jaja svaki put.. .. neopisivo.

Morao sam obećati i da ću doći na Marijaninu svadbu, pa sam zamolio svog šefa za tri slobodna dana oko svadbe, pa mi je izašao u susret. U Emiratima je bilo pakleno vruče i jedva sam dočekao taj slobodni vikend nakon tri mjeseca u pijesku. Jaja su mi bila puna i jedva sam čekao da ih ispraznim.
Danijela me dočekala na aerodromu i čim smo krenuli stavila je ruku na moj kurac i požudno me gledala. Nismo dugo izdržali, već je skrenula na jedan sporedni put i zaustavila se ispod jednog podvožnjaka, pa smo se brzo prebacili na stražnje sjedalo. Prije nego smo ušli skinuo sam hlače i gaće, a i ona isto, pa smo se uvukli unutra. Odmah je uzela moj kurac u usta i počela pušiti stiskajući mi jaja, a stala je čim je osjetila da bi mogao svršiti. Pogledala me vragolasto i rekla:

- Za to imam bolje mjesto -pa me opkoračila i ugurala kurac u svoju mokru picu i odmah počela skakati po njemu.

Nabijala se na kurac držeći se za moja ramena i radila to sve brže i brže. Uskoro se počela grčiti i stiskati mi kurac, pa sam osjetio toplo po mojim jajima, a to je bilo dovoljno i meni da se ispraznim u nju. Grčio sam se i odizao od sjedala, a nju navlačio za bokove na moj kurac. Istresao sam tri mjeseca nejebice u nju, a ona me je samo ljubila i grlila, a onda prošaptala:

- Oh kako si mi nedostajao.. .
- I ti meni.. .
- Idemo k tebi da ostaviš stvari, pa ćemo kod mene večeras -rekla je dok je ustajala, a onda pogledala moj sluzavi kurac, te nastavila- ali da prvo ovo očistimo.

Oblizala ga je cijelog i očistila od tragova sperme i svojih sokova, te se obukla, a i ja za njom. Stigli smo kod mene, pozdravio sam se sa starcima, malo popričali, pa smo Danijela i ja otišli kod nje.
Uletili smo u stan i odmah u kupaonicu. Dok smo se tuširali izjebao sam ju z guza, a poslije smo se jebali u krevetu do kasno u noć. I sve je bilo puno sperme i njenih sokova, pa sam se ujutro s guštom otuširao i otišao kod kuće uz dogovor da dođem po nju oko 13 sati.

Očarala me je kad sam ju ugledao u haljini sa velikim razrezom sa strane, a ispod nije nosila ni grudnjak ni gaćice. Kurac mi se odmah napeo i najradije bih ju tu odmah pojebao, ali mi je na uho šapnula:

- Strpi se.. . jebat ćeš me večeras tamo gdje još nisi.

Malo sam zastao i pitao se gdje ju još nisam jebao, a onda mi je sinulo.. . u guzu! ! ! ! Kurac je odmah počeo sliniti u gaćama, a ja sam cijelo vrijeme pokušavao ne misliti o njenoj lijepoj guzi i zamišljati kako moj kurac ulazi u nju.
Cijelu večer sam bio nemiran i svaki put kad bih bio uz nju mi se dizao, a pogotovo kad smo plesali, jer sam osjećao njene čvrste sise i tvrde bradavice na svojim prsima. Nakon zadnjeg plesa dok smo čekali tortu nagnula se prema meni i rekla:

- Kad se pojede torta dođi van, čekam te iza restorana.

Jedva sam čekao da se pojede torta, pa onda govorancije kumova, a kum ga je odužio.. .. malo je popio i sad si dao oduška, a meni kurac napet kao puška. Nakon dobrih pola sata se Danijela ustala, namignula mi i otišla van. Ja sam pričekao još koju minutu, pa za njom. Vani je bio mrak i nakon onog svjetla u sali mi je trebalo da se malo priviknem i da ju pronađem iza restorana. Tu je bilo neko spremište, kombi od restorana i jedna manja zgrada sa velikom grmom ruža ispred nje. Tu je bila ona i brzo mi je mahnula, pa me povukla iza ruža i vidio sam da je prostor dovoljno širok za troje, a da te nitko ne vidi.

- Ovo sam vidjela kad sam sa Marijanom i Tomislavom obilazila restorane za svadbu, a ovo mi se svidjelo, tj ruža, pa sam primjetila ovaj prostor.

Ja baš i nisam pratio što je govorila jer je moja ruka već bila na njenoj guzi i mijesila ju. Kad sam stavio prste između guzova osjeti sam nešto tvrdo. Pogledao sam ju i ona se samo nasmješila, te mi okrenula leđa i zadigla haljinu iznad bokova, pa rekla:

- Sad ga možeš izvaditi.. . -primio sam prstima dio koji je virio iz njenog šupka, pa izvukao mali dildo iz njene guze, a bio je sav od vazelina sklizak- .. . i staviti svoj pravi.

Izvukao sam kurac i nisam ga morao ni drkati kako je bio tvrd. Stavio ga na ulaz u njen raširen šupak i samo gurnuo unutra. Ona je zastenjala i zadahtala, te se naslonila na zid zgrade. Ulazi sam joj u guzu do kraja i lupkao jajima po njenoj pici, a ona je samo tiho stenjala i dahtala. Držao sam ju za bokove i svu frustraciju čekanja da ju izjebem u guzicu sam istresao iz sebe i zabijao se u nju. Uskoro je njen uski šupak doveo do toga da ju napunim svojom spermom. Trzao sam se i grčio iza nje, a ona je samo tiho stenjala, a niz noge su se cijedili njeni sokovi od svršavanja. Izvukao sam kurac obljepljen spermom, a za njim je krenuo i ostatak sperme iz šupka. Okrenula se prema meni i oblizala mi kurac, te ga malo prodrkala i opet je bio spreman:

- Sad ćeš mi i picu napuniti ostatkom.. .

Stavila je nogu na stepenicu i zadigla haljinu, a ja sam odmah stavio kurac u njenu izbrijanu picu i počeo ju jebati. Ispočetka sam to radio polako i bez žurbe, a onda sam ju jebao sve brže, jer smo se morali vratiti na svadbu. Ubrzo smo zajednički svršili i na brzinu se uredili, te se vratili natrag. Prvo ona, pa onda ja, a još sam se zadržao sa kumom od Tomislava na šanku, tako da nisam sumnjiv. Vidio sam da su Danijela i Marijana u povjerljivom razgovoru, a kad sam sjedao za stol samo su mi se nsamješile i nastavile razgovor.

Nakon sat vremena, dok smo plesali, ja sa Marijanom, a Danijela sa Tomislavom mi je Marijana rekla:

- Znači to sa tobom i Danijelom je za ozbiljno?
- Kako misliš 'Za ozbiljno'?
- Pa čuj jednu stvar, onako kako između tebe i mene nema tajni, tako ni između nje i mene nema tajni -tu me značajno pogledala, pa nastavila- Zato znaj da znam sve, OK?
- E sad.. . bilo bi glupo da pitam šta je to sve, pa neću ni pitati -rekao sam malo iznenađen, pa nastavio- A koliko je ozbiljno znaš i sam da ne ovisi o meni. Moram s njom o tome porazgovarati, još danas, prije nego odem.
- Super.. . jer ne bih htjela da izgubim ijedno od vas dvoje.

Nastavili smo ples i nakon pola sata me je Danijela pozvala ponovo van, ali ovaj put do wc-a. Ušao sam za njom u kabinu, te mi je pokazala da sjednem na školjku, a prije toga mi je otkopčala hlače i izvukla kurac, te ga pušenjem dovela do željene čvrstoće. Kad sam sjeo zadigla je haljinu i opkoračila me, te se spustila niz kurac do jaja i počela se lagano micati na njemu. Stiskala ga je i sve brže vrtila bokovima, pa je ubrzo svršila, a ja sam ustao i držao ju za guzu, pa joj onako stoječki zabijao kurac u picu dok nisam i ja svršio, a kad sam ju napunio samo je tiho zajecala.
Spustio sam ju sa kurca, pa smo se obrisali i otišli natrag. Kad smo sjeli za stol i popili po ne znam koju zdravicu te večeri okrenuo sam se Danijeli i upitao ju tiho:

- Hoćeš li se možda nakon ovog svega udati za mene ili bi ipak razmislila.

Gledala me je u nevjerici i vidio sma kako joj se oči pune suzama i lice joj je bila kombinacija osmjeha i plača istovremeno i samo je počela klimati potvrdno glavom i bacila mi se u zagrljaj. Pogledao sam Marijanu koja nas je gledala sa zanimanjem, jer nije znala šta se dešava, i namignuo joj, pa se i ona široko nasmijala kad je shvatila šta sam napravio.

Eto.. . na svadbi sam razjebao Danijelino dupe, a i emocionalno sam ju dotukao, tako da je ovo bio uspješan vikend. Svadbu ćemo planirati kad se vratim iz Emirata, a dotle.. .. seks i samo seks.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija