Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa maćehom 2!!!

Ocjena: Nije ocjenjeno

Nakon mog prvog seksa sa maćehom Jasnom ništa se novo nije dešavalo. Nekoliko puta me je izbjegavala sve dok jednom nismo ostali sami u kući za stolom. Počeli smo pričati o toj noći kada nam se desio seks. Ona mi je rekla da je to bila jedna velika greška i da to ne smijemo nikako da ponovimo jer je ipak ona moja majka. Sve to je opravdala svojim pijanstvom. Ja sam bio jako povrijeđen.
Odlučio sam da više ne govrim sa njom, izbjegavao sam je kad god sam mogao. Ona je to primijetila. Našao sam i djevojku koja se zvala Marija i počeo sam sa njom da se zabavljam. Dovodio sam je kući nebi li moju maćehu napravio ljubomornom. Jedne večeri sam došao sa Marijom u moju sobu i kako smo ostali do kasno odlučila je da prespava kod mene. Počeli smo da vodimo ljubav i ona je isto kao i moja maćeha bila zadivljena veličinom moga kurca. Nabijala se na njega kao luda a stenjala je sve jače. Stalno je ponavljala kako mi je veliki kurac. U jednom trenutku sam vidio da neko stoji ispred vrata moje sobe na osnovu sjenke. Znao sam da je to moja maćeha i da nas ona prisluškuje. Počeo sam da jebem Mariju iz sve snage na šta je ona počela da se dere od mojih prodora u njenu pičku. Nedugo zatim smo svršili oboje i legli da spavamo.
Ujutru sam ispratio Mariju doma i vratio se u krevet. Negdje oko podneva sam ustao i zatekao Jasnu u kuhinji, spremala je ručak. Rekla mi je čim me je ugledala da nije u redu da dovodim svoje djevojke kasno noću u stan. Ja sam joj odgovorio da ja to želim jer imam svoje potrebe koje moram da zadovoljim. Toga dana Jasna je na sebi nosila pokućnu laganu bijelu haljinu sa velikim dekolteom i vidio sam da nema brus ispod jer su joj se velike sisurine slobodno klatile. Prišao sam joj polako dok je prala sudove odpozadi i šapnuo na uvo da sam je vidio sinoć kako prisluškuje dok se nas dvoje jebalo. Ona je na to smo uzdahnula. Uhvatio sam je za sise i počeo ih da mijesim jako. Nije se bunila nego već naredni trenutak uhvatila svojom rukom moj već nabrekli kurac preko šorca i počela ga trljati. Za tren moj kurac se podigao, strganuo sam haljinu sa nje bila je potpuno gola ali ovaj put sa malim dlačicama na svojoj pici što je mene još više napalilo. Svukao sam šorc i naguzio je preko sudopere i počeo da nabijam jako. Stenjala mi je na uho i ohrabrivala me govoreći kako imam jako veliki kurac, kako ga prosto obožava i ne može da više izdrži bez njega. To je mene natjeralo da sam je još više guzio. Jebao sam je tako jedno deset minuta dok nije svršila. Iz njene pičke su potekli sokovi koji su se slijevali po podu, pala je na pod rekvši mi da sam je razvalio i da ne može više. Prinio sma joj kurac ustima i rekao da ga puši. Počela ga je pušiti kao prava profesionalka. Lizala ga je kao sladoled malo kurac malo jaja. Pušila ga je jedno pet minuta a onda sam je uhvatio za kosu i navukao joj glavu na kurac i svršio u usta. Koliko je bilo sperme da se zagrcnula jer nije mogla sve da proguta pa se sperma slijevala joj niz lice. Rekao sam joj da nastavi da mi ga puši sve dok ponovo se ne očvrsne. Poslušala me je i nastavlia ga pušiti.
Uhvatio sam je za ruku i rekao joj da želim da se nasadi na moj kurac. Legao sam na pločice a ona se počela nabijati na moj kurac. Koliko je bio veliki da je jedva ulazio do pola ali ona nije prestajala, nabijala se na njega kao da jaše na rodeu. Pričala mi je kako od sada ne želi nikoga drugog osim mene da je jebem i da ja ne smijem nikoju drugu osim nje. Tražila mi je da joj to obećam. Dok sam je nabijao na kurac rekao sam da ću joj to ispuniti samo ako mi dozvoli da je mogu jebati kad god poželim i da jebem u sve rupice. U znak odobrenja samo je klmnula glavom i ponovo svršila na mome kurcu uz gromoglasni krik. Ja sam je uhatio rukama za bokove i počeo nabijati još jače, molila me je da malo usporim jer je sada pica već uveliko počela boljeti. Rukama sam počeo da joj mijesim nemirne sisurine, štipao sam joj bradavice a njoj je sve to godilo na osnovu grimasa koje je pravila. Došlo je bilo i meni da svršim pa sam ubrzao tempo. Počeo sam da svršavam duboko u njenoj pici. Napunio sam je jako da se čak cijedilo iz nje.
Kada sam završio pala je po mojim grudimai ostala ležati na meni jedno deset minuta. Svo to vrijeme moj kurac je idalje bio u njenoj pici. Rekla mi je da nebi smio da svršavam u nju jer bi mogla ostati trudna a ja sam joj odgovrio da ću u nju stalnoi svršavati. Ustala je i otišla da se tušira. Na izlasku mi je rekla da sam je stvarno razvalio i da ima kurac kao u konja. Nakon mjesec dana našeg ludog seksa rekla mi je da je u drugom stanju sa mnom. Nastavili smo da se jebemo ali sada i u guzu i kada joj hormoni divljaju. To je bio jako vatreni sesk.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina