Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks u wc-u

Drugu večer se Lea pojavila negdje iza 23 sata i bila je još poprilična gužva, pa se smjestila za jedan od stolova malo dalje od šanka. Složio sam joj piće i poslao po kolegi, a ona mi je nazdravila.

Sve je išlo svojim tokom dok mi negdje oko pola jedan nije došla poruka na mobitel: 'Dođi u wc, ne mogu više izdržati.. '. Podigao sam pogled i vidio Leu kako odlazi u pravcu wc-a, dok su neki frajeri mjerkali njene noge i savršenu guzu u kratkoj haljinici. Rekoh kolegi da moram na wc, pa da me na kratko zamjeni i otišao sam za Leom. Mi smo imali poseban wc, a tamo me čekala Lea. Čim sam ušao i zaključao za sobom vrata Lea mibje počela otkopčavati hlače i brzo je izvukla kurac iz gaća, te ga počela drkati, a istovremeno se ljubila sa mnom. Zatim je zadigla haljinu i vidio sam da nema gaćica, dok se lijepo vidjelo kako joj je pička orošena. Nagnula se naprijed naslonivši se na zid, a ja sam joj ga sa leđa sjurio u pičku odmah do jaja. Zatenjala je glasno, ali je odmah počela dahtati, pa sam ju primio za bokove i sad sam joj ga nabijao do jaja u pičku. Stenjala je i uzdisala, dok je moj kurac bušio njenu rupicu, a ubrzo sam i svršio u nju. Ona kao da je to čekala, pa je i ona odmah počela svršavati. Nabio sam joj ga do kraja i držao ga u njoj dok se nisam potpuno ispraznio, a onda ga izvadio da bi ga ona oblizala do kraja. Samo je rekla:

- Sad sam ti vratila za sinoć, a kasnije ćemo nastaviti -te me poljubila i izašla van.

Ja sam se polako uredio i pustio vodu da odnese papir kojim smo se obrisali, oparao ruke i vratio se za šank. Vidio sam da je do Lee došao jedan od onih tipova što ju je mjerkao i sad joj se nabacivao, ali ga je odbila jednim oštrim pogledom, a i nešto mu dobacila, pa se tip povukao uz smijeh frendova. Znao sam da je to potencijalan, pa sam rekao kolegi da pripazi na ekipu. Srećom pa smo imali redare, te nije bilo incidenata.

Lea je nakon toga prešla na kavu, a kad se malo rasčistilo došla je za šank. Malo me je rajcalo što sam znao da ne nosi gaćice, pa sam joj ga želio odmah uvaliti, ali sam morao čekati kraj radnog vremena. Pitala me za koliko sam gotov, a ja sam pogledao na sat i shvatio da ću biti tu joć dva sata, pa se nagnula preko šanka:

- Ja idem doma.. vrata će biti otključana, a ako zaspim probudi me .. nježno nečim tvrdim.. -namignula mi je i otišla, a ja sam odmah postao nervozan.

Jedva sam dočekao kraj posla, pa je bilo prošlo 3 sata ujutro kad sam stigao kod Lee. Vrata su bila otključana, pa sam pažljivo zaključao. Pogledao sam u sobu i spavala je, pa sam se odlučio otuširati na brzinu, a dok sam se tuširao mislilo sam na nju. Dok sam došao do kreveta kurac mi se već dobro dignuo. Ležala je okrenuta na bok i leđima prema vratima. Podigao sam pokrivač i vidio da je potpuno gola, pa sam se zavukao kraj nje i osjetio divan miris njene kože i kose koju je izgleda oprala kad se vratila kući, jer su pojedini pramenovi bili još mokri. Zaronio sam glavom u njenu kosu i počeo ju ljubiti po leđima. Mazno se protegla i zamumljala, a ja sam se nastavio spuštati niz njena leđa do guze, pa joj ljubio guzu, razmaknuo guzove i polizao ju po šupčiću, a ona se samo stresla. Stavio sam joj dva prsta u pičku i lagano ju protrljao. Zastenjala je mazno, pa se okrenula na leđa i raširila noge milujući me po kosi:

- Hej.. -rekla je tiho.
- Hej i tebi.. -uzvratio sam i ja, pa sam se popeo do nje i sad smo se ljubili dok sam joj milovao sise.

Ubrzo sam ruku spustio do njene pičke i sad sam joj trljao klit i gurao prste u rupicu. Uzdisala je i stenjala dok me je ljubila i praktički mi grizla usnice. Ja nisam posustajo i dalje sam ju intezivno trljao, a ona je raširila noge koliko je mogla i sve brže disala, te se par trenutaka kasnije počela grčiti, tresti, a onda je i zajecala, pa počela svršavati. Stisla mi je ruku svojim nogama i držala ju tako dok se nije potpuno opustila, pa me zagrlila i poljubila.

Nakon par minuta izmjenjivanja nježnosti zbacila me na leđa i zajahala me i polako se trljala svojom mokrom pičkom uzduž mog kurca, pa na trbuh i onda polako natrag izbjegavajući ga staviti u nju. Meni je kurac već odavno slinio i ne bi mu trebalo dugo da počne špricati. Ona kao da je znala i ubrzo ga je primila rukom i uvela u svoju pičku. Odmah se do kraja nasadila na njega i počela se podizati i spuštati po njemu. Ja sam ju uhvatio za one mekane sise, koje su mi bile jako sexy, pa sam ih sa guštom mijesio. Ubrzo se nagnula na mene i počela se sve jače nabadati na moj kurac da bi me uskoro dovela do svršavanja kakvog već dugo nisam imao. Punio sam joj pičku svojim sokovima, a ona se i dalje nabadala na mene, dok nije par minuta kasnije i ona svršila. Nije bila svjesna da sam ja već svršio, pa sam ju privukao na sebe i sad smo se nastavili ljubiti i grliti. S obzirom da je bilo kasno ostali smo u toj poziciji i dalje, te smo oboje lagano tonuli u san. Zagrlila me je kao da sam nešto najdragocjenije što ima i ubrzo smo tako zaspali.

Probudili smo se dosta kasno, a prije nego sam otišao izjebao sam ju jošjednom s guza i napunio joj pičku spermom, a ona mi je nakon toga oblizala kurac, pa je rekla da me večeras opet čeka.

Nastavili smo se družiti sve intenzivnije, te sam saznao da je od mene starija samo pet godina, a upoznao sam joj i kćer koja je voljela moje zafrkancije. Od kad sam Leu upoznao više nisam s ni jednom drugom ušao u neobavezni seks. Mislim da je Lea moja prelomna točka i sviđa mi se to, ali ne znamo šta nosi sutra.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija