Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa matorkom

Oduvek sam voleo i cenio žene i trudio sam se da prema njima uvek budem pravi dzentlmen. Obziran, pažljiv, brižan i osećajan, a one su to itekako umele ceniti. i naravno umele i adekvatno da uzvrate. Zbog svega toga, moj vršnjak je uvek bio fino udomljen u nekoj dobroj toploj i zahvalnoj pički. Inače, sa ženama treba umeti. Žene su nežna i emotivna bića, i moraš im dati na značaju, moraš ih jednostavno poštovati.

U firmi, u kojoj radim, žene su me baš zbog tog mog ponašanja i ophođenja prema njima mnogo volele.
Umeo sam i da im izlazim u susret za sve što bi poželele. Eto, na primer, svakog osmog marta u mojoj
kancelariji bi se sakupljale žene, pre svega starije koleginice, kako bi obeležile svoj dan.

I ove godine je tako bilo. Kao i uvek, bio sam ljubazan, i kao pravi džentlmen ustupio im veliku kancelariju, kako bi mogle proslaviti svoj dan i bile baš opuštene i vesele. Njih dvadesetak je veselo čavrljalo uživajući u svom danu. Sve te žene su bile bar duplo starije od mene, tako da mi je svaka od njih komotno mogla biti i majka.

Dok su ostale koleginice uživale u osmomartovskoj proslavi, u kancelariju je lagano ušetala gospođa od 60 godina, sa poprilično kratkom suknjom za nekog tih godina, i fenomenalnim nogama koje su sevale
ispod nje. Videvši je, zastao mi je dah. Do tog dana je nisam viđao u firmi. Ali, izgleda da je promakla mojim veštim očima…

Gledajući moje vesele koleginice, zapitao sam se kako je to moguće da žene u tim godinama mogu
izgledati tako izazovno i uz to biti i jako zgodne. Malo sam ih slikao, nazdravio sa njima i pričao primerene viceve kako bi ih još više oraspoložio i uveselio. Koleginice su uživale u mom društvu, i prijala im je moja pažnja. Sa izazovnom gospođom, koja se zove Mina, razmenio sam brojeve telefona.

Odmah tog popodneva sam joj poslao sms poruku u kojoj sam joj udelio komplimente od srca. Zaista
sam tako i mislio. Potom smo krenuli u uzbudljivu prespisku i uskoro smo dogovorili viđanje uz kafu. Dok smo pijuckali kafu i veselo ćaskali, uspeo sam je opustiti. Rekla mi je da ima 12 godina starijeg, veoma ljubomornog muža i da tri godine nije osetila muško.

To mi je bio dovoljan signal za početak. Već treći dan nakon toga, našli smo se u predvečerje u mojoj
kancelariji. Krenuo sam odmah u napad, ne želeći da gubim dragoceno vreme. Počeo sam je nežno ljubiti.
Krenuo sam lagano od njenih mekih sočnih usana, preko vrata pa sve do njenih velikih čvrstih grudi. Bile su ogromne ali i dosta čvrste za ženu njenih godina. Krenuo sam ih lagano mesiti, ljubeći i grickajući njene već poprilično napupele bradavice. Nastavio sam da je ljubim i da skidam i preostale komade odeće, tako da smo ubrzo oboje bili potpuno goli.

Ugledavši moj nabrekli, debeli kurac, bila je začuđena i onako više za sebe prošaputala da ona to ne
može primiti. Prošaputala mi je da je uska i da budem pažljiv. Bila je prirodna plavuša i imala je veoma lepu i mirišljavu pičku.

Zaista je bila uska. Krenuo sam lagano da je mazim i da prelazim prstima preko njenih usmina. Bila je sva nežna i mekana. Lagano sam joj razdvojio usmine i krenuo da ližem deo po deo njene pičkice
pripremajuće je za ono što tek sledi. Uzela je glavić i stavila u usta, rekavši da je predebeo i da ne može disati. Položio sam je na sto, prethodno odgurnuvši brojne predmete. Jako sam joj digao i raširio noge i dugo trljao glavićem po usminama. Začudio sam se kako je i pored toga postala jako suva. Rekla mi je da se to desilo zbog treme i straha, ali ja sam bio uporan i milimetar po milimetar uterao sam joj ga do jaja.

Bila je poprilično glasna što me je jako palilo. Počeo sam sve brže i brže da ga ubacujem u njenu pičku, koja je ovoga puta počela da se vlaži nenormalno i da srdačnije prihvata moj nabrekli kurac. Jebali smo se ludo menjajući poze. Jebala se kao prava šiparica!

Bila je pohotna i gladna dobre kurčine. Kad sam joj ga ubacio otpozadi, držeći u rukama njene ogromne
ali čvrste grudi, počela je stenjati i uzdisati. Tako je vešto mešala guzovima, da sam ga morao malo malo vaditi iz sada vrele i vlažne pičke kako ne bih svršio pre vremena.

Stalno sam joj govorio da je velika šteta što nema ćerku, jer bi verovatno i ona bila odlična jebulja na majku. To ju je jako palilo i krenula je jače vrteti guzom. Nakon jednočasovne jebačine, zalio sam joj pičku vrelom spermom i pljesnuo po guzi. Počastila me je strasnim i sočnim poljupcem i zahvalila mi se na tome što sam je ponovo učinio ženom.

Nakon toga, uspevali smo se pojebati još par puta u mojoj kancelariji. To nam je postalo svratište za jebačinu. Jednog dana, dok sam završavao neke poslove u kancelariji, ušetala je zajedno sa još jednom maldom ženskom osobom. Bio sam potpuno šokiran i iznenađen. Nisam znao o čemu se radi. Zapitah je:

- Ko je ova mlada dama?

Videvši me onako zbunjenog, nasmejala se i rekla:

- Ovo je moja snaja. Pošto nemam ćerku, ona mi je kao ćerka. Možeš slobodno proveriti kakva je jebulja i da li se dobro jebe.

Eh, eto, baš upravo zbog toga volim žene.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija