Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ruskinja

Ona i njezin direktor dolazili su u poslovnu posjetu tvrtki u kojoj sam radio i trebala su ostati oko 7 dana, a ja sam ih čekao na aerodromu. S obzirom da ih nisam poznavao napisao sam na karton ime tvrtke i tako stajao na izlazu. Prišli su mi stariji prosjedi muškarac i tamnoputa crnka, oko 4 banke, azijatski tip kao da je porijeklom s obronaka Kavkaza. Držali su se prilično rezervirano i nisu bili previše komunikativni. Sljedeća dva dana se radilo i više smo razgovarali i pomalo se zbližili. Dobro je govorila engleski. Došao je petak i moj šef je rekao da bi ih trebalo odvesti na večeru, a i da su rekli da bi rado otišli u neki noćni klub.

Odveli smo ih na večeru i poslije u jedan noćni klub poznat po tome što u njemu nastupaju cure s pimpačima. Nisam mogao vjerovati, prelijepo tijelo, duge noge, prekrasne grudi, a kad se skine 15-tak centimetara visi među nogama, ludo. Pijuckalo se u polumraku i ja sam sjedio do nje. Mic po mic od slučajnih dodira nogu ispod stola počeli smo to raditi namjerno, a onda je ona stavila ruku u moje međunožje i počela me drepati i postalo mi je jasno da nema uzmaka i da ona zna što hoće. Mom kolegi i njenom direktoru se više nije sjedilo i rekli su da mi mladi ostanemo, a da je njima dosta. Ostali smo još 15-20 minuta, drepajući se u i onda je rekla da odemo u hotel u njenu sobu. Hotel je bio praktički preko ceste i za 5 minuta smo bili u njenoj sobi. Posjela me u fotelju, izvadila pivu iz hladnjaka i rekla da se ide u toalet. Vratila se samo s ručnikom oko sebe. Nije bila bomba, ali ipak skladno građena, male grudi i mala guza. Skinuo sam joj ručnik imala je ne predlakav i sfazoniran mufić. Počeo sam ju ljubiti a ona se počela baviti mojim remenom i hlačama te sam ubrzo bio gol od pasa prema dolje. Uhvatila me za kurac i počela lagano nadrkavat, kleknula je i stavila ga u usta, cuclala mi je i grickala glavić, drepala jaja.

Raskopčao sam i skinuo košulju pa sam i ja bio gol. Ustala je i držeći me za kurac povlačila me prema krevetu. Polegla me na krevet i opkoračila me s guzom prema mom licu i ponovo mi počela pušiti, a ja sam privukao ju na sebe i uvukao joj jezik u pičku. Lizao sam joj pičku i klitoris, gurao jezik unutra i gutao sokove, dok je ona pušila, cuclala, češkala me i štipkala po jajima. Onda je ustala i dalje leđima prema meni čučnula, uzela kurac u ruku, stavila ga na ulaz svoje pičke i sjela na mene i počela se nabijat gore, dolje. Pridržavao sam joj guzu i podizao se i spuštao u kukovima kako bih što više osjećao stijenke njene pičke. Izvijala se, mrdala guzom, stanjala, a i ja sam ju pratio. Htio sam da to jebanje traje što dulje i da što više uživam. Onda se okrenula prema meni, ne ispuštajući kurac iz svoje pičke, spustila se prema meni i strasno smo se ljubili i jebali. Jezici su se ispreplitali, palacali po ustima i nismo se prestajali jebati, ona je podizala i spuštala guzu, klizala po mom kurcu gore, dolje, ja sam joj razvlačio guzove i navlačeći ju na sebe. Okrenuo sam ju na bok, podignuo desnu nogu u zrak i ušao u nju sa strane i nastavio ju jebati i stiskati grudi, primio sam ju za glavu i okrenuo licem prema sebi kako bih ju ljubio i jebao.

Obožavam kada mogu ženu ljubiti i jebati istovremeno. Nakon nekog vremena je ustala, okrenula se i odmaknula od mene i naguzila. Kleknuo sam iza nje, stavio vlažni glavić na ulaz njenj pičke i malo ga stavlja unutra i vadio, na kraju sam ga gurnuo do jaja. Jebao sam ju iz sve snage, dok je ona rukom gladila klitić, stenjala i izustila na engleskom da ima spiralu i da svršim u nju. Bilo je ludo svršavanje, napunio sam ju svojom spermom i srušio se pored nje, ona ga je još malo pocuclala, polizala zatim me je poljubilai rekla- ovo je bilo predivno, ako bude prilike moramo to još koji put ponoviti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija