Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Savršene guze

Ocjena: 3.3

Već je prošlo godinu dana od kako sam sa Leom prohodao, a isto tako kako jebem nju i njenu najbolju frendicu, ali i njenu ljubavnicu Teu. O da, njih dvije su se znale zabavljati i bez mene.

Sad je Lea u drugom stanju već skoro pet mjeseci, i sad je izrazila neke želje koje do sada nije spominjala. Naime ona i Tea su eksperimentirale sa analnim seksom ali isključivo uz uporabu dilda, nikad sa pravim. Sve dok Tea nije to spomenula jedan vikend dok mi je pušila kurac u dnevnom, a Lea si trljala picu i vibratorom masirala klit.

- Znaš Igore, voljela bi ga osjetiti u svojoj guzi.. -govorila je i lagano mi ga drkala, pa liznula glavić na vrhu dvadeset i dva centimetra dugog kurca, pa sam ju sa zanimanjem gledao.
- Stvarno?
- Najozbiljnije.. -rekla je i pogledala Leu, te nastavila- a i Lea bi voljela isprobati.
- O da.. još kako -rekla je Lea i stavila svoje stopalo na moja prsa pa sam joj poljubio prste- To sam te mislila već pitati.
- Jeste li sigurne da ga želite u guzama? -upitao sam i pokazao na svoj dugi i široki kurac.
- Ooo daa.. -rekla je Tea i uvukla moj kurac u usta, pa ga pokušala progutati do kraja, ali joj nije išlo i zagrcnula se.

Za to vrijeme je Lea otišla do kupaonice i donijela neki loaion za tijelo koji je mirisao na kokos. Pružila ga je Tei, a ona mi je počela mazati kurac sa njime, pa je mirisao kao Raffaelo. Dok mi je Tea mazala kurac, Lea je kleknula iza nje i mazala joj šupčić. Tea je stenjala dok joj je Lea ugurala dva prsta u šupčić i podmazivala ga iznutra.

Zatim je Tea ustala i klekla na trosjed, te isturila golu guzu prema van, a ja sam ustao i stao iza nje. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu guzu, dok je Lea sjela kraj nje i počela joj prstima trljati picu. Lagano sam počeo uguravati kurac u Teinu guzu, a ona je tiho stenjala i uzdisala dok joj je glavić širio šupak. Zastenjala je kad joj je moj kurac ušao do pola, a ja sam zastao, primio ju za bokove i počeo ju lagano jebati. Stenjala je i dahtala, ali nije se izmicala. Lea joj je žustro trljala klit i Tea je ubrzo svršila prvi put. Lea se zavukla između naših nogu, te je lizala Teinu picu, a onda i moja jaja. Bilo je to fenomenalno. Ja sam uživao dok sam jebao Teu u guzu, a žena koju sam volio mi je lizala jaja, a onda mi gurnula i prst u šupak, totalno neočekivano i šokantno da sam počeo nekontrolirano svršavati u Teinu guzu. Trznuo sam par puta malo jače, pa je Tea zastenjala, a onda izvukao kurac iz njene guze i sperma je krenula van. Lea se odmah izvukla ispod nas i stala lizati Tein šupčić, te oblizala svu spermu koja je izašla.

Ja sam sjedio i gledao ih blaženog osmjeha na licu i ispražnjenih jaja. Nakon par minuta se Tea oslobodila Lee i okrenula nju na bok, te uzela onaj losion i sad je njoj počela masirati šupčić. Lea je zadovoljno prela dok su dva Teina prsta vršljala po njenom šupčiću. Zatim se Tea okrenula meni i rekla:

- I tebi treba malo poticaja.. -sagnula se do mog kurca i pušila ga malo i drkala dok nije postao opet čvrst.

Zatim se odmakla i prišla Lei i počela se ljubiti sa njom, a međusobno su si masirale sise, dok sam se ja namještao iza Leine guze. Raširio sam joj zamamne guzove, a ona mi je pomogla jednom rukom, pa sam namjestio kurac u njen šupak. Gurnuo sam ga lagano jer ju nisam htio povrijediti, a ona je sa guštom duboko uzdahnula i krenula guzom prema meni, pa sam u sljedećem trenutku bio do pola u njenoj guzi. Ušao joj je lakše nego Tei, a i činilo mi se da više uživa od Tee u takvom seksu. Jebao sam ju sve jače i jače dok joj je Tea trljala picu i uguravala prste u nju, pa sam ih osjećao na svom kurcu sok je ulazio u guzu. Lea je stenjala sve jače i sve brže disala, a onda je vrisnula i počela se tresti u savršenom orgazmu, dok je iz njene pice krenuo jaki mlaz sokova i urina i zalio njene noge, kao i Teinu ruku, te moju nogu i jaja. Ovako još nikad nije svršila i jedva je dolazila do daha. Ja sam ju nastavio jebati, a Tea ju je obrisala sa ručnikom. Sad sam ju primio za sise i stiskao ih dok sam joj ga zabadao u guzu. Ušao sam skoro do jaja unutra i morao sam paztiti da ju ne povrijedim. Nakon jos nekoliko uboda i ja sam počeo svršavati i puniti Lein šupak svojom spermom. Izvukao sam sluzavi i sjajni kurac iz njene guza, a Tea je sad napravila što i Lea njoj, oblizala joj šupak i polizala svu spermu što je izašla iz njega.

Nakon toga smo svo troje otišli pod tuš i tamo se temeljito oprali, tj ja sam im dobro istrljao pice i guze, a one meni kurac. Nakon toga smo otišli u krevet. Lea je bila umorna i ubrzo je zaspala, ali to nije smetalo meni i Tei da se dobro izjebemo. Zajahala me i nasadila se na moj kurac, te se polako gnijezdila na njemu. Uživala je dok sam joj mjesio sise i trljao bradavice, a onda sam ju polegao na krevet na trbuh, te joj raširio noge i zabio joj ga s guza u picu. Zastenjala je, ali od zadovoljstva dok sam joj ga zabijao do kraja i jajima lupkao po njenim butinama. Disala je ubrzano dok je svršavala, a nakon koje minute sam i ja svršio puneći njenu picu svojim sokovima. Izvalio sam se između nje i Lee, a Tea mi se naslonila glavom na ruku, pa mi noktima išla po prsima, a onda tiho šapnula:

- Voljela bih i ja ostati trudna kao Lea..
- Zbilja? -pogledao sam ju postrance, pa dodao- A s kim?
- Pa sa tobom, naravno.. nema drugih jebača osim tebe -rekla je i prošla rukom niz trbuh do mog opuštenog kurca i pomilovala ga- Čim sam te vidjela složila sam se sa Leom da si pravi za nas dvije.
- Znači vas dvije ste to isplanirale zajedno?
- Naravno! Nas dvije uvijek sve radimo zajedno, a i ljubavnice smo si, kao što znaš..
- No da.. biti će mi drago da i tebi napravim dijete kao i Lei. -privukao sam ju u zagrljaj i poljubio, pa isto napravio sa Leom koja se malo probudila, ali je bez ustručavanja prihvatila moj poljubac.

Tako smo i zaspali, a ja sam razmišljao da sam prokleto sretan muškarac sa takve dvije ljepotice uz sebe.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina