Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ruskinja

Ocjena: 4

Ona i njezin direktor dolazili su u poslovnu posjetu tvrtki u kojoj sam radio i trebala su ostati oko 7 dana, a ja sam ih čekao na aerodromu. S obzirom da ih nisam poznavao napisao sam na karton ime tvrtke i tako stajao na izlazu. Prišli su mi stariji prosjedi muškarac i tamnoputa crnka, oko 4 banke, azijatski tip kao da je porijeklom s obronaka Kavkaza. Držali su se prilično rezervirano i nisu bili previše komunikativni. Sljedeća dva dana se radilo i više smo razgovarali i pomalo se zbližili. Dobro je govorila engleski. Došao je petak i moj šef je rekao da bi ih trebalo odvesti na večeru, a i da su rekli da bi rado otišli u neki noćni klub.

Odveli smo ih na večeru i poslije u jedan noćni klub poznat po tome što u njemu nastupaju cure s pimpačima. Nisam mogao vjerovati, prelijepo tijelo, duge noge, prekrasne grudi, a kad se skine 15-tak centimetara visi među nogama, ludo. Pijuckalo se u polumraku i ja sam sjedio do nje. Mic po mic od slučajnih dodira nogu ispod stola počeli smo to raditi namjerno, a onda je ona stavila ruku u moje međunožje i počela me drepati i postalo mi je jasno da nema uzmaka i da ona zna što hoće. Mom kolegi i njenom direktoru se više nije sjedilo i rekli su da mi mladi ostanemo, a da je njima dosta. Ostali smo još 15-20 minuta, drepajući se u i onda je rekla da odemo u hotel u njenu sobu. Hotel je bio praktički preko ceste i za 5 minuta smo bili u njenoj sobi. Posjela me u fotelju, izvadila pivu iz hladnjaka i rekla da se ide u toalet. Vratila se samo s ručnikom oko sebe. Nije bila bomba, ali ipak skladno građena, male grudi i mala guza. Skinuo sam joj ručnik imala je ne predlakav i sfazoniran mufić. Počeo sam ju ljubiti a ona se počela baviti mojim remenom i hlačama te sam ubrzo bio gol od pasa prema dolje. Uhvatila me za kurac i počela lagano nadrkavat, kleknula je i stavila ga u usta, cuclala mi je i grickala glavić, drepala jaja.

Raskopčao sam i skinuo košulju pa sam i ja bio gol. Ustala je i držeći me za kurac povlačila me prema krevetu. Polegla me na krevet i opkoračila me s guzom prema mom licu i ponovo mi počela pušiti, a ja sam privukao ju na sebe i uvukao joj jezik u pičku. Lizao sam joj pičku i klitoris, gurao jezik unutra i gutao sokove, dok je ona pušila, cuclala, češkala me i štipkala po jajima. Onda je ustala i dalje leđima prema meni čučnula, uzela kurac u ruku, stavila ga na ulaz svoje pičke i sjela na mene i počela se nabijat gore, dolje. Pridržavao sam joj guzu i podizao se i spuštao u kukovima kako bih što više osjećao stijenke njene pičke. Izvijala se, mrdala guzom, stanjala, a i ja sam ju pratio. Htio sam da to jebanje traje što dulje i da što više uživam. Onda se okrenula prema meni, ne ispuštajući kurac iz svoje pičke, spustila se prema meni i strasno smo se ljubili i jebali. Jezici su se ispreplitali, palacali po ustima i nismo se prestajali jebati, ona je podizala i spuštala guzu, klizala po mom kurcu gore, dolje, ja sam joj razvlačio guzove i navlačeći ju na sebe. Okrenuo sam ju na bok, podignuo desnu nogu u zrak i ušao u nju sa strane i nastavio ju jebati i stiskati grudi, primio sam ju za glavu i okrenuo licem prema sebi kako bih ju ljubio i jebao.

Obožavam kada mogu ženu ljubiti i jebati istovremeno. Nakon nekog vremena je ustala, okrenula se i odmaknula od mene i naguzila. Kleknuo sam iza nje, stavio vlažni glavić na ulaz njenj pičke i malo ga stavlja unutra i vadio, na kraju sam ga gurnuo do jaja. Jebao sam ju iz sve snage, dok je ona rukom gladila klitić, stenjala i izustila na engleskom da ima spiralu i da svršim u nju. Bilo je ludo svršavanje, napunio sam ju svojom spermom i srušio se pored nje, ona ga je još malo pocuclala, polizala zatim me je poljubilai rekla- ovo je bilo predivno, ako bude prilike moramo to još koji put ponoviti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina