Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks na plaži sa nepoznatom milfarom!

Bio je to avgust mjesec. Ja sam zajedno sa svojim roditeljima otišao na more. Smestili smo se u jednom malom mjestu jer smo željeli da izbjegnemo gužve. Iznajmili smo apartman na deset dana. Prvih nekoliko dana sam išao zajedno sa svojim roditeljima na plažu. Pronašli smo jednu malu i napuštenu plažu. Željeli smo da uživamo u miru i tišini. Na plaži nije nikada bilo mnogo kupača. Primijetio sam da skorom svaki dan na plažu dolazi jedna starija žena. Imala je preko četrdeset godina ali izgledala je jako izazovno i seksi.

Nosila je uvijek dvodjelni kupaći kostim. Imala je jako velike grudi. Po mojoj proceni je imala jake četvorke. Njena guza je bila jako velika. Svaki put bi se smestila blizu nas. Voljela je stalno da se sunča. Malo kada bi se kupala. Primjetio sam da je nekoliko puta bacila pogled na moje mlado tijelo. Imao sam devetnaest godina razvijen jer sam trenirao vaterpolo a dolje u gaćama sam imao kitu od osamnaest centimetara dužine. Morala bi ga primijetiti. Vidio sam kako ga posmatra svaki put kada mi se podigne. Namjerno nisam htio da ga drkam nekoliko dana da bi mi se još brže dizao.

Tako su prošla dva dana. Tog popodneva sam otišao sam na plažu. Ona je već bila tamo. Namjerno sam stavio peškir pored nje jako blizu i otišao u vodu. Na sebi je imala crni kupaći kostim ali ovaj put čini mi se malo manji tako da su joj sise svakim časom prijetile da ispadnu napolje. Moj kurac je instiktivno reagovao tako što se ukrutio jako. Polako sam izašao iz vode. Moja kvrga na šorcu je bila i više nego vidljiva. Legao sam pored nje da se sunčam. Moj kurac je stajao uspravno kao koplje. Primijetio sam da ga posmatra. Meškolji se i ne zna šta da radi.

Sve dok nije uspjela da skupi hrabrosti i stavi ruku na njega. Čekala je moju reakciju. Rekao sam joj da može nastaviti ć. Zavukla je ruku ispod i izvadila ga napolje. Počela je snažno da ga drka. Divila se njegovoj veličini. Bio je jako tvrd. Lagano je glavu spustila dolje i počela mi ga pušiti. Uživala je jako dok mi ga je pušila. Jezikom je jako vješto to radila. Prelazila je jezikom sa svake strane. Pušila ga je za desetku kao da je prava profesionalka. Dok mi ga je pušila lagano sam skinuo njen kupaći kostim sa nje.

Njene sise su bile jako velike i njena picka uredno obrijana. Počeo sam joj lizati sise a prstima lagano da joj dražim klitoris. Bila je jako vlažna. Napalila se kučkica bila na mladu kurčinu. Iz njene pice su idalje rekli sokovi. Kako je ona bila napaljena tako sam bio i ja. Nisam zato više želio da to odlažemo. Reširila je noge a ja joj ga lagano zabio u pičku. To lagano ulaženje u nju za nju je više nego dovoljno. Njena pička je bila jako uska i toliko je stegla moj kurac da sam se bojao da ću svršiti odmah.

Nastavio sam je tucati laganim tempom. Želio sam da uživa u mom kurcu maksimalno. Stenjala je jako glasno, ali nismo marili zato jer smo bili sami. Govorila mi je sada da bi željela da je malo jače tucam. Tada sam joj stavio noge na svoja mlada ramena i krenuo da tucam žestoko. Počeo sam da ulazim u njenu pičku do kraja. Ona je počela da vrišti i moli sad da usporim jer ne može da izdrži. Rekao sam joj da to ne želim da uradim jer je maloprije rekla da ubrzam. Dok sam je tako snažno tucao moja jaja su udarala u njenu picku.

Svršavala je kao luda na mom kurcu. Tresla se, vrtjela glavom uz veoma veliki uzdah zadovoljstva. Tada sam je okrenuo otpozadi i počeo ponovo ševiti. Imao sam pogled na tu njenu prelijepu guzu. Gledao sam kako moj kurac nestaje u njenoj željnoj pici. Dok sam je tucao nekoliko puta sam je udarao po dupetu koje je polako postalo crveno. Bila je jako napaljena. Hvalila me je kako je dobro tucam. Tada sam je lagano rukom uhvatio za kosu i povukao prema meni. Dok sam je tucao držao sam je rukom za kosu.

Nastavila je da stenje u istom ritmu kao i prije. Nisam ni ja dugo mogao da izdržim. Prije nego što ću da svršim izvadio sam ga napolje i postavio se ispred nje. Dok sam ga drkao da svršim ona mi je jezikom lizala jaja i na taj način pokušala još više da me napali. I uspjela je u tome. Rekao sam joj da otvori usta jer joj želim tu da svršim. Jako je izbacila jezik napolje čelajući me da joj svršim. Nedugo zatim počeo sam da joj punim usta spermom. Osim što sam joj svršio u usta sperma je završila i na njenom licu i kosi.

Kada smo došli sebi prestavila mi se. Zvala se Mirela. Živjela je ovdje u jednoj obližnjoj kući. Otišli smo pod tuš da se malo speremo. Ja sam tokom mog boravka na moru još nekoliko puta posjetio Mirelu u njenoj kući.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija