Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u hotelu-nastavak

Bio sam nestrpljiv kad je pala večer. Odlučio sam ju dočekat potpuno gol na krevetu sa dignutim kurcem. Nakon par minuta pokucala je i rekla jel slobodno pastuše. Rekoh je samo naprijed.

Ušla je unutra obučena u civilu sa dugačkim kaputom. Bilo mi je neobično pošto je bilo vruće vani. Odmah ga je skinula a ispod uhhh. Korzet crveno-crni, halteri i tangice sa samo koncem iza. Pravo me iznenadila. Ali i ka nju tako gol na krevetu. Skočila je na mene da se nisam ni snašao i izvadila lisice iz korzeta te mi ruke vezala za krevet.

Zinio sam od šoka. Zatvorila mi je usta prstom i otišlaa pa prigušila svijetla i pistila muziku te započla prljavi provokaciski ples. Palila me abnormalno. Prelazila po mom kurcu guzom pičkom rukama. Zabijala mi picu skroz pred glavu ali dovoljno daleko da je nemogu ni liznut. Kad je sve skinula osim haltera. Povuko sam se bliže rubu kreveta da nevidi. Kad mi je gurnila svoju guzu i picu pred lice pošo sam glavom naprijed i zabio jezik u picu pa joj malo zesce gricnio klitoris. Vrisnula je i tako jako nabila picu u usta da mi je glava udarila od zid. Doslovno me počela gušit svojom pičkom koliko jako je naslonila na moja usta i šupčić na nos.

Onda se okrenula naprije i opet picku stavila u usta.. Svršila je ubrzo po meni još jače nego sinoć. Te legla pored mene i mazila mi prsa. Kad je došla sebi rekla je "vidim da voliš grubo. Volim i ja i izjebi me kao najveću kurvu i drolju tako žestoko i grubo da se raspadnem od kurca" te mi počela pušit. Zabijala ga je naglo na svoje lice i to duboko u grlo. Doslovno sam ju jebo u usta a to nisam jako dugo nijedkoj radio. Rekao sam joj da imam nešto za nju i da me odveže. Oslobodila me, polego sam ju na krevet a glava van ruba koja je visila van. Prišo sam joj kontra i zabio ga u usta a prste u pičku i u guzu istovremeno. Tako sam ju silovito jebao u usta i zabijao svih 21 centimetar u usta. Suze su joj tekle niz lice. Nije mogla disat. Slina joj se sljevala iz usta niz glavu. Bio sam pri kraju i počeo najžešće i najviše jebat u usta da je vrištala koliko god je mogla od kurca u ustima. U jednom trenu mi je gurnila prst u cmar i ja sam momentalno puno njezina usta duboko u grlu. Nikad tako nisam svršio sav sam se treso.

Lego sam da dođem ksebi ona se ustala i poljubila mi glavić i rekla "kako je ovo bilo dobro, nikad niko mi nije ovako izjebo usta" donjela nam je sok da dođemo ksebi. Kad sam ga popio kroz minutu dvije se opet digo i ukurutio. Rekla je "oho već djeluje" pitao sam ju što djeluje? Onako začuđeno i reko kako nisam dugo karao i da se mora dić. A ona je rekla "otopila sam dvije vijagre u soku i sve si popio i sad si gotov" zajašića me opet i vezala ruke za krevet. Dva sata je skakala po mome kurcu. Tri puta sam svršio a ona sigurno sedam ili osam. Već me bolio kurac od tolikog seksa aći nije se spuštao.

Onda mi je gurnila u usta stopala da joj ližem kaže da ju to jako pali. Ali nije znala da je to i moj fetish tako am joj nježno ljubio stopala kroz najlonke da je svršila za deset minuta. A onda me odvezala. Podigao sam joj noge na ramena i ljubio joj stopala još uvjek. Uživala je i stenjala zatvorenih očiju. A onda sam ja njoj ruke povezo za krevet i naglo gurnio kurac u pičku a dva prsta u guzu. Vrisnula je da je pola hotela moglo čut. A onda joj još jače zadigo noge i počeo namještat kurac na ulaz u guzu. Počela se vrpoljit i govorit. "samo polako molim te nisam ni upola ovoliki primila u guzu da mi nebio podero sluznicu i da ne prokrvarim" rekao sam da se ne boji i da ću polako i nježno.

Ulazio je dobrih 20 minuta malo pomalo a ja sam za to vrijeme ljibio njezina stopala. Onda je rekla da otvorim torbu sa ormarića i uzmem igračkice.. Izvadio sam dva vibratora. Jedan manji (16) i sa dodatkom za klitoris i jedan veći (18) obični. Nisam nikad koristio takve igračke u seksu. Rekla je da joj ovaj sa dodatkom upalim na najjače i gurnem u picu i tako ostavim a drugim da ju jebem u usta rukom kao na početku. I tako sam i napravio te počeo i žestoko jebat u guzu.. Vrištaa je izvijala se kao zmija svršavala je svakih deset do petnaest minuta a ja sam sad nju tako karao sat i pol. I četri puta svršio u nezin šupak. Jer onaj vibrator tako dobro djeluje na kurac sa je božanstven osjećaj. A usto sam joji sise stiskao i mjesio jednu pa drugu..

Oslobodio sam ju od kurca i igračaka te odvezo lisice. Pičla joj je bila natečena kao mandarina a guza crvena kao ruža. Legao sam i ona onakva sva izjebana na mija prsa i lagano me ljunola uz komentar kako joj je trebao ovakav maratonski seks. A bome je i meni. I kako ovo sa viagrom uopće nije bila loša ideja.. Onda smo otišli skupa pod tuš. Okupali jedno drugo. A morao sam pazit na tu natečenu pičkicu jer je bila stvarno rasturena..

Vratili smo se u krevet a ona me pitala dal može ostat tu prespavat jer je slobofna dva dana a i nemože baš puno hodat koliko ju boli pica i guza. Naravno da sam pristao i još malo smo se ljubili pa zaspali..

Proveli smo cijeli moj godišnji skupa a pna planira za svoj doći kod mene u hrvatsku na nastavak. Očekujem ju što prije a i još koju igračku sam nabavio samo za nju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija