Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa medicinskom sestrom!

Desilo se to prošlog ljeta kada sam se povredio na pripremama sa mojim fudbalskim klubom. Bio sam jako dobar nogometaš sa svojih osamnaest godina, ali sam imao tu nezgodu da mi tokom priprema na jednom treningu stradaju ligamenti koljena. Zbog prirode svoje povrede morao sam da budem podvrgnut manjem hirurškom zahvatu. Kada je sve to konačno bilo gotovo ležao sam u bolničkoj postelji iscrpljen od bolova. Nisam mogao da pomerim nogu. Tada mi je u posjetu došla jedna medicinska sestra da me obiđe. Kasnije sam saznao da se zvala Anika.

Po mojoj proceni je bila žena od četrdeset godina. Izgledala je za mene jako seksi u svojoj medicinskoj uniformi. Imala je jako velike grudi koje su visile ispod njene bijele majice. Njeno moćno dupe koje je bilo utegnuto u mini haljinicu su isticali njene velike i jako lijepe noge. U licu je takođe bila jako lijepa sa svojom plavom kosom. Srdačno me je pozdravila rekavši da je došla da me obiđe. Čim se sagnula da mi pogleda ranu moje oči su kao po nekom automatizmu se zadržali na njenim bujnom poprsju.

Zbog toga se moj kurac počeo buditi. Kada je zadigla plahtu mogla je da vidi moj podignuti kurac koji je po meni bio oko sedamnaest centimetara dug ali pri tome jako debeo. Osmijehnula se rekavši da je sa mnom sve u redu, nasmijala se onako izazovno i napustila me. Nedugo zatim sam imao potrebu da se olakšam. Nisam znao kako to da izvedem. Kada je došla ponovo objasnio sam joj onako posramljeno o čemu je riječ. Tada je rekla da će se postarati za mene. Nedugo zatim vratila se sa guskom i lagano me otkrila. Bilo me je jako sramota i bio sam crven u licu.

Rekla mi je da nemam čega da se sramim, da je to sve normalno i dio njenog posla. Jednom rukom je namjestila gusku a drugom rukom uzela moj kurac lagano i cwbtrirala ga unutra. Za to vrijeme sam buljio u njene velike sise. Moj kurac se ponovo počeo buditi. Morala je i ona to osjetiti jer je bio u njenoj ruci. Kada sam završio rekla mi je da sam pravi vragolan i izašla napolje. Nekoliko dana je tako prošlo. Sada sam primjetio da je prema meni sve više otvorenija. Imao sam dojam da flertuje sa mnom. Bilo je jako vruće na šta sam se požalio dok sam ležao.

Tada se pojavila ona rekavši da će malo kasnije kad se završi smjena mi pomoći pošto je ona dežurna tu noć. Za nekih par sati došla je sa lavorom tople vode kupkom i spužvom da me osvježi. Skinula je plahtu i svu odjeću sa mene. Tada sam primijetio da su njene sise mnogo slobodnije nego prije ispod majice, sve dok nisam ugledao njene bradavice. Shvatio sam da nema brus. Krenula je lagano da me osvježava preko vrata grudi, noga dok nije došla do mojih prepona. Čim sam osjetio toplu vodu moj kurac se podigao do maksimuma.

Kako i nebi kada su mi jaja bila puna sperme jer ga za sve ovo vrijeme nisam niti jednom izdrkao. Gledala je u njega tako čvrstog i debelog kako svaki put pulsira čim me dotakne nježno spužvom. Primetio sam kako se koleba i da ga želi uzeti u ruku da ga osjeti jer se grizla za usnu. Ja sam namjerno zaklopio oči i ispustio uzdah zadovoljstva. Ona se tada ohrabrila pa mi je lagano počela da prelazi spužvom preko dignutog kurca i jaja punih sperme. Zbog toga sam sve brže disao. Ono čega se sećam je da je već u sledećem trenutku njena ruka bila na mom dignutom kurcu i krenula da ga drka.

Radila je to jako nježno. Ja sam se rukama uhvatio za rub kreveta i lagano se izdizao iznad kreveta njoj u susret. Uspio sam da otvorim oči i pogledam je zamolivši je da ga stavi u usta. Ponovo sam zaklopio oči i tada sam osjetio njene usne na mom kurcu. Počela je da ga lagano uvlači u usta. Lizala ga je kao sladoled. Jezikom bi oblizivala moj glavić. Dok mi ga je pušila rukom je masirala jaja. Govorio sam kroz moje stenjanje kako to dobro radi. Pošto sam bio jako napaljen nisam dugo mogao izdržati.

Rekao sam joj da ću da svršim, da sam pri kraju. Čim je to čula počela je još snažnije da se nabija na moj kurac. Sledeći tren počeo sam da punim njena usta mojom spermom. Špricao sam velike mlazove u njena usta. Trudila se da sve proguta ali jedan dio se cijedio niz njena usta. Svršio sam jako. Konačno sam prestao da špricam a ona ga izvadila iz usta. Nasmijala se rekavši da sam svršio kao konj. Iako sam svršio moj kurac je idalje stajao pravo kao jarbol. Ona se divila tome rekavši da mi mladići smo jako izdržljivi.

Tada je otišla do vrata moje sobe, zaključala ih rekavši da je red da i ja nju vidim. Skinula je majicu sa sebe i ispod nje su se ukazale velike sise sa ogromnim bradavicama. Lagano mi je prišla i stavila mi jednu pa drugu sisu da joj ližem. Zatim se lagano spustila do moje podignute kurčine. Stavila ga je među svoje sise i počela da mi drka sismama. Moj kurac je nestajao među njenim velikim sisama. Nisam nikada do sada to doživio da mi neka devojka drka sisama. Radila je to jako vešto. Govorio sam joj da je jako lijep osjećaj.

Ona mi je govorila kako imam jako veliki i tvrdi kurac i kako želi da joj spemu isprskam po njenim velikim sisama. Njena priča me je jako napalila pa sam već sledeći tren prskao po njenim sisama. Iako sam maloprije svršio u njena usta ponovo sam izbacio mnogo sperme na njene velike sise. Rukom je razmazala moju spermu po sisama pa stavila kurac u usta i očistila ga celog. Ponovo je obukla majicu na sebe. Poljubila me je rekavši da ćemo se nastaviti družiti idalje i otišla. Ja sam lagano utonuo u san jer sam upravo dobio super pušenje i drkanje sisama.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija