Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sanela voli kad ju napunim

Prošlo je više od deset dana kako sam prvi put razguzio Sanelu na svom stolu u uredu, a za to vrijeme sam gledao kako se izazovno oblači. Doduše, tih dana sam bio i više na putu nego u uredu, a onda je napokon došla i srijeda kad nisam morao nikuda. Cijeli dan u uredu i gledanje Sanele.

Znala je da ne idem nikuda, pa se tako i obukla. Bio je nekakav prohladan dan, a ona je došla u ured u vrtoglavo visokim štiklama, bijelim najlon samostojećim čarapama, suknji dobrano iznad koljena boje crnog vina i bijeloj skoro pa providnoj dolčeviti. Dugu kosu je svezala u nekakav rep, a kad sam ju vidio skoro sam trenutno svršio. Donijela mi je kavu u ured, te potpisne mape i stala uz mene čekajući da potpišem, a povremeno bi mi prošla prstima kroz kosu što me je dodatno rajcalo. Kad sam potpisao zavalio sam se u svom stolcu dok se ona sagnula da uzme mapu sa stola. Krenuo sam rukom od koljena unutarnjom stranom njenih bedara gore prema pički. Malo je napravila raskorak kako bih imao nesmetan put do njene pičke, pa sam uz najlonke došao do mjesta gdje su trebale biti gaćice, ali ih nije bilo.

- Ooooo.. danas si malo na propuhu? -rekao sam sa širokim osmjehom, a ona se samo nasmijala i tiho rekla.
- Da lakše može curiti iz nje.. -a onda je uzdahnula jer sam joj palcem i prstom stisnuo klitoris i malo ga protrljao, pa dva prsta gurnuo u njenu pičku.

Bila je mokra i prsti su samo kliznuli u nju, a ona se malo meškoljila dok sam ju jebao njima, da bi me onda zaustavila i rekla da mora ići, ali da će uskoro doći. Ja sam ostao sjediti sa tvrdim kurcem u hlačama dok mi je ona poslala poljubac sa vratiju.
Došla je nakon više od sat vremena i shvatio sam da je trenutno pauza za gablec u firmi, pa je zaključala vrata i došla do mene, te čućnula uz mene. Nije mi bilo jasno kako može biti stabilna na onim visokim petama, ali nisam baš mogao o tome razmišljati, jer se primila otkopčavanja mojih hlača, a onda i otvorila razrez na boksericama da izvuče kurac van. Malo ga je drkala, a onda ga strpala u usta i počela mi pušiti vrhunski. Gutala ga je do pola, jer joj je položaj bio malo nezgodan, ali svejedno je bilo dobro. Nije joj trebalo dugo da me dovede do orgazma i da joj svršim u usta. I opet nije ispustila niti kap mojih sokova, a još mi je i oblizala kurac do kraja, pa ga pažljivo spremila natrag u gaće, te se ustala i poljubila me uvalivši mi jezik u usta, te sam mogao osjetiti okus svoje sperme na njenom jeziku, a onda se uspravila i rekla:

- Sad malo odmori, a pičku češ dobiti na kraju radnog vremena..
- Misliš da ću moći izdržati? -upitao sam ju keseći se kao vuk, a ona je samo mirno rekla.
- Moraš, jer ti dolaze dva tipa iz firme koja bi htjela kupiti nešto od nas.
- Pa niko mi ništa nije rekao? ! ? -malo sam digao ton, ali me smirila.
- Javio mi je prije pauze Toni iz komercijale da su ga tipovi danas nazvali i da bi došli do nas, pa da traže sastanak i sa tobom.
- OK, ali si poslije toga najebala.. -rekao sam fol strogo.
- Nadam se da jesam.. -rekla je sa smiješkom i dodala izlazeči van- .. a znaš i da sam već mokra.

Ispostavilo se da je jedan od tipova moj kolega sa faksa, pa smo se zadržali malo duže u priči, a kad smo završili već je bilo i gotovo radno vrijeme. Ne moram ni reći da su buljili u Sanelu kad nam je donosila kavu i žesticu, a onda sam rekao Toniju da ode sa njima na ručak ako žele, a ja sam se zavalio natrag za svoj stol. Sanela je došla nakon pola sata za vrijeme kojih sam ja pospremio svoj stol i maknuo skoro sve sa njega. Zaključala je vrata za sobom i odmah se počela skidati. Odložila je suknju i dolčevitu na jednu od stolica, pa grudnjak i ostala je samo u štiklama i onim bijelim samostojećim najlonkama. Prilazila mi je, a ja sam već ranije skinuo svoje hlače i bokserice, pa sam sjedio na stolici samo sa košuljom na sebi i cipelama i čarapama, a kurac je stršao iznad ruba stola. Vidjevši ga kako viri iznad stola samo se oblizala i odmaknula uz moju pomoć moju stolicu od stola. Sjela je na stol raširenih nogu, a ja sam privukao stolac natrag do stola, te mi je stavila svoje noge na ramena, a ja sam se prihvatio lizanja njene pičke. Lizao sam joj usmine, grickao klit, cuclao ga, te joj uguravao jezik u nju. Uzdisala je i stenjala, a noge bi joj se povremeno trzale. Lizao sam ju skroz dok nije svršila i uz jaki uzdah pošpricala svojim sokovima moje lice. Trzala je nogama i tresla se u orgazmu, a bradavice na sisama su stršale u zrak tvrde i napete, dok joj se pička stezala na mom jeziku.

Kad se smirila malo sam se odmaknuo od stola, a ona se spustila i rekla da ostanem u stolici, te me opkoračila i namjestila se sa pičkom iznad mog tvrdog kurca, te se polako počela spuštati niz njega. Došla je skroz do jaja i uz pomoć onih štikli si je našla oslonac i počela se odizati i nabijati na moj tvrdi kurac. Ulazio joj je cijeli u pičku, a ona bi samo uzdahnula svaki put kad bi se spustila do kraja po njemu. Uskoro više nije mogla izdržati, pa smo promjenili poziciju. Klekla je na stolicu, a ja sam stao iza nje i zabio joj kurac odmah do kraja u pičku tako jako da je samo zastenjala. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju. Jebali smo se tako dok je stolica pod nama škripala. Zatim sam joj uhvatio obje sise i podigao ju, pa ju nastavio tako jebati dok oboje nismo zajednički svršili, a ona mi je prilikom orgazma pičkom stisla kurac dok sam se praznio u nju. Osjećaj je bio neopisiv. Tresla se na mom kurcu dok sam ju ja privlačio na sebe i punio joj pičku svojom spermom. Polako smo se razdvojili i za mojim kurcem je iz njene pičke krenuo i mlaz naših pomiješanih sokova.

Oblizala mi je kurac, a onda obrisala i svoju pičku, pa smo se goli zavalili u one stolice za goste i samo se smješkali. Nakon deset minuta mi se kurac ponovo počeo dizati i samo se nacerila, pa ustala i došla do mene, te se ugurala na stolicu i smjestila se na moj kurac. Jebali smo se polako i bez žurbe, te nam je trebalo skoro pola sata da dođemo do novog orgazma. Prvo je ona svršila dok sam joj grickao bradavice na sisama, a onda je ona počela mijesiti moja jaja jednom rukom dok se odizala na meni, pa sam se i ja ispraznio u nju. Nakon toga smo bili gotovi i nismo mogli više.
Sad smo uhvatili nekakav ritam od nekih deset dana između seksa, čisto da se poželimo i da budemo narajcani, a onda bi ju opet punio na svom radnom stolu. To traje već par mjeseci i nadam se da nas nitko neće otkriti. Ona se i dalje trudi naći nekoga, mada je rekla da joj je to malo teže, pošto je postala izbirljivija što se tiće veličine kurca, a ja .. pa ja i supruga upravo čekamo treće dijete, jer sam u pauzi potrefio njene plodne dane i napunio ju propisno.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija