Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Razjebana kuma

Ocjena: 3

Danijela i ja smo se nastavili jebati svaki dan, pa smo postali i par, na Marijanino oduševljenje, jer joj je najbolji frend sa njenom vjenčanom kumom.
Nakon mjesec dana intezivnog i svakodnevnog seksa sa Danijelom završio mi je odmor, te sam djelomično bio sretan zbog toga. Prvenstveno jer će mi se kurac i jaja odmoriti malo, a sa druge strane ću jedva čekati da joj ga opet stavim. Budimo iskreni, u seksu je bila fenomenalna i znala je svašta, a kako mi je samo iscijedila jaja svaki put.. .. neopisivo.

Morao sam obećati i da ću doći na Marijaninu svadbu, pa sam zamolio svog šefa za tri slobodna dana oko svadbe, pa mi je izašao u susret. U Emiratima je bilo pakleno vruče i jedva sam dočekao taj slobodni vikend nakon tri mjeseca u pijesku. Jaja su mi bila puna i jedva sam čekao da ih ispraznim.
Danijela me dočekala na aerodromu i čim smo krenuli stavila je ruku na moj kurac i požudno me gledala. Nismo dugo izdržali, već je skrenula na jedan sporedni put i zaustavila se ispod jednog podvožnjaka, pa smo se brzo prebacili na stražnje sjedalo. Prije nego smo ušli skinuo sam hlače i gaće, a i ona isto, pa smo se uvukli unutra. Odmah je uzela moj kurac u usta i počela pušiti stiskajući mi jaja, a stala je čim je osjetila da bi mogao svršiti. Pogledala me vragolasto i rekla:

- Za to imam bolje mjesto -pa me opkoračila i ugurala kurac u svoju mokru picu i odmah počela skakati po njemu.

Nabijala se na kurac držeći se za moja ramena i radila to sve brže i brže. Uskoro se počela grčiti i stiskati mi kurac, pa sam osjetio toplo po mojim jajima, a to je bilo dovoljno i meni da se ispraznim u nju. Grčio sam se i odizao od sjedala, a nju navlačio za bokove na moj kurac. Istresao sam tri mjeseca nejebice u nju, a ona me je samo ljubila i grlila, a onda prošaptala:

- Oh kako si mi nedostajao.. .
- I ti meni.. .
- Idemo k tebi da ostaviš stvari, pa ćemo kod mene večeras -rekla je dok je ustajala, a onda pogledala moj sluzavi kurac, te nastavila- ali da prvo ovo očistimo.

Oblizala ga je cijelog i očistila od tragova sperme i svojih sokova, te se obukla, a i ja za njom. Stigli smo kod mene, pozdravio sam se sa starcima, malo popričali, pa smo Danijela i ja otišli kod nje.
Uletili smo u stan i odmah u kupaonicu. Dok smo se tuširali izjebao sam ju z guza, a poslije smo se jebali u krevetu do kasno u noć. I sve je bilo puno sperme i njenih sokova, pa sam se ujutro s guštom otuširao i otišao kod kuće uz dogovor da dođem po nju oko 13 sati.

Očarala me je kad sam ju ugledao u haljini sa velikim razrezom sa strane, a ispod nije nosila ni grudnjak ni gaćice. Kurac mi se odmah napeo i najradije bih ju tu odmah pojebao, ali mi je na uho šapnula:

- Strpi se.. . jebat ćeš me večeras tamo gdje još nisi.

Malo sam zastao i pitao se gdje ju još nisam jebao, a onda mi je sinulo.. . u guzu! ! ! ! Kurac je odmah počeo sliniti u gaćama, a ja sam cijelo vrijeme pokušavao ne misliti o njenoj lijepoj guzi i zamišljati kako moj kurac ulazi u nju.
Cijelu večer sam bio nemiran i svaki put kad bih bio uz nju mi se dizao, a pogotovo kad smo plesali, jer sam osjećao njene čvrste sise i tvrde bradavice na svojim prsima. Nakon zadnjeg plesa dok smo čekali tortu nagnula se prema meni i rekla:

- Kad se pojede torta dođi van, čekam te iza restorana.

Jedva sam čekao da se pojede torta, pa onda govorancije kumova, a kum ga je odužio.. .. malo je popio i sad si dao oduška, a meni kurac napet kao puška. Nakon dobrih pola sata se Danijela ustala, namignula mi i otišla van. Ja sam pričekao još koju minutu, pa za njom. Vani je bio mrak i nakon onog svjetla u sali mi je trebalo da se malo priviknem i da ju pronađem iza restorana. Tu je bilo neko spremište, kombi od restorana i jedna manja zgrada sa velikom grmom ruža ispred nje. Tu je bila ona i brzo mi je mahnula, pa me povukla iza ruža i vidio sam da je prostor dovoljno širok za troje, a da te nitko ne vidi.

- Ovo sam vidjela kad sam sa Marijanom i Tomislavom obilazila restorane za svadbu, a ovo mi se svidjelo, tj ruža, pa sam primjetila ovaj prostor.

Ja baš i nisam pratio što je govorila jer je moja ruka već bila na njenoj guzi i mijesila ju. Kad sam stavio prste između guzova osjeti sam nešto tvrdo. Pogledao sam ju i ona se samo nasmješila, te mi okrenula leđa i zadigla haljinu iznad bokova, pa rekla:

- Sad ga možeš izvaditi.. . -primio sam prstima dio koji je virio iz njenog šupka, pa izvukao mali dildo iz njene guze, a bio je sav od vazelina sklizak- .. . i staviti svoj pravi.

Izvukao sam kurac i nisam ga morao ni drkati kako je bio tvrd. Stavio ga na ulaz u njen raširen šupak i samo gurnuo unutra. Ona je zastenjala i zadahtala, te se naslonila na zid zgrade. Ulazi sam joj u guzu do kraja i lupkao jajima po njenoj pici, a ona je samo tiho stenjala i dahtala. Držao sam ju za bokove i svu frustraciju čekanja da ju izjebem u guzicu sam istresao iz sebe i zabijao se u nju. Uskoro je njen uski šupak doveo do toga da ju napunim svojom spermom. Trzao sam se i grčio iza nje, a ona je samo tiho stenjala, a niz noge su se cijedili njeni sokovi od svršavanja. Izvukao sam kurac obljepljen spermom, a za njim je krenuo i ostatak sperme iz šupka. Okrenula se prema meni i oblizala mi kurac, te ga malo prodrkala i opet je bio spreman:

- Sad ćeš mi i picu napuniti ostatkom.. .

Stavila je nogu na stepenicu i zadigla haljinu, a ja sam odmah stavio kurac u njenu izbrijanu picu i počeo ju jebati. Ispočetka sam to radio polako i bez žurbe, a onda sam ju jebao sve brže, jer smo se morali vratiti na svadbu. Ubrzo smo zajednički svršili i na brzinu se uredili, te se vratili natrag. Prvo ona, pa onda ja, a još sam se zadržao sa kumom od Tomislava na šanku, tako da nisam sumnjiv. Vidio sam da su Danijela i Marijana u povjerljivom razgovoru, a kad sam sjedao za stol samo su mi se nsamješile i nastavile razgovor.

Nakon sat vremena, dok smo plesali, ja sa Marijanom, a Danijela sa Tomislavom mi je Marijana rekla:

- Znači to sa tobom i Danijelom je za ozbiljno?
- Kako misliš 'Za ozbiljno'?
- Pa čuj jednu stvar, onako kako između tebe i mene nema tajni, tako ni između nje i mene nema tajni -tu me značajno pogledala, pa nastavila- Zato znaj da znam sve, OK?
- E sad.. . bilo bi glupo da pitam šta je to sve, pa neću ni pitati -rekao sam malo iznenađen, pa nastavio- A koliko je ozbiljno znaš i sam da ne ovisi o meni. Moram s njom o tome porazgovarati, još danas, prije nego odem.
- Super.. . jer ne bih htjela da izgubim ijedno od vas dvoje.

Nastavili smo ples i nakon pola sata me je Danijela pozvala ponovo van, ali ovaj put do wc-a. Ušao sam za njom u kabinu, te mi je pokazala da sjednem na školjku, a prije toga mi je otkopčala hlače i izvukla kurac, te ga pušenjem dovela do željene čvrstoće. Kad sam sjeo zadigla je haljinu i opkoračila me, te se spustila niz kurac do jaja i počela se lagano micati na njemu. Stiskala ga je i sve brže vrtila bokovima, pa je ubrzo svršila, a ja sam ustao i držao ju za guzu, pa joj onako stoječki zabijao kurac u picu dok nisam i ja svršio, a kad sam ju napunio samo je tiho zajecala.
Spustio sam ju sa kurca, pa smo se obrisali i otišli natrag. Kad smo sjeli za stol i popili po ne znam koju zdravicu te večeri okrenuo sam se Danijeli i upitao ju tiho:

- Hoćeš li se možda nakon ovog svega udati za mene ili bi ipak razmislila.

Gledala me je u nevjerici i vidio sma kako joj se oči pune suzama i lice joj je bila kombinacija osmjeha i plača istovremeno i samo je počela klimati potvrdno glavom i bacila mi se u zagrljaj. Pogledao sam Marijanu koja nas je gledala sa zanimanjem, jer nije znala šta se dešava, i namignuo joj, pa se i ona široko nasmijala kad je shvatila šta sam napravio.

Eto.. . na svadbi sam razjebao Danijelino dupe, a i emocionalno sam ju dotukao, tako da je ovo bio uspješan vikend. Svadbu ćemo planirati kad se vratim iz Emirata, a dotle.. .. seks i samo seks.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina