Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks sa ženom od gazde!

Imao sam dvadeset godina i nisam još uvijek mogao naći posao. Moji roditelji sa kojima sam živio u Zagrebu su mi stalno govorili kako se trebam zaposliti da me je to počelo jako nervirati. I tako je to trajalo sve dok jednom nisam naišao na druga iz srednje koji mi je uspio naći posao u jednoj fabrici. Došao sam kod gazde na razgovor inače bio je jako prijatan čovek i nakon kraćeg razgovora dogovorili smo se da počnem raditi kao magacioner.

Bilo je to ljeto jako toplo a ja mladić od dvadeset godina utreniran super građen mada sam i dolje imao pokazati nešto a to je bila kobaja od dvadeset centimetra u punoj snazi. Mnoge djevojke su voljele da budu jebane od strane mog kurca pa sam tako i bio omiljen u ženskom društvu. Jednog ranog jutra u magacin se pojavila zgodna plavuša koja je po mojoj procjeni imala oko trideset godina. Nosila je na sebi kratku mini suknju koja je otkrivala njene duge noge i pokazivala zgodno zarobljeno dupe. Gore je imala jako usku bijelu kosulju sa mnogo dugmića otkopčanu iz koje su virile velike sisetine koje su ptijetile da ispadnu napolje.

Od tog prizora kurac mi sr odmah nadigrao jer već neko vrijeme nisam ništa jebao. Primijetila je i ona izbočinu u mojim gaćama prišla mi i prestavila se. Zvala se Anka, direktora žena. Mirisala je zavodno kao da je bila željna kurca. Kasnije sam se kod kolega raspitivao o njoj. Stalno sam mislio na nju jer bi svaki dan dolazila i obišla me u sve izazovnijoj odjeći kao da me mamila.

Bio je to petak popodne i već je pola radnika otišlo kući i ja sam se polako spremao kada se Anka pojavila u magacinu i rekla mi da nas dvoje trebamo ostati i proveriti neke pošiljke. Morao sam pristati otišli smo do tih paketa duboko u magacin i na moje iznenađenje ona me uhvatila rukom za kurac. Rekla mi je da o ovom ne smijem nikome reći i da već duže vrijeme posmatra moju veliku kurcinu.

Izvadila ga je iz hlača i čim ga je ugledala u svojoj punoj veličini kazala da će ovo biti super jebačina. Uvukla ga je u usta i počela pušiti. Rastao je do maksimuma u njenim ustima. Pušila ga je profi, lizala pa ga ponovo uvlačila u grlo do krajnika. Pušila ga je dobrih pet minuta a zatim se skinula i ispred mene se ukazala gola sa velikim sisama i dolje obrijanom pičkom. Legla je na pakete i rekla da želi da joj ližem pičku. Počeo sam je lizati bila je jako mokra.

Dok sam je lizao jednim prstom sam trljao njen klitoris. Nakon nekoliko minuta moje rabote počela je da svršava po mom licu. Nije više mogla čekati nego je tražila da joj stavim moju kurcinu. Učinio sam to i počeo je jebati. Pošto joj je pica bila vlažna kurac je ulazio bez problema ali ipak samo do pola. Moja jaja su udarala u njenu picu.

Dok sam je jebao ona mi je stalno govorila kako obožava mlade kurčeve i kako ću je od sada stalno ja jebati. To me je jako napalilo da sam je počeo jebati još jače a ona još jače da uzdiše. Promijenili smo pozu i sada se ona nabijala na moj kurac. Jahala ga je kao na rodeu vrtijela dupetom tako jako da sam se bojao da mi ne slomije kurac. Dok se ona nabijala na kurac ja sam zubima grickao njene velike bradavice što je nju jako palilo.

Poslije se naruzila i rekla mi da sada želi da joj ga zabijem do kraja. Prišao sam otvoru njene pičke i sjurio joj ga do kraja. Jako je zaboljelo da je zajaukala od bola. Nisam mario zato nego sam je nastavio jebati žestoko. Uhvatio sam je rukama za bokove da bi je mogao navlačiti na kurac još bolje.

Došao mi je kraj i htio sam ga izvaditi napolje da svršim po njoj ali ona nije dala nego je rekla da je napunim. Napravio sam još udaraca kurcem i počeo jako puniti njenu picu. Ostali smo tako još par trenutaka dok moj kurac nije ispao iz nje a za njim i ostatak moje sperme. Poljubila me je i zahvalila se na predivnoj jebačini. Od sada se jebemo kada god ugrabimo slobodno vrijeme.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija