Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u knjižnici

Ovo je priča kako sam ostao sa jednom curom u knjižnici zaključan. Tako sam jedan dan otišao u knjižnicu da nađem jednu knjigu jer sam htio pronaći neke podatke o gradu u kojem živim i mojim precima za vrijeme prvog svjetskog rata. Kako sam došao u knjižnicu tako sam počeo da tražim knjige koje se vežu uz rat. Kako sam počeo čitati tako sam nailazio na puno podataka koji su se povezivali sa drugim knjigama koje nikad ne bi rekao da imaju veze jednim sa drugima ali tko sam ja tu da sudim.

Nakon nekoliko vremena nisam više imao dvije knjige ispred sebe nego deset a broj knjiga kako je vrijeme odmicalo bio je sve veći. Moram vam priznati interesantno je to kao neke kockice koje kasnije slažete u mozaik. Tako sam nailazio na neke osobe za koje ja ne znam ali su mi bili u rodu i skroz zaboravio na vrijeme. Knjižnica u mome gradu je čudnog oblika i ima puno stolova koji su razbijeni u neke čoškove u kojem sam ja jednom bio. Već se spustila noć i knjižnica je bila pred zatvaranjem ali koliko sam se udubio u istraživanje nisam čuo blagajnicu kako viče da svi izađu van. Vjerovatno žena nije ni sumnjala da će netko ostati u knjižnici tako da je samo zaključala vrata. Nije mi trebalo dugo da shvatim da nema nikoga oko mene. Usto sam se sa stola i počeo šetati okolo pokušati shvatiti gdje su svi a onda sam pogledao na sat i sve mi je bilo jasno. Prvih pet minuta nisam znao što ću jer nisam uzeo mobitel sa sobom tako da nisam mogao nikoga nazvati da me izbaci van. Sva sreća moji su svi otišli na selo jedini sam ja opšto kući tako da je to bila jedina pozitivna stvar za sad. Sjetio sam se da samo otvorim prozore i izađem van ali prozori u bili sazidani sa zidom. "

Koji sam ja kreten" razmislio sam a onda sam se sjetio da u toaletu bi trebao zasigurno biti malo prozor koji bi se dalo otvoriti tako da sam otrčao i ušao u prvi toalet a to je bio ženski toalet. Na moju nesreću ili sreću prozor je imalo rešetke na njemu. A onda sam čuo puštanje vode iz jedne kabine, iskreno isto sam se od straha jer čovjeku svakakve misli prolaze kroz glavu. Tako da sam se sagnio ispod da vidim jeli ima koga i u istom tom trenutku je izašla jedna dobra cura. Zaderala se čim me vidjela " što ti tu radiš.. . Ovo je ženski wc" pokusi sam joj objasniti kako i što tu radim i jedva me je poslušala. " zaključani ajde nemoj me zajebavati mali " mi je rekla i otrčala prema vratima. " Joj ja sam skroz zaboravila na zatvaranje.. . I kakvi su to radnici da ne provjere prije nego što zaključaju " derala se na sav glas. Pito sam ju jeli ima mobitel da nazovemo nekog ali ona mi je rekla da joj se ispraznila baterija prije nekoliko sati. Tako da smo morali čekati jutro. Sati su prolazili a mi nismo znali što ćemo od dosade. A zatim me je pitala jeli imam curu a ja sam rekao da nemam. "

Pa znam kako čemo se zabaviti" smješkala se dok je to govorila. Nisam znao na što cilja ali nisam se ni bunio. " Znaš kako me ova mrak napaljuje " gledao sam je čudno dok mi je to govorila. A zatim mi je prišla i počela me dirati po prsima. " Znaš dugo nisam imala seks sa nekim a ovo mi je dobra prilika da to promjenim" mislio sam da se u početku šali ali sam promjenio mišljenje kad me je uhvatila dolje za kurac. Otkopčala mi je hlače i skinula a zatim mi ga je izvadila van " Opa imaš dosta velikog.. . baš sam dobro izabrala " rekla je i stavila ga u usta i počela da ga puši. Tako mi ga je pušila na sred knjižnice. A zatim se sjela na pult i raširila noge a ja sam joj stavio jezik u već i onako vlažnu pičku. Tako sam je dobro lizao da me je stiskala nogama i vukla kosu da joj stavim sve dublje jezik. Nakon što sam joj dobro polizao pičku spustio sam je sa pulta i zabio kurac u pičku. U momentu kad sam joj stavio kurac vrisnula se iz sveg glasa jer je bila toliko uska a ja sam joj stavio skoro cijeli kurac.

Tako sam je jebo a ona je samo uzdisala i svaki put kada bi malo ubrzao počela je da svršava tako da sam bio sav mokar od nje. Zatim sam ja legao na pult a ona mi je legla na mene i stavila si kurac nazad u pičku. Tako smo se jebali i turali jezik jednom drugome u usta. Nakon nekoliko minuta napunio sam je sa spermom. Tako da joj je pučka bila puna. Izvadio sam ga vani a ona mi ga je samo počela lizati od sperme. Nisam znao zato nije skočila na mene od ljutine zato što sam joj napunio ali sam pretpostavio da uzima tablete. Tako mi je lizala kurac a ja sam se ponovo napalio i kurac mi je ponovo stršio kao i prvi put tako da sam ju povukao prema sebi i ovaj puta stavio u šupak i tako smo se jebali skoro cijelu noć dok nismo od umora zaspali. Ujutro nas je probudila spremačica koje je došla i zatekla nas gole na pultu. Od sramote smo samo pokupili stvari i istrčali van i ostavili ogromni nered iza sebe za čistačicu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija