Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa maćehom

Kako se približavala Nova Godina, svi su planirali neke izlaske i druženja. Muž je išao kod prijatelja, ja nisam željela s njim, kćer ću odvesti kod nekih drugara, kod kojih će spavati, dok smo se Toma i ja dogovorili za divan novogodišnji seks.
Dan pred Novu Godinu spremala sam se, farbala, lakirala nokte u crveno, otišla na depilaciju nogu, pičke i čmara, kupila sam crvene tange i brus u kompletu, novu usku mini suknju, kako bi istaknula moju guzu i mišićave noge i majicu s dubokim dekolteom, kako bi istaknula sise, sve da muž ne zna.

31. nakon što je muž otišao, brzo sam odvela i kćer i požurila kući. Krenula sam da se spremam, stavila sam crveni ruž, eyelinera, pudera, parfema, obukla sve novo. Spremila sam u spavaćoj sobi svijeće i spremila krevet. Pozvala sam tomu.
Kada je ušao, snažno me zagrlio i poljubio. Spustili smo se na krevet gdje sam ga uzjašila i nastavili smo da se ljubimo. Legla sam do njega, a on me je mazio i upućivao mi komplimente.
Skinula sam se u donje rublje i skinula sam njega. Počela sam da mu pušim, lizajući kurac, glavić sam mu lizala polako, zatim sam cijeli kurac progutala i pušila, gore-dolje.

Uskoro sam prestala, a on je mijesio moje sise i mazeći mi skinuo brus. Polizao je bradavice i prešao na guzu. Ljubio mi je velike guzove, dok je svlačio crvene tangice.
Legla sam na leđa, a on je počeo da mi liže klitoris i da mi uvaljuje prste, malo u pičku, malo u čmar. Cvilela sam i uvijala sam se, dok su mi kukovi drhtali.
Uskoro se pridigao i nastavio prodire u moju pičku, zagrlila sam mu leđa i stenjala na uvo. Sve brz prodirao, kad me je okrenuo i sa guza krenuo da mi razvaljuje mesnatu glatku pičkicu. Uskoro je svršio u mene.

U istoj pozi je počeo da mi liže obrijani čmar i drka kurac. Uskoro sam osjetila glavić kako mi pulsira na čmaru. Uskoro mi je gurnuo kurac u čmar, do jaja. Glasno se čulo udaranje jaja o moju veliku guzu, a ja sam još glasnije vrištala i stenjala. Uskoro nisam više mogla da se držim na nogama i legla sam na trbuh, a on je nastavio da me jebe u guzu. Uskoro mi je zazvonio telefon, to je bio muž, bila je ponoć. Mali je nastavio da mi gura , a ja sam se javila i jedva se kontrolirala da ne vrisnem. Uskoro mi je svršio u guzu.

Otišli smo da se istuširamo od znoja i raznih izlučevina. Sve vrijeme me je ljubio i mijesio mi sise i dirao mi guzu, a ja sam ga sapunala i drkala mu. Izašli smo i krenuli da se brišemo, stalno se pribijao uz mene i stalno mi je dahtao za vrat, s ‘obzirom da je bio viši od mene.
Otišli smo natrag u sobu i goli smo legli. Počeo je da me ljubi, spuštao se, ljubio mi vrat, pa sise i velike bradavice. Zatim je krenuo od dole, lizao mi je stopala, mesnate noge i komentirao je kako mi je koža mekana . Tada mi je izljubio bedra i zario glavu u crvenu pičkicu. Prelazio je iz pičke na čmar i obrnuto. Pritisnula sam mu glavu i jače raširila noge. Cvilela sam od zadovoljstva, kada je prestao i iznenada mi ponovo uvalio kurac. Pičkica mi je pulsirala , kao i njegov kurac, dok u jednom trenutku nisam osjetila toplinu unutar sebe. Svršio je, što me je toliko napalilo da sam svršila i isprskala ga uz jak vrisak.

Legao je pored mene, ja sam ga zagrlila i zaspala na njegovim grudima. Rano sam se probudila, kako bih spremila sobu prije nego što dođe muž. Tomu sam probudila tako što sam mu u snu uzjašila na nabrekli kurac i kada je svršio, otišao je u sobu gdje je nastavio spava. Još malo sam pospremila sobu i obukla se i zaspala.
Kasnije je muž došao s kćerkicom i nije ni slutio kako mu je žena imala najljepšu i najluđu noć s njegovim sinom iz prvog braka.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija