Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa najboljom drugaricom-nastavak

Bilo je to sinoć. Preko dana smo se našli ispred njene kuće, i izašli na kafu, i dogovarali se da uveče idemo na žurku koja se održava na bazenu. Prošetali smo, popili kafu, i dogovorili smo se da se nađemo u određeno vreme na određeno mesto, da bi otišli na žurku.


Sat vremena pre toga sam počeo da se spremam, i ona takođe. Čekao sam je kolima na to mesto, i otišli smo na žurku. Posle nekih 2 sata, pošto je malo bila popila, odvukla me je u wc, zaključala vrata, skinula mi pantalone i gaće, i počela je lagano da mi ga liže celom dužinom(19cm). Počela je da mi liže glavić, i stavila ga je u usta. Počela je grubo da mi ga pusi, i jednom rukom me je stiskala za muda.


Svršio sam na pločice u wc-u, jer nisam hteo da joj se primećuje sperma na njenoj haljini. Kada smo to završili, izašli smo iz wc-a, i nastavili da igramo i da pijemo. Nismo sedeli do kraja na žurku, nego smo otišli da se provozimo autom. Dok sam ja vozio, ona mi ga je izvadila iz gaća, i drkala mi ga je dok nismo otišli kod mene kuci.


Kada smo ušli u kuću, skinuli smo se, i otisli pod tuš. Tu smo se samo hvatali. Izašli smo iz kupatila, i odmah otišli u krevet. Imali smo predigru nekih 40 minuta. U predigri sam joj grickao stvrnute bradavice, koje su se stvrdnule od toga što se napalila, ljubio sam je i lizao joj picu. Ona mi ga je drkala, posle čega je počela lagano da mi ga puši.


Počela je da mi liže muda, i polako je počela da ga liže celom dužinom. Reko sam joj da legnem preko nje, a da ona raširi noge. Udarila je to, i ja sam joj ga nabio u pičku do kraja. Vrištala je, uzidasala, grebala me po leđima, ali je i stiskala pičku od bolova koje je osećala.


Prešli smo u dogi pozu. Naguzila se, a moj kurac se skamenio, i ne smanjuje se. Stavio sam lubrikant, da bi joj lakše ulazio u njenu veliku guzicu. Vrištala je iz sveg glasa, mislim da su i komšije čule to vrištanje.


Posle dogi poze, pošto umalo da svršim, izvadio sam kurac, a ona je počela da mi ga puši. Gurala ga je u usta najbrže što je mogla, napalila me još više, napunio sam joj usta spermom, ona je to progutala, i olizala mi kurac do detalja.


Posle toga smo ležali, ona se uspavala. Posle nekog vremena, dok je ona spavala, ja sam počeo da joj ližem njenu vlažnu pičku. Kad se probudila, odmah je skočila preko mene, sela na moj kurac, i počela je da skače.


Jebali smo se nekih 3 sata, ja sam svršio neko 4-5 puta, a ona 7-8. Kad kog sam svršio, olizala bi mi kurac. Od tolikog seksa do sada, pička joj se raširila, i samo je skakala na moj kurac. Klizilo je kao podmazano. Njena obrijana picka, samo se vlažila, i svršavala je.


Osećali smo bolove posle tolikog seksa, ali zbog njenog lepog primanja, moj kurac se nije spuštao ni posle 3 sata seksa.


Previše sam se umorio, ona mi je sišla sa kurca, izvodila striptiz ispred mene, i stalno me izazivala da nastavimo seks, iako i ona nije mogla više da izdrži.


Ustao sam iz kreveta, otvorio regal, i dao joj jedan poklon. To je bio vibrator. Bila je oduševljenja. Dok sam joj gurao kurac u pičku, ona je gurala vibrator u guzicu, i obrnuto. Jebao sam je u pičku, bio previše grub, ljubio je, mesio joj grudi. Zamajali smo se, i napunio sam joj pičku spermom. Ali je i ona svršila u tom trenutku. Prešli smo u pozu 69. Dok mi je ona lizala spermu sa kurca, ja sam lizao njenu pičku, i povremeno joj gurao prste. Zatim je legla preko mene, i gurnula njenu pičku u moj kurac. Skakala je nekih 10 minuta, a zatim sam joj ga gurnuo do kraja, a ona je počela da vrti njenu guzicu, i da me grize za usta

Bilo je predivno

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija