Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Savršene guze

Već je prošlo godinu dana od kako sam sa Leom prohodao, a isto tako kako jebem nju i njenu najbolju frendicu, ali i njenu ljubavnicu Teu. O da, njih dvije su se znale zabavljati i bez mene.

Sad je Lea u drugom stanju već skoro pet mjeseci, i sad je izrazila neke želje koje do sada nije spominjala. Naime ona i Tea su eksperimentirale sa analnim seksom ali isključivo uz uporabu dilda, nikad sa pravim. Sve dok Tea nije to spomenula jedan vikend dok mi je pušila kurac u dnevnom, a Lea si trljala picu i vibratorom masirala klit.

- Znaš Igore, voljela bi ga osjetiti u svojoj guzi.. -govorila je i lagano mi ga drkala, pa liznula glavić na vrhu dvadeset i dva centimetra dugog kurca, pa sam ju sa zanimanjem gledao.
- Stvarno?
- Najozbiljnije.. -rekla je i pogledala Leu, te nastavila- a i Lea bi voljela isprobati.
- O da.. još kako -rekla je Lea i stavila svoje stopalo na moja prsa pa sam joj poljubio prste- To sam te mislila već pitati.
- Jeste li sigurne da ga želite u guzama? -upitao sam i pokazao na svoj dugi i široki kurac.
- Ooo daa.. -rekla je Tea i uvukla moj kurac u usta, pa ga pokušala progutati do kraja, ali joj nije išlo i zagrcnula se.

Za to vrijeme je Lea otišla do kupaonice i donijela neki loaion za tijelo koji je mirisao na kokos. Pružila ga je Tei, a ona mi je počela mazati kurac sa njime, pa je mirisao kao Raffaelo. Dok mi je Tea mazala kurac, Lea je kleknula iza nje i mazala joj šupčić. Tea je stenjala dok joj je Lea ugurala dva prsta u šupčić i podmazivala ga iznutra.

Zatim je Tea ustala i klekla na trosjed, te isturila golu guzu prema van, a ja sam ustao i stao iza nje. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu guzu, dok je Lea sjela kraj nje i počela joj prstima trljati picu. Lagano sam počeo uguravati kurac u Teinu guzu, a ona je tiho stenjala i uzdisala dok joj je glavić širio šupak. Zastenjala je kad joj je moj kurac ušao do pola, a ja sam zastao, primio ju za bokove i počeo ju lagano jebati. Stenjala je i dahtala, ali nije se izmicala. Lea joj je žustro trljala klit i Tea je ubrzo svršila prvi put. Lea se zavukla između naših nogu, te je lizala Teinu picu, a onda i moja jaja. Bilo je to fenomenalno. Ja sam uživao dok sam jebao Teu u guzu, a žena koju sam volio mi je lizala jaja, a onda mi gurnula i prst u šupak, totalno neočekivano i šokantno da sam počeo nekontrolirano svršavati u Teinu guzu. Trznuo sam par puta malo jače, pa je Tea zastenjala, a onda izvukao kurac iz njene guze i sperma je krenula van. Lea se odmah izvukla ispod nas i stala lizati Tein šupčić, te oblizala svu spermu koja je izašla.

Ja sam sjedio i gledao ih blaženog osmjeha na licu i ispražnjenih jaja. Nakon par minuta se Tea oslobodila Lee i okrenula nju na bok, te uzela onaj losion i sad je njoj počela masirati šupčić. Lea je zadovoljno prela dok su dva Teina prsta vršljala po njenom šupčiću. Zatim se Tea okrenula meni i rekla:

- I tebi treba malo poticaja.. -sagnula se do mog kurca i pušila ga malo i drkala dok nije postao opet čvrst.

Zatim se odmakla i prišla Lei i počela se ljubiti sa njom, a međusobno su si masirale sise, dok sam se ja namještao iza Leine guze. Raširio sam joj zamamne guzove, a ona mi je pomogla jednom rukom, pa sam namjestio kurac u njen šupak. Gurnuo sam ga lagano jer ju nisam htio povrijediti, a ona je sa guštom duboko uzdahnula i krenula guzom prema meni, pa sam u sljedećem trenutku bio do pola u njenoj guzi. Ušao joj je lakše nego Tei, a i činilo mi se da više uživa od Tee u takvom seksu. Jebao sam ju sve jače i jače dok joj je Tea trljala picu i uguravala prste u nju, pa sam ih osjećao na svom kurcu sok je ulazio u guzu. Lea je stenjala sve jače i sve brže disala, a onda je vrisnula i počela se tresti u savršenom orgazmu, dok je iz njene pice krenuo jaki mlaz sokova i urina i zalio njene noge, kao i Teinu ruku, te moju nogu i jaja. Ovako još nikad nije svršila i jedva je dolazila do daha. Ja sam ju nastavio jebati, a Tea ju je obrisala sa ručnikom. Sad sam ju primio za sise i stiskao ih dok sam joj ga zabadao u guzu. Ušao sam skoro do jaja unutra i morao sam paztiti da ju ne povrijedim. Nakon jos nekoliko uboda i ja sam počeo svršavati i puniti Lein šupak svojom spermom. Izvukao sam sluzavi i sjajni kurac iz njene guza, a Tea je sad napravila što i Lea njoj, oblizala joj šupak i polizala svu spermu što je izašla iz njega.

Nakon toga smo svo troje otišli pod tuš i tamo se temeljito oprali, tj ja sam im dobro istrljao pice i guze, a one meni kurac. Nakon toga smo otišli u krevet. Lea je bila umorna i ubrzo je zaspala, ali to nije smetalo meni i Tei da se dobro izjebemo. Zajahala me i nasadila se na moj kurac, te se polako gnijezdila na njemu. Uživala je dok sam joj mjesio sise i trljao bradavice, a onda sam ju polegao na krevet na trbuh, te joj raširio noge i zabio joj ga s guza u picu. Zastenjala je, ali od zadovoljstva dok sam joj ga zabijao do kraja i jajima lupkao po njenim butinama. Disala je ubrzano dok je svršavala, a nakon koje minute sam i ja svršio puneći njenu picu svojim sokovima. Izvalio sam se između nje i Lee, a Tea mi se naslonila glavom na ruku, pa mi noktima išla po prsima, a onda tiho šapnula:

- Voljela bih i ja ostati trudna kao Lea..
- Zbilja? -pogledao sam ju postrance, pa dodao- A s kim?
- Pa sa tobom, naravno.. nema drugih jebača osim tebe -rekla je i prošla rukom niz trbuh do mog opuštenog kurca i pomilovala ga- Čim sam te vidjela složila sam se sa Leom da si pravi za nas dvije.
- Znači vas dvije ste to isplanirale zajedno?
- Naravno! Nas dvije uvijek sve radimo zajedno, a i ljubavnice smo si, kao što znaš..
- No da.. biti će mi drago da i tebi napravim dijete kao i Lei. -privukao sam ju u zagrljaj i poljubio, pa isto napravio sa Leom koja se malo probudila, ali je bez ustručavanja prihvatila moj poljubac.

Tako smo i zaspali, a ja sam razmišljao da sam prokleto sretan muškarac sa takve dvije ljepotice uz sebe.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija