Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seks u troje prvi put!!!

Ocjena: Nije ocjenjeno

Moja Nikol je bila prava milfara koja je obožavala moj mladi kurac. Svako malo bi me pozvala u svoju sobu od hotela da je jebem ili bi se pojebali u mom taksiju. Moram priznati da je sada sesk sa njom bio fantastičan. Njena pička i njena guza su se jako dobro privikle na moj debeli i veliki kurac. Tako je sve to trajelo dobrih desetak dfana kada mi je jedan dan rekla da joj se sada na odmoru pridružuje njena najbolja prijateljica MIšel koja dolazi sutra. Rekla mi je da je Mišel mlađa od nje a li da i ona voli jako mlade kurčeve pa mi predložila da jedno potrošim njih dvije zajedno. Moram priznati da sam u tom trenutku bio jako iznenađen jer nikada do sada nisam jebao dvije žene odjednom.

Moram priznati da mi se ta ideja na kraju i dopala pa sam pristao. Rekla mi je da sutra zajedno idemo po nju na aerodorm i da ću je tako upoznati. Sačekali smo je na aerodromu gdje se nakon pola sata čekanja na izlaznim vratima pojavila sa velikim koferom. Mišel je bila prelijepa žena mnogo mlađa od Nikol. Izgledala je bukvalno kao top model. Imala je malo manje sise od Nikol ali zato je guza bila mnogo bolja i vitkiji struk je imala. Njih dvije su sjele pozadi i pričale dok sam ih vozio do haotela. Kada smo stigli izvadio sam kofer a Nikol mi je prišla namignula i rekla mi da će me zvati. Prošlo je par dana kada mi je poslala poruku pitajući me da li mi se dopala njena drugarica. Odgvorio sam joj da je jako zgodna i da bi je rado izjebao kao i nju. Na to sam dobio odgovor da rado bi to željela i da me čakju u sobi.

Došao sam do nji za jednodesetak minuta. Pokucao sam na vrata i njih mi je otovrila NIkol obučena u spavaćicu. kada sam ušao u sobu nisam vidio da je Mišel tu. Upitao sam je gdje je ona a Nikol mi je odgovorila da je u kupatilu i da će nam se za koji tren i ona pridružiti. Počeli smo se ljubiti i u tom mmomentu vrata od kupatila se otvaraju i izlazi potpuno gola Mišel. Njene sise su bile manje od Nikol ali mnogo čvršće, dok je dolje imala dlakavu crnu picu uredno potšišanu. Bila je prava manekenka za mene. Pridružila nam se i počela mene da ljubi. Odgovrio sam joj sočnim poljbcima. Dok sam se ljubio sa Mišel, Nikol je uveliko pušila moj kurac. Zatim se i Mišel pridružila pušenju mog kurca.

U tom momentu sam pogledao prema dolje i vidio dvije prelijepe žene kako naizmjenično puše moj kurac. Taj me je prizor jako napalio moram priznati. Zaklopio sam oči i jednostavno uživao. Nedugo zatim njih dvije su legle na ležaj jedna do druge a ja sam ga stavio sada prvo u pičku dlakvicu od Mišel. Moram priznati da je imala mnogo širu pičku od Nikol, jednostavno možda se mnogo više jebala nego ona. Dok sam je jebao, ona je svojim nogama me obuhvatila oko mog sturka i na taj način me čvrsto stegla da bi je što jače jebao. Dok sam je jebao Nikol je lizala njene tvrde sise. Govorila je da je moj kurac stvarno dobar i debeo kao što je Nikol pričala joj. Zatim je red došao na Nikol. Ona je želeja da se nasadi na moj kurac.

Legao sam na krevet i ona se nasadila na moju ogvromnu kurčinu. Dok se nabijala ja sam rukama mijesio njene velike sise. U taj mah Mišel je počela ih takođe stiskati i lizati što je Nikol jako palilo. Mišel se sada svojom picom nasadila meni na usta i počela svoju picu da trlja od moj nos uzdišući kao prava kuja. Ja sam joj rekao da se malo bolje namjesti da je jebem jezikom št je i uradila. Počeo sam da ližem jezikom njenu picu a ona da miješa na mom licu kao luda svojom guzom. To me je jako napalilo da je moj kurac čini mi se sada bio još veći pa sam svom snagom počeo se zabijati u Nikol. To je ona i osjetila da je sada počela da vrišti dok sam je jebao.

Odlučio sam sada da se naguze jedna do druge okrenute prema meni. Uradile su to , naguzile se prema meni rukama svojim razvukle guzove i dvije prelijepe pičke su se ukazale pred mojim očima. Stavio sma ga u Mišel i počeo da je tucam svom silinom Ona je govorila samo tako nastavi jebi me, razvali me molim te da ne mogu sutra da hodam od bolova. Nije mi trebala dva puta da govri. Dok sam je jebao rekoa sam da želim da vidim kako njih dvije se ljube. Počele su da se ljube strasno što je mene jako palilo. Prebacio sam sada kurac u Nikol i nastavio nju da tucam. Jebao sam je isto dobro kao i Mišel. Dok sam je jebao Mišel je svoje prste gurala u svoju dlakavu picu gledajući kako ja razbijam Nikol.

Ovaj prizor za mene je bio fenomenalan. Nisam još dugo mogao da izdržim a da ne svršim. Rekao sam im da sam blizu kraja. Njih dvije su legle jedna do druge i rekle mi da stanem iznad njih gore i da žele da im svršim svuda po tijelu. Njih dvije skupljene jedna do druge su bile jedna predivan prizor i ja sam počeo da špricam spermu svuda po njima. Sperme je bilo i po njihovim licima, sisama, stomaku. Njih dvije su zatim polizale moj kurac a potom i jedna drugoj ostake sperme sa njihovih tijela. Rekle su kako imam prelijep ukus sperme. Mišel je rekla da joj odavno nije bilo ljepše i da imam stvarno lijep kurac.

Ostali smo još neko vrijeme pričajući a zatim sam morao da se vratim nazad. Nastavio sam to ljeto da redovono upražnjavam seks sa njih dvije i to ljeto je za mene bila jedna velika seks avantura koju sigurno neću zaboraviti do kraja života.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina