Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks sa profesoricom iz matematike!!!

Ocjena: 4

Bio sam četvrti razder srednje škole i mogu vam reći da sam bio jako dobar učenik osim što mi nije matematika išla od ruke. Kako se bližio kraj školske godine ja sam morao da popravim ocjenu kako sam znao i umio da bi se mogao dogodine upisati na faks. To ljeto je bilo jako toplo a svi moji drugari su polako počinjali da kuju planove gdje će ići osim mene koji sam morao stalno da učim. To je primijetila i moja tadašnja profesorica Magdalena, žena koja je imala oko četrdeset godina ali je izgledala mnogo mlađe. Bila je udata i imala je jedno dijete ali se nedugo zatim i razvela i od tada nije imala nikoga. Naša profesrica je imala dugu crnu kosu, sise čista petica a guza malo punija zaobljena sa malkice sala na njima. Oblačila se jako provokativno i uvijek je imala veliki dekolte iz koga su virjele te njene velike sisetine koje su željele da iskoče napolje. Dolje je uvijek nosila kratke uske suknje koje su isticale njene noge. Bila je izgledom prava ona milfara iz pornića kojima je kurac virio iz očiju. Kasnije sam saznao da sam u procjeni bio potpuno u pravu. Svi mi dječaci smo drkali na nju, moram prizati da je to bio i slučaj sa mnom. Često sam ga znao drkati svoju veliku dvadeset centimetara dugu kurčinu na Magdalenu. Zamišljao sam kako je jebem i guzim dok ona glasno stenje. Pošto sam bio jako loš u matematici ona mi je predložila da krenem kod nje posle škole na dopunsku nastavu. Prihvatio sam i dogovrili smo se da će prvi čas biti u petak posle škole.
Došao je i taj dan, čim su se časovi završili ja sam sačekao je ispred njenog kabineta. Došla je za nekih pet minuta. Čuo sam kako odzvanjaju njene velike štikle pločicama a zatim se pojavila i ona u bijeloj providnoj košulji sa otkopčanim dugmićima i ispalim sisama iz čipkastog crnog grudnjaka. Dolje je imala usku crnu suknju. Otvorila mi je kabinet i ušli smo zajedno. Postavila mi je neke zadatke da radim a ja sam cijelo vrijeme buljio u njene velike sise. Nedugo zatim i ona je primijetila da moju pažnju odvlače njene sise pa sklopila moju bilježnicu i rekla da će mo ovaj put raditi nešto drugačije. Zatim je na moje zaprepaštenje skinula svoju košulju, otkopčala grudnjak a njene sise su izletile napolje. Rekla mi je da priđem i da joj ližem bradavice koje su bile jako velike kao jagode. Prišao sam polako i počeo joj lizati jednu pa drugu dok sam rukama polako mijesio njene sise. Ona je počela stenjati a njene ruke su bile u mojoj kosi koju je neumorno mrsila. Nakon pet minuta skinula je i suknju ispod koje nije nosila gaćice i ukazala mi se dlakava crna pičkica. Legla je na sto i rekla da sada želi da joj ližem pičkicu. Lizao sam je kao lud, prvo klitoris pa usmine pa sam jezikom je sve dublje jebao u picu a nedugo zatim sam je i prstima jebao. To joj je sve jako godilo pa je počela sve jače da stenje u jednom trenutku je počela da vrsti glavom a zatim se samo stresla. Doživljela je svoj orgazam posle koliko vremena, iz nje je pčelo da curi svukuda. Nije više mogla da izdrži pa mi je rekla da izvadim svoju kurčinu. Moj kurac se već odavno bio podigao do maksimuma a ona čim ga je vidjela rekla je kako u životu nije vidjela veći kurac. Počela ga je pušiti kao da joj je to poslednje u životu. PUšila ga je i uvlačila u njena mala usta koliko je god mogla. Lizala ga je od glavića pa sve do jaja, zatim mi je i jaja usisavala jedno pa drugo. I mene je to jako palilo, uhvatio sam je za ruku prebacio preko stola naciljao moj kurac na ulaz od njen pice a zatim ga sjurio svom dužinom. Ona je na sve to jauknula toliko da smo se prepali da nas je neko čuo zatim mi se okrenula i rekla da moram biti malo pažljiviji. Poslušao sam je i počeo je jebati sporije, dok sam je tucao njene sise su se klatile svukuda. To me je još više izluđivalo. Ljubio sam joj obraze i šaptao na uho kako joj je pica jako uska za moj kurac. Ona je to obožavala i zbog toga još više dahtala a dolje sve više vlažila. Tražila je sada da je jebem još jače i stalno ponavljala kako voli moj kurac, i kako ću je od sada jebati samo ja i niko drugi. Promijenili smo pozu posle nekih deset minuta, sada sam ja ležao na stolu a ona se nabijala na moj kurac. To je bio prizor iz snova dok se nabijala njene sise su skakale kao lude nisu se mogle zautaviti, ja sam ih rukama neumorno mijesio štipao bradavice a ona sve više stenjala.
Poslije jedno pola sata žestoke jebačine bilo mi je došlo da svršim i rekao sam joj da sam pri kraju. Ona mi je odgovorila da ništa ne brinem i da je slobodno mogu napuniti a zatim se počela nabijati kao luda. Izdržao sam još koji minut a zatim sam počeo da je punim mojojm spermom. Ona se samo srušila na mene poljubila me sočno u usta i rekla da od sada redovno moram je jebati. NIje htjela da siđe sa mog kurca sve dok on sam nije ispao iz njene pice. Nastavio sam redovno da je jebem a nedugo posle mi je dala i da je jebem u guzu ali o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija