Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks s Vijetnamkom

Imam novu aferu Zove se Li Long, ima 26 godina i Vijetnamka je. Lijepa, egzotična i voli seks. Ne smeta mi što je sve krenulo od nje, dapače, to me još više pali. Polazna točka je ponašanje moje supruge, koja sada, kao ispriku da se ne seksamo koristi Koronu i strah od zaraze. Umor ili migrena se više ne računaju.


Što da radi muškarac kad mu je do seksa? Iskorištava svaku priliku, a prilika stvara lopova, stara je izreka. Moja prilika je sada Li Long. Sve je počelo ispred njezine trgovine voćem i povrćem kada se s palete, koju je dobavljač nemarno ostavio na pločniku, rasulo po njemu nešto voća i povrća. Kako sam njezina stalna mušterija i kako sam se upravo tada našao pred dućanom naravno da sam joj pomogao pokupiti rasutu robu. Tom prilikom sam prvi put pogledao u njene crne bademaste oči i vidio koliko su baš egzotične.


Pomogao sam joj unijeti robu u trgovinu i ona me je, kao znak zahvalnosti, pozvala na čaj nakon posla. Nisam tome pridavao veliku važnost, Azijati su ipak poznati po ljubaznosti, uvijek su nasmiješeni i prijateljski raspoloženi.


Kad sam došao doma upravo je došla moja nova narudžba pornića i pala je u ženine ruke i nastala je frka. Zbrisao sam van na pivo i usput se sjetio poziva. To je bilo relativno lako jer Li živi u istoj kući. Još uvijek pomalo oklijevajući, zvonim i suočavam se s najslađim osmijehom koji sam ikada vidio.
Presvukla se, skinula je pregaču i odjenula tipična vijetnamsku ležernu odjeću. Široke svilene hlače i bluza od istog materijala, bez kopčanja, već zavezana oko pasa. Čaj se poslužuje na podu na tipično azijski način Uz čaj je bilo i alkoholno piće koje bih najprije ocijenio kao rižino vino.

Pitam ju što je to, prvo se ponaša tajanstveno, a onda se smije "to je piće za muškarce".


Izgledam smušeno, još uvijek ništa ne shvaćam, ali onda ona postaje direktna i pita "voliš li seks"? . Nisam odgovorio, vjerojatno iz pristojnosti i zbunjenosti. Ali ona ne odustaje i kreće „u napad“ i sada direktno pita "želiš li seks sa mnom". Zatim ustaje i počinje odmatati bluzu. Ispod nema ništa. Još uvijek se ne mičem već ju pitam nema li muža Vijetnamaca. Opet se smije se govoreći "nije ništa za mene i pokazuje mali prst".


Shvaćam što kaže i pokazuje, smijemo se tome. Što onda mogu vidjeti ispod bluze? Uzbuđuje li me to što vidim ili je to zbog pića, ne znam, al je uzbudljivo. Li izgleda suludo, preplanule kože, čvrstih polukružnih grudi s još tamnijim areolama i debelim bradavicama.

Tu nije kraj, sad spušta hlače i stoji preda mnom kao fatamorgana. Hlače mi postaju preuske, ali spas se nazire. Leži na podu ispred mene i gleda me s iščekivanjem.


Nije me morala pitati "a sad ti". Svukao sam se sam. Ponosno se protežem prema njoj s batinom na gotovs. Pitam ju da li je zadovoljna. Puzi prema meni, a njen nježan osmijeh me izluđuje. Čim mi je prišla preuzima inicijativu i obasipa me poljupcima, sve bliže i bliže mom kurcu, koji je, bez ikakvog dodirivanja i akcije na njemu, sve tvrđi. Još uvijek pokušavam sjesti i opustiti se.


Tada je došla do svog cilja i vještinom koju nikad još nisam iskusio, prvo mi počinje masirati testise, a zatim me ljubi uzduž kurca. Stigavši do vrha, ona ga obuhvati svojim uskim usnama i odmakne kožicu na dolje.

Mislim da sada znam čemu služi ono čudno piće. Glavić mi je tako osjetljiv kao da ga tisuću jezika dodiruje odjednom.
Želim samo još jedno, nju, cijelu.


Onda me je uzjahalaona uzjaši na mene i osjećam kako moja batina traži svoj put kroz njezin gusti crni grm i konačno ga pronalazi. Ona klizi po meni, uska je i dobro ju osjetćam cijelom duljinom svog macana.
Preuzela je vodstvo. Ona „jebe“ mene. Iako jo je pićka uska, gipka je i dobro ptima macan debelog kao moj i jako ga osjeća u sebi. Li osjeća da sam narajcan i da bih mogao brzo svršiti, pa me govoru "uspori molim te, želim da me jebeš dugo, dugo, želim ga što dulje osjetiti u sebi".


Od tada pa nadalje puštam je da vodi, da me dovede do ludila, jer sad pomiče samo zdjelicu naprijed-natrag, ponekad u krug.

Onda mijenja položaj i jaše unatrag tako da imam prelijep pogled na njenu malu, glatku guzu, lijepu kao slika. To mi daje nove ideje, samo danas ju puštam da ona vodi, a sljedeći put, a siguran sam da će to biti, vodit ću ja.


Palo mi je, naime, na pamet kako bi joj ga rado uvalio s guza, samo što bi to sada prekratko trajalo jer sam bio na pragu svršavanja, moja je sperma htjela van. Osjetila je to i sišla s mene, okrenula se, kleknula među moje noge i uzela ga u usta, jednom, dvaputa je prešla usnama preko glavića kad je moja sperma ruknula u njena usta. Nije se micala, nit odmicala glavu, sisala ga ke i gutala spermu. Kad je završila, još usana mokrih i ljepljivih od moje sperme rekla je da ima okus po ličiju i da to svakako moram probati.

Zaključak- pronašao sam nešto egzotično za seks i više se ne moram mučiti sa svojom ženom.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija