Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex na radnom mestu

Kao i svakog dana, pogotovo sad u zimsko vrijeme imam običaj prošetati se do trgovine. Tamo ubijam dosadu , razgovaram sa komšijama , uživam , ispijam kafe i slično. Jedno jutro mi se baš posrećilo , nisam se ni nadao..
Bilo je negdje oko 7:40 , ustao sam , spremio se i po običaju u trgovinu. Kada sam došao tamo , našao sam ženu , tj. vlasnika trgovine. Inače , slabije radi u trgovini , tu je njen muž svaki dan.
Žena 40-tih godina , visoka , dobre linije , smeđe kose. Imala je jako velike sise i dobru guzu. Kao mali sam je zapamtio takvu. U pubertetskim godinama sam uvijek maštao o tome kako je jebem. Baš mi se dopadala. Stalno sam išao u trgovinu da bi gledao njeno divno tijelo.

Dobro jutro, kako si? .. - Oo , ko je to poranio? Dobro jutro , dobro sam. Kako si ti? . Nije loše , po običaju , navratim da se zabavim. Gdje ti je muž? .. - Otišao je po robu , neće dolaziti cijeli dan.. Sve je zaigralo u meni, pomislio sam i rekao sebi, to je to. Cijelo vrijeme sam je posmatrao onako ispod oka , šetao se po trgovini kako bi vidio što viši dio njenog tijela. Razgovarali smo o mnogim temama. Bilo mi je lijepo. Nakon nekoliko vremena me upitala. - E, kad si već tu , hoćeš mi pomoći donijeti par paketa soka iz magacina? Naravno da hoću. Magacin se nalazio iza trgovine , tako da je morala zaključati trgovinu. Pustio sam je ispred da bi gledao njeno divno dupe. Kako je koračala , moj kurac je već prepoznao. Lagano se dizao. Ušli smo u magacin, otišla je do ćoška u kojem je bilo malo mračno i rekla. - Evo , tu je. Ajde dođi gore. Sa zadovoljstvom sam ušao u mrak, vrata magacina su bila otvorena. Malo svjetlosti je prodiralo. Dok sam se kretao prema njoj , razmišljao sam da li da odmah pređem na stvar. Tako sam i uradio. Bila je okrenuta meni , pokazivala mi je šta trebam uzeti. Prišao sam onako umjereno grublje , rekao pusti sad to, uhvatio je za sise i stisnuo. Udaljila se od mene onako sva čudna, iznenađena i upitala. - Šta to radiš? ? .. Morao sam se otvoriti. Izvini , jače je od mene. Već dugo vremena te zamišljam , uvijek si mi se dopadala i jako si zgodna žena. Pogledala me i nasmiješila se. - Oh , vidi ti njeg. Mislim da ne bi trebali ovo. Dok je govorila , prišao sam joj , stavio prst na njene divne usne, uhvatio je za dupe i počeo ljubiti. Pristala je , očito je bilo da je željela da se pojebe. Brzo sam skočio , zatvorio vrata od magacina , zaključao i upalio sijalicu. Na sebi je imala utegnute hlače , majicu dugih rukava. Skinuo sam joj majicu i ugledao predivne sise. Počeo sam ih hvatati onako preko grudnjaka , poslije sam sklonio grudnjak i lizao bradavice. Uzbuđivala se , baš brzo. Stavio sam je ispred sebe , kleknula , skinula hlače i počela lizati moj kurac. Krenula je odozdo prema gore. Jako dobro je pušila , lizala jaja. Ustala je i rekla. - Ajde , brzo , ne možemo dugo. Skinuo sam joj hlače , imala je crne gaćice .

Baš sexy. Legla je na neku podlogu , ušao sam u njeno međunožje , sklonio gaćice i ugledao jako lijepu pičkicu. Vlažnu , sređenu. Počeo sam lizati , a ona se sve više napaljivala. - Ajde , jebi me , molim te. Ustao sam , uzeo kurac u ruku , trljao ga od pičku i stavio. Ispočetka sam polako , poslije sam ubrzao. - Mm , to , to , jače. Koliko želim ovo. Dopadalo joj se to što sam bio grublji , inače , kroz priču sam saznao da uživa u grubom sexu. Jebao sam je neko vrijeme tako. Ustala je , ponovo ga počela pušiti. Okrenula se , naslonila se na zid , okrenula dupe i bila spremna. Naguzio sam je što je najbolje mogla , trljao kurac od pičku i stavio. Uhvatio sam je za kukove i navlačio. Baš joj se dopadalo to. Jaja su udarala od njenu guzu , što joj se dopadalo. - Jačee , jače , uživam u ovome. Bio sam baš grub. Izmijenili smo još neke poze , a onda sam je pitao. Šta misliš da sad pređemo na anal? ..

- Ako baš želiš. Uhvatio sam je , grubo onako namjestio , naguzio , pljuvao u šupak, par puta stavio prst i lagano. - Samo polako na početku , molim te. Počeo je ulaziti u njen šupak , uzdisala je , ponekad bi se ukočila. Nakon nekog vremena joj se dopalo , uhvatio bi je za kosu i jako navlačio. - To , to , jače , uživaaam u ovome. Jebi mee. Bio sam sve grublji u grublji. Osjetio sam da sam pri kraju , brzo sam izvadio , okrenuo je i svršio u njena divna usta. Htio sam da proguta to sve , na što je rado pristala. Brzo smo se spremili, otišla je otvoriti vrata. Razgledala je okolo , nije bilo nikoga. Uzeo sam sokove , odnio u trgovinu. Nakon toga smo još pričali i onda je rekla. - Ajde , idi sad kući da ne bi neko skontao nešto. Bio sam sav sretan jer sam jebao ženu o kojoj sam uvijek maštao. Baš sam uživao i mnogo ti hvala na ovome. Nadam se da si i ti uživala. - Mnogo.. Kakve su šanse da se opet pojebemo? - Svaki put kad budemo imali priliku. Ajde idi sad. Otišao sam kući sav sretan. Nakon par mjeseci smo se ponovo pojebali kod nje u kući..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija