Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sex na radnom mestu

Ocjena: Nije ocjenjeno

Kao i svakog dana, pogotovo sad u zimsko vrijeme imam običaj prošetati se do trgovine. Tamo ubijam dosadu , razgovaram sa komšijama , uživam , ispijam kafe i slično. Jedno jutro mi se baš posrećilo , nisam se ni nadao..
Bilo je negdje oko 7:40 , ustao sam , spremio se i po običaju u trgovinu. Kada sam došao tamo , našao sam ženu , tj. vlasnika trgovine. Inače , slabije radi u trgovini , tu je njen muž svaki dan.
Žena 40-tih godina , visoka , dobre linije , smeđe kose. Imala je jako velike sise i dobru guzu. Kao mali sam je zapamtio takvu. U pubertetskim godinama sam uvijek maštao o tome kako je jebem. Baš mi se dopadala. Stalno sam išao u trgovinu da bi gledao njeno divno tijelo.

Dobro jutro, kako si? .. - Oo , ko je to poranio? Dobro jutro , dobro sam. Kako si ti? . Nije loše , po običaju , navratim da se zabavim. Gdje ti je muž? .. - Otišao je po robu , neće dolaziti cijeli dan.. Sve je zaigralo u meni, pomislio sam i rekao sebi, to je to. Cijelo vrijeme sam je posmatrao onako ispod oka , šetao se po trgovini kako bi vidio što viši dio njenog tijela. Razgovarali smo o mnogim temama. Bilo mi je lijepo. Nakon nekoliko vremena me upitala. - E, kad si već tu , hoćeš mi pomoći donijeti par paketa soka iz magacina? Naravno da hoću. Magacin se nalazio iza trgovine , tako da je morala zaključati trgovinu. Pustio sam je ispred da bi gledao njeno divno dupe. Kako je koračala , moj kurac je već prepoznao. Lagano se dizao. Ušli smo u magacin, otišla je do ćoška u kojem je bilo malo mračno i rekla. - Evo , tu je. Ajde dođi gore. Sa zadovoljstvom sam ušao u mrak, vrata magacina su bila otvorena. Malo svjetlosti je prodiralo. Dok sam se kretao prema njoj , razmišljao sam da li da odmah pređem na stvar. Tako sam i uradio. Bila je okrenuta meni , pokazivala mi je šta trebam uzeti. Prišao sam onako umjereno grublje , rekao pusti sad to, uhvatio je za sise i stisnuo. Udaljila se od mene onako sva čudna, iznenađena i upitala. - Šta to radiš? ? .. Morao sam se otvoriti. Izvini , jače je od mene. Već dugo vremena te zamišljam , uvijek si mi se dopadala i jako si zgodna žena. Pogledala me i nasmiješila se. - Oh , vidi ti njeg. Mislim da ne bi trebali ovo. Dok je govorila , prišao sam joj , stavio prst na njene divne usne, uhvatio je za dupe i počeo ljubiti. Pristala je , očito je bilo da je željela da se pojebe. Brzo sam skočio , zatvorio vrata od magacina , zaključao i upalio sijalicu. Na sebi je imala utegnute hlače , majicu dugih rukava. Skinuo sam joj majicu i ugledao predivne sise. Počeo sam ih hvatati onako preko grudnjaka , poslije sam sklonio grudnjak i lizao bradavice. Uzbuđivala se , baš brzo. Stavio sam je ispred sebe , kleknula , skinula hlače i počela lizati moj kurac. Krenula je odozdo prema gore. Jako dobro je pušila , lizala jaja. Ustala je i rekla. - Ajde , brzo , ne možemo dugo. Skinuo sam joj hlače , imala je crne gaćice .

Baš sexy. Legla je na neku podlogu , ušao sam u njeno međunožje , sklonio gaćice i ugledao jako lijepu pičkicu. Vlažnu , sređenu. Počeo sam lizati , a ona se sve više napaljivala. - Ajde , jebi me , molim te. Ustao sam , uzeo kurac u ruku , trljao ga od pičku i stavio. Ispočetka sam polako , poslije sam ubrzao. - Mm , to , to , jače. Koliko želim ovo. Dopadalo joj se to što sam bio grublji , inače , kroz priču sam saznao da uživa u grubom sexu. Jebao sam je neko vrijeme tako. Ustala je , ponovo ga počela pušiti. Okrenula se , naslonila se na zid , okrenula dupe i bila spremna. Naguzio sam je što je najbolje mogla , trljao kurac od pičku i stavio. Uhvatio sam je za kukove i navlačio. Baš joj se dopadalo to. Jaja su udarala od njenu guzu , što joj se dopadalo. - Jačee , jače , uživam u ovome. Bio sam baš grub. Izmijenili smo još neke poze , a onda sam je pitao. Šta misliš da sad pređemo na anal? ..

- Ako baš želiš. Uhvatio sam je , grubo onako namjestio , naguzio , pljuvao u šupak, par puta stavio prst i lagano. - Samo polako na početku , molim te. Počeo je ulaziti u njen šupak , uzdisala je , ponekad bi se ukočila. Nakon nekog vremena joj se dopalo , uhvatio bi je za kosu i jako navlačio. - To , to , jače , uživaaam u ovome. Jebi mee. Bio sam sve grublji u grublji. Osjetio sam da sam pri kraju , brzo sam izvadio , okrenuo je i svršio u njena divna usta. Htio sam da proguta to sve , na što je rado pristala. Brzo smo se spremili, otišla je otvoriti vrata. Razgledala je okolo , nije bilo nikoga. Uzeo sam sokove , odnio u trgovinu. Nakon toga smo još pričali i onda je rekla. - Ajde , idi sad kući da ne bi neko skontao nešto. Bio sam sav sretan jer sam jebao ženu o kojoj sam uvijek maštao. Baš sam uživao i mnogo ti hvala na ovome. Nadam se da si i ti uživala. - Mnogo.. Kakve su šanse da se opet pojebemo? - Svaki put kad budemo imali priliku. Ajde idi sad. Otišao sam kući sav sretan. Nakon par mjeseci smo se ponovo pojebali kod nje u kući..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina