Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa Gospodaricom Gogom

Iako sam kao dijete imao veliki fetiš prema kožnim stvarima, ta želja, osjećaj, strast mi je rasla sve do srednje škole. Odlučio sam napraviti lažni facebook profil, kako bih našao Gospodaricu svog života. Ušao sam na hot chat i ugledao objavu Gospodarice Goge da traži roba koji će joj služiti. Srce mi je ubrzalo i bez razmišljanja sam joj poslao poruku:"Gospodarice, želim biti vaš ponizni rob, da Vam ližem kožne čizme, grudi, guzu i pičku. Da Vam se slikam go, da me iskorištavate". Nekoliko dana nije bilo odgovora, i kad sam htio da izbrišem profil, dolazi poruka od nje:"Nadji moje ime na skypeu i tamo ćemo se dogovoriti, robe moj"! Kurac mi se digao, htio je iz gaća izaći hehe, obožavam robovanje. Za pola sata dodao sam je na skypeu i odmah mi je naredila da idemo na kameru, naredila mi je da se skinem go.

To sam i uradio, kad sam se skinuo, rekla mi je:"Vrati se malo nazad, ruke pored tela stavi, od sad si pod mojom komandom, sad ću te uslikati"!
Kad mi je to rekla, nije mi bilo svejedno. Pitala me je da li volim ucenjivanje, i od velike napaljenosti rekao sam DA, i tu više nije bilo povratka. Drkao sam joj i nekoliko puta svršavao, stenjući jako, da se kuća tresla od mog stenjanja. Nisam žalio za tim mmmmm. Poslije drkanja, rekla mi je:"Sad ćeš mi se slikati i sve slike ću da spremim da te mogu ucenjivati robe, niko te ne može spasiti od mene, imam sve informacije o tebi, najebat ću ti se majke robe mmmmm. Ovo nikad nisam radila, ali ti si sada samo moj"! Uplašio sam se, drhtao kao prut i mislio da se samo šali.

Poslije nekoliko dana javila mi se Gospodarica i tražila da drkam, odbio sam je, gdje je bio moj kraj. Za 1 sat dolazi mi zahtjev za prijateljstvo na mom pravom facebook profilu, piše moje ime i prezime i gola slika na profilnoj. Prepao sam se, kao nikad u životu. Osramotila me je, svim prijateljima je slala moje slike, gdje sam mjesec dana hodao ponižene glave po školi. Kad sam se vratio iz škole, stigla mi je poruka:"Robe, doći ćeš na moju adresu u Beogradu, ako želiš da izbrišem tvoje slike"! Nisam znao šta ću reći roditeljima, zašto idem! ? U školi se pričalo da ćemo ići u posjetu Beogradu, da obiđemo grad i naučimo istoriju tog grada, bio sam presrećan.
Za 7 dana došao je taj dan, petak. Ulazimo u bus, a mene hvata jeza i strah kako da nađem svoju Gospodaricu. Javio sam joj se kad smo stigli i prvu noć izlaska, skupio sam hrabrost i otišao svojoj Gospodarici.
Otvorila je vrata i rekla:"Gde si ti pičkice, je li ti se kurac digao, ulazi puzeći u kuću! Ušao sam u kuću i stavila mi je lanac oko vrata, napalio sam se. Na sebi je imala kožne čizme iznad koljena, kožne tange, kožne rukavice i bič.

Odvela me je u sobu, skinula i vezala za krevet. Nije mi bilo svejedno i tek tada shvaćam da nema spasa i povratka. Uzela mi je novčanik i sve pare iz njega. Nakon toga uzima svoj mobitel i počela da me slika, kurac se dizao sve više i više. Na kraju je objavila moju live sliku u javnost i rekla:"Kako si samo jadan, kujo, pičko, sad si samo moj" Molio sam je da mi oprosti, da zaboravimo sve. Nije htjela, nastavila me je vrijeđati. Počela me je bičovati, bio sam sav crven, smijala mi se u lice! !
Nakon toga, smilovala se i došla do mog kurca, milovala ga je i svojim jezikom počela da ga liže, grize, trpio sam bolove koji su mi bili ugodni. Pitala me je:"Sviđa li ti se kujo ovo"? Odgovorio sam:"DA moja Gospodarice"
Nakon odgovora počela je da skače, da se jebe, zadovoljavala je sebe. Doživjeli smo takav orgazam, da sam uspio 3 puta svršiti.

Na kraju nakon orgazma, odvezala me i sjela ispred sebe i rekla:"Bravo robe, bio si sjajan, ovdje završavamo, sad ćeš služiti mojoj prijateljici koja će ti se večeras javiti i počet ćeš odmah večeras da je slušaš, sve ću znati šta radite. A sada se vrati svojim prijateljima u hotel i ovaj sex nikad ne zaboravi, pratim te. Slike idalje imam, do kraja života ću te ucenjivati, nema ti spasa hahaha"!
Ponižene glave sam se spustio i poljubio joj čizme i rekao da mi oprosti, samo se nasmijala i rekla da idem van.

I evo dan danas, služim toj Gospodarici, i zahvalan sam joj na tome, što me je naučila kako biti poslušan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija