Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks u skladištu

Ocjena: 4

Već duže vrijeme bacam oko na kolegicu iz komercijale Barbaru. Malu plavu sa nevelikim sisama, ali zato okrugle guze i vrckavim očima iz kojih jednostavno kurac viri. Zvali smo ju Barbi, jedino što nije izgledala kao prava Barbika, a osim kose i imena nije bilo sličnosti. Znao sam da su dečki u firmi pokušavali već kod nje, a ja sam se držao malo po strani i čekao neku svoju priliku.

Kako kažu, tko čeka i dočeka, tako sam i ja dočekao da ostanem sa Barbi nasamo dovoljno dugo da ju smotam i dobro pojebem. Bio je neki kišni i cmoljavi dan, svi su se negdje izgubili, a ja sam samovao u skladištu. Zadnji kamion je bio na iskrcaju prije sat vremena i sad sam sjedio u svom malom kutu skladišta, te jeo sendvič i pijuckao colu, kad sam na monitoru koji je snimao ulazna vrata skladišta vidio kako je ušla Barbi noseći neku hrpu papira. Uskoro sam čuo njene korake ispred svojih vrata i otvorila je bez kucanja, te uletila kao furija.

- Dobro Josipe, šta su ova sranja? ? ? ? -počela je zapovjedno iako je bila za glavu i pol niža od mene, ali je mislila da se deranjem postiže cilj.
- Koje? -upitao sam gutajući zalogaj sendviča i posve mirno otpio gutljaj cole, te pogledao one papire u njenim rukama.
- Ovooo! ! ! -skoro je vrisnula i bacila papire na stol, a ja sam krajičkom oka snimio da se radi o narudžbenicama, nikako o izdatnicama ili primkama koje su u mojoj nadležnosti, a nisu ni bile potpisane sa moje strane, pa sam mirno rekao.
- To nije moje, moraš se obratiti ekipi iz nabave. -rekao sam odlažući papire i nagnuvši ponovo iz boce, pa se zavalio u svojoj stolici namjerno raširivši noge kako bi joj pogled privukao na svoje međunožje.
- No da.. . sad sam malo zbunjena.. -govorila je tiše gledajući one papire, ali je skretala i pogled u pravcu mene, a mene je počelo rajcati i lagano mi se dizao, a ona je oblizala usnice i nastavila- Paaa.. izgleda da ću to morati sa njima riješiti.. nego.. -malo je zastala i pogledala me, te izvalila- Jesi li ti možda gay? ! ?
- Molim? ! ? ! -skoro sam se zagrcnuo onom colom, a onda ju pogledao i upitao- A od kuda ti to? ?
- Paaa.. ti mi se jedini nisi pokušao uvaliti.. -rekla je gledajući me crvena u licu.
- Nisam gay, ali bi ti ga mogao uvaliti.. -odlučio sam biti direktan kad je već ona bila direktna, a to je izgleda palilo kod nje.
- Zbilja bi mi ga uvalio? -rekla je tobože iznenađena, ali mi je prišla i sad se njena noga dodirivala uz moju, a ja sam samo kimnuo, pa je nastavila- A šta bi ti to meni uvalio?

Samo sam ju tu čekao, pa sam počeo otkopčavati svoje radne hlače i izvukao svoj poludignuti kurac. Imao sam debljeg, sa užim glavićem, ali solidne dužine od 21 centimetra. Gledala me širom otvorenih usta, a onda se pomakla i sagnula, te ga polako primila u ruku, te počela lagano drkati, a onda me pogledala i nasmješila se. Lagano je ubrzavala drkanje, a onda se nagnula i počela mi ga pušiti. Osjetio sam njene zube na svom glaviću i lagano ga usisavala do pola, pa je ostajao vlažan trag na njemu. Zatim se počela nabijati glavom na njega, a onda ga pustila i počela lizati od glavića na niže i natrag. Bio mi je već tvrd, a nisam im ao namjeru da mi ga samo popuši, već sam ju htio dobro izjebati, te sam ju podigao i rekao joj da skine hlače, a ja sam ustao i skinuo svoje do koljena.

Čim je spustila traperice i gaćice primio sam ju za pičku i počeo ju trljati. Već je bila vlažna, a kad sam joj prste zabio u nju samo se stresla i naslonila na mene dok sam ju ja jebao prstima. Nakon toga sam izvukao prste iz njene pičke i dok me gledala u oči oblizao ih. Samo je uzdahnula, a ja sam ju okrenuo i dao joj da se nasloni na stol, pa ustao i stao iza nje, a onda polako kurcem potražio ulaz u njenu picu i samo ga gurnuo u nju. Zastenjala je kad je osjetila moju kobasicu između svojih usmina, a ja sam ju primio za bokove i počeo se zabijati u nju. Stenjala je glasno i dahtala, a povremeno bi i jauknula kad bi bio malo grublji. Uskoro je počelo curiti iz nje, a onda se samo stresla i svršila zalivši mi jaja i noge svojim sokovima, mada se meni činilo da je tu bilo i pišake, ali nisam stigao baš o tome razmišljati, jer sam ga brzo vadio i onako sluzavog ga primio, te ga još par trenutaka drkao i počeo joj svršavati po guzi.
Nije mi odmah pao, pa sam razmazivao spermu po njenoj guzi sa kurcem, a onda ga počeo gurati u njenu guzu. Htjela se malo usprotiviti, ali joj je šupčić popustio i glavić je ušao u nju. Zastenjala je glasno, pa sam brzo skrenuo pogled na monitor i vidio da nema nikoga na vratima, te pljunuo na kurac i opet ga gurnuo u nju. Zastenjala je, ali je sad prihvatila stanje stvari, pa je rukama raširila svoje guzove ako bi joj lakše ulazio. Uskoro je pola moga kurca bilo u njoj, a ona je samo stenjala u ritmu mog zabijanja. Jebao sam ju desetak minuta, a ona ga izvukao iz nje, pa sjeo na stolac. Kao da je samo to čekala odmah mi se uvalila u krilo opkoračivši me nabivši se pičkom ponovo na moj kurac. Sad sam joj mijesio one sisice preko majice dok se ona nabijala na mene oslanjavši se na moja ramena. Nakon manje od pet minuta je opet svršavala, a sad se nasjela do kraja na moj kurac i zabila mi glavu u onaj dio između glave i vrata, te me ljubila i dahtala mi u vrat, a onda se nastavila micati na meni naprijed nazad i opet nabijati dok i mene nije dovela do vrhunca. Nije se htjela ustati kad sam počeo svršavati, pa sam joj svršio u pičku. Samo je ostala sjediti na meni dok se moj opušteni kurac nije sam izvukao iz njene mokre pičke, pa je sad sa njega kapalo po podu. Poljubila me u usta i samo prošaputala:

- Hvala bogu da nisi gay, mada sam posumnjala kad si mi ga zabio u šupak.. -na to sam se samo nasmijao i rekao.
- Meni je drago da si našla način da to utvrdiš osobno. -tu sam ju poljubio, a ona je veselo dodala.
- Mogla bi ja navračati svakodnevno da provjerim kako je stanje stvari još uvijek isto, šta kažeš?
- Nemam ništa protiv takvog utvrđivanja činjenica.

Nakon toga smo se očistili međusobno, a ja sam još sredio i one fleke na podu, pa je otišla. Od tada bi svaki dan dobio njenu poruku da li sam sam u skladištu, pa bi nakon potvrdnog odgovora došla i opet bi ju dobro izjebao. Povremeno joj svršavam u usta ili u guzu, ali najčešće u pičku, a kad ima menzes je ludnica, jer je nezasitna, a pička je željna kurca, pa ju dobro napunim.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija