Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

S rodicom u vc

Bio je 21 Jun. Lep dan a bio sam napaljen do bola. Te noći u posetu mi je stigla rodica iz Amerike. Ona je studirala u Americi ali pre nego što je otišla do besvesti sam drkao na nju. Normalno ona to nikada nije saznala ali je bila sumnjivača u tom pogledu. Stigla je a ja sam stalno gledao u njene bujne grudi. Otišla je u vc da se istušira. Kao lud pohrlio sam I kroz ključaniocu poceo da drkam. Palila me je ko šibicu. Odjednom se otvaraju vrata i u neverici me počela gledati kao da sam lud. Vikala je na mene ali ja sam se crvenio a on je skakao kao lud. Odjednom je okrenula guzu i naredi mi da ližem. Lizao sam kao pseto a u isto vreme sam drkao svoj uveliko dignuti penis. Ljubio sam je svuda i pitah je Ivana molim te smem li da te jebem. Nasmijala se i rekla ne još ja sam večeras tvoja gospodarica.

Kad ti budem rekla ima da me slusaš ako zeliš da me jebeš. Pognuo sam glavu I dalje lizajući njenu savrsenu guzu. Dosta je bilo sada moj bedni crve zelim da mi lizeš klitoris tako jako da svršim. Ti ne smeš svršiti za sada samo ja jel jasno. Na šta sam samo pognuo glavom kao bednik. Svršavala je jako i smejala se. Rekla mi je sada smes da drkaš. Drkao Sam kao lud dok me ponižavala recima. Lizao sam joj sise I svršio po njima. Posle pola sata zvala me u sobu i rekla zeliš li Jos da me jebeš. Pognuo sam glavu i rekao da molim vas milostiva Ivana. Dopustila mi je ali samo u picu i pod uslovom da ne svršim na njoj. Pristao sam jebao sam je jako sigurno pola sata ljubili smo se kao ludi. Odjednom ga izvadih i rekoh volio bih da mi ga ispušiš. Na šta je rekla ne dolazi u obzir.

Opet sam joj ga nabio u picu. Jebao sam je još malo a onda sam svršio na podu. Sjutra ujutru sam se iskrao u njenu sobu. Bio sam go i napaljen. Ali znajući da će se ljutiti ako je jebem ljubio sam je lagano dok spava i lizao kasnije čmar. Uživala je. Iznenada se ustala i rekla nastavi pa ti možda dozvolim da me jebeš u guzu. Bio sam presretan jer mi je ženska dobra guza fetiš bukvalno. Jebao sam je u guzu i ljubio u kosu. Smejala se na kraju smo svršili zajedno. Posle smo se pojebali još jednom. U toj jebačini tražila je da budem ja gospodar a ona moja robinja. Na šta sam se iznenadio Ali sam pristao bez puno razmišljanja. Jebao sam je i ponižavao kao zadnju kurvu. Na kraju sam joj svršio po sisama i naterao je da to poliže. Smejala se i vrištala od zadovoljstva kao poslednja kurva.

Smejala se uporno i rekla ti si moj najbolji bata najviše te volim a ujedno i moj gospodar. Ovo mi je bila najbolja jebačina s Ivanom sigurno. Ali ovo se ponovilo još par puta. Jedan put sjećam se kao juče da je bilo a ne 2015 godine kada sam jebao Ivanu i moju tetku zajedno. Kakva je to jebačina bila. Jebali smo se dobrih sat vremena bez prestanka uživali smo svo troje. Na kraju sam svršio po obema I natjerao ih da se poljube. Kako Sam perverzan nasmešila se tetkica. Kraj priče prijatelji nadam se da vam se svidela i da ste uzivali u mojoj istinitoj incest prici. Ubrzo sledi i drugi deo još uzbudljivi i nadasve interesatniji o Ivanici i mojoj rasnoj tetkici. A da vam ispričam jos jednu kratku pricu o Ivani meni i mojoj bivšoj devojci. Uhvatio sam ih kada sam se vraćao s treninga.

Bio je 22 Jun prošle godine kada sam ih uhvatio gde se ljube odmah sam izvadio kitu. Jebao sam ih jako i na kraju svršio po Ivaninim sisama I naterao Kaju da sve to poliže na šta se naljutila na mene i raskinula. Nije mi to smetalo jer Sam ispred nje ponovo izjebao Ivanu najače do sada smejajući se prema njoj. Ponizio Sam je do kraja ali sam primetio da se to Ivani svidelo i od tada svaku noć smo se jebali bar dva puta.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija