Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa maćehom i njenon ćerkom!!!

Ocjena: 3.5

Dani dok samo bili na moru su neumorno prolazili a ja sam bio stvarno po noći aktivan. Jebao sam skoro svaku noć ili moju maćehu ili njenu ćerku. Zbog toga sam bivao jako iscrpljen i nisam mnogo preko dana ni izlazio napolje nego bi ostajao u sobi da spavam. Dani su prolazili i došlo je vrijeme da krenemo kući. Po dolasku u našu kuću dočekao nas je moj otac srdačno. Ana se počela polako da sprema ponovo na faks tako da smo ja i moja maćeha Ana provodili najviše vrema zajedno. Od mora je već prošlo par nedelja a nisam pojebao ni jednu od njih. Jaja su mi bila puna sperme i počekla da me bole od nejbanja. Počeo sam polako da gubim nadu da ću ih ponovo jebati jer su mi izgledale kao da više nisu zainteresovane za moj kurac. Ali sam se u tome prevario jer sam ipak imao kurac kakav se retko viđa.

Jednog petka otac je došao ranije kući rekavši da ujutru rano odlazi na put i da ga neće biti kući par dana. Pomislio sam u sebi jako mi bitna stvar šta me briga. Uveče dok sam krenuo prema sobi vrata njihove sobe su se otvrila, izašla je moja maćeha u providnoj spavaćici sa ogromnim sisama i još uvijek dlakavom pičkom i rekla mi da se dobro naspavam jer će ovo biti ludi vikend. Poljubila me je u usta i nestala ponovo u svoju sobu. Od tog prizora a moram priznati i od nejebanja kurac mi se odmah podigao i jako zabolio. Nisam htio da ga drkam jer sam želio da sačuvam spermu za moju maćehu. Ujutru me je probudio njen glas da siđem na doručak. U kući nije bilo nikoga ( to se samo meni učinilo) osim nas. Ona je na sebi imala samo kecelju koja je prekrivala njene ogromne sisetine. Spremila mi je doručak i rekla da me posle toga očekuje luda jebačina. Rekla mi je još da ne brinem jer smo sami, slagala me je i da je zaključala kuću da nam ne smeta niko. Pojeo sam doručak što sam brže mogao i počeo da se skidam. Prišla mi je i vezala oči rekavši da želi da mi udovolji. Sjela me je na dvosjed i počela polako da mi liže kurac. Ja sam se opustio i uhvatio je rukama za kosu dok je ona pušila moju kurčinu koja je rasla u njenim ustima.

U jednom trenutku dok je pušila moj kurac odjednom se drugi jezik našao na mojim jajima. Poskočio sam sa dvosjeda strgnuo povez sa očiju i ugledao i Marinu potpuno golu. Njih dvije su se nasmijale i rekle da je ovo iznenađenje za mene da žele da ispune mi želju da ih jebem obadvije odjednom. Vratio sam se na dvosjed a one su ponovo prionule na moje kurac. Dok bi mi ga jedna pušila druga bi mi lizala jaja i naizmejnično. Marina je zatražila da se ona prva nasadi na moj kurac. Nabila se na njega, rukama me je uhvatila oko vrata, i počela da poskakuje na njemu. Dok se ona nabijala na moj kurac Ana je na fotelji neumorno trljala svoju dlakavu picu. Taj me je prizor palio žestoko da sam uhvatio Marinu za bokove i divljački počeo da je jebem. Ona je počela da vrišti od užitka a Ana je rekla kakva sam to ja životinja kad razvaljujem njenu ćerku tako. Marina je ustala sa moga kurca, prišao sam Ani u fotelju nabacio noge preko ramena i počeo da jebem njenu dlakavu pičkicu. Jebao sam je žestoko da se fotelja ispod nas stalno pomjerala dok je ona svojim rukama grebala po mome tjelu govoreći da je jebem još jače. Nisam više mogao izdržati nego sam počeo da punim njenu picu obilato. Napunio sam je spermom jako puno jer dugo vremena nisam nikoga jebao.

Izvadio sam kurac iz njene dlakave pice a onda je Marina prišla njenoj pici i počela da liže moje i njene sokove koji su curili. Najkon kraće pauze Ana je rekla da slijedi nova runda i njih dvije su ponovo počele da mi puše kurčinu. U njihom ustima i mrtvacu bi se kurac digao a kamoli meni. Znale su taj posao jako vješto da rade i bio sam im na tome jako zahvalan. Jako su voljele moj kurac jer su to stalno ponavljale tokom seksa. Sada sam ih posadaio na trosjedu jednu do druge nagužene prema meni. Prvo sam ga zabio Marini. Dok sam nju jebao prstima sam rovario po Aninoj pici. Obje su u isti mah uživale. Marinu sam jebao stvarno jako da je ona jaukala više od užitka na šta je Ana dodala da malo smanjim tempo jer ću razvaliti joj ćerku. UZvadio sam kurac iz Marine i prislonio ga sad Ani i rekao joj pošto brine toliko za ćerku da će je sad ona domjeniti i počeo je divljački natezati. Za to vrijeme Marina se spustila sa trosjeda i sjela na pod a ja sam uhvatio Anu za kukove i navlačio je na moj kurac.

Zapomagala je da usporim govoreći da sam životinja i da ću je razvaliti ali nisam posustajao. Govorio sam joj da je ovo tražila i da će to i dobiti. Vrištala je i ona od užitka, govreći da više i ona ne može da sam je razvalio. Pala je na pod moleći me da prestanem i da joj je pica utrnula da je jako boli. Ponudila mi je da mi ga popuši dok ne svršim. Rekao sam im da to ne dolazi u obzir pošto imaju još po jednu rupicu za punjene. Ana je rekla kako ona ne želi da se jebe u guzu jer nije nikada probala. Odgovorio sam joj da je i za to došlo vrijeme. Marina je uzela kremu iz komode i počela da je trlja po Aninom otvoru. Isto to je i učinila Ana Marini. Prvo sam počeo jebati Marininu guzu jer se njena guza već bila navikla na moj kurac. Dok sam je jebao rekao sam Ani da prinese Marininim ustima njenu picu i da je ona liže što je ova i učila. U toj pozi sam uživao gledajući dok jebem jednu drugoj ova liže pičkicu.

Ana je pohvalila Marinu kako dobro liže.
Sada je red došao na Anu. Marina je još mlo kreme namazala na Anin otvor a zatim i malo na moj kurac. Prnio sam kurac njenom otvoru i išlo je teško njena guza je bila jako uska. Marina je razmakla mamine guzove da bi moj kurac lakše ušao. Nakon par minuta napora konačno je bio u Aninom šupku. Boljelo je jako da je molila da prestanem ali ja se nisam obazirao na njene molbe. Posle par minuta privikavanja počeo sam je jebati malo brže. Jebao sam je dok joj je ćerka grickala sisetine. Uživao sam u ovome prizoru. Jebao sam je jedno deset minuta i bilo mi je došlo ponovo da svršim. Pošto sam prošli put napunio Aninu picu naredio sam Marini da legne pored nas. Brzo sam ga iz Aninog dupeta prebacio u nenu picu i počeo ponovo iz sve snage da je nabadam. Nije mi puno trebalo i ovaj put sam počeo nju da punim spermom.

Legli smo svo troje na pod zadihani od vrele jebačine. Ana je prokomentarisala kako sam ih razvalio bukvalno i picu i dupe i da nju sve boli. Nasmijao sam se i rekao im da im ovakve porcije seksa ubuduće slijede češće na šta su one odgovorile da jedva čekaju. Nisam više ngdje tržio da jebem druge djevojke jer sam imao kod kuće moje dvije rasne jebačice koje su čekale svaki slobodan trenutak da ostanemo sami i da se pošteno izjebemo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija