Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex u bolnici

Kad su me smjestili u bolnicu, bio sam očajan. Poslije pada s motora, slomio sam nogu i lakat desne ruke. Umotali su me u gips, podigli slomljenu nogu na tegove i praktički sam bio nepokretan. Trebalo je da u bolnici provedem najmanje tri nedelje. Bio sam, dakle, očajan. Nisam mogao u kupatilo, ponižavajuće je bilo to što sam morao u krevetu da vršim i nuždu. Pomišljao sam da se ubijem, umrem od sramote.

Kad je sestra koja se o meni brinula došla prvi put, bila mi je odvratna. Niska, punija osoba, prepuna energije, neprestano je pričala. Obraćala mi se kao maloj bebi, nesposobnoj da se stara sama o sebi, što ustvari i jesam bio. Prvog dana nisam mogao da je pogledam dok me je čistila, prala i praznila posude ispod mene. Bio sam sam u sobi, što je olakšavajuća okolnost, nisam morao svoju sramotu da dijelim s drugima.

Kad je došla uveče, moje posude su bile prazne jer sam se suzdržavao, pa sam obratio pažnju na nju. U bijelom mantilu, naslanjala se na mene bujnim sisama, ne obazirući se na crvenilo mog lica. Neprestano se šalila s mojom trenutnom nepokretnošću. Svukla mi je pidžamu, ispod koje nisam imao ništa i počela da me pere žustrim pokretima, od nožnih prstiju. Kad je došla do jaja, ublažila je pokrete.

- Moram da vodim računa o piši, tepala je, kao da nisam tu. Vidi, vidi, kako su velika ova jaja. Što će neka žena biti srećna, jednog dana...

Nisam smio da je pogledam, kao da je dodirivala drugo tijelo, neku drugu osobu.

- Opa, malom se sviđa da ga perem! Vidi, vidi kako mu se sviđa! - rekla je.

Dizao mi se, mimo moje volje.

Uuu, koliki je! Vidi ti njega! Daj da ga pažljivo operemo, mora da bude uredan. - povikala je.

Pažljivo mi je oprala glavić, svo vrijeme polako navlačeći kožicu nadole. Zažmurio sam i pokušao da mislim o nekim glupim stvarima, ali njene tople ruke su me potpuno potčinile. Zatezala mi je kožicu preko glavića i nisam mogao da se uzdržim. Ejakulirao sam u njenu ruku, drhteći od bijesa i nemoći.

Eto, i to smo obavili, nećeš više juriti za sestricama i zagledati ih ispod sukanja. - cinično je rekla.

I dalje, kao da nisam tu, obrisala je spermu sa svojih ruku i nastavila da me „kupa“ sve do lica. Na kraju me je umila, navukla pidžamu,potapšala po međunožju i otišla. Bilo mi je toliko neprijatno da sam želio da propadnem u zemlju.

Ujutro, poslije ljekarske vizite, došla je ponovo, počistila posude i krenula da me briše, od nožnih prstiju. Bio sam nag pred potpuno nepoznatom osobom, koja se prema meni odnosila kao prema predmetu. Kad je došla do jaja, scena se ponovila gotovo na identičan način – svršio sam joj u ruku, kao da je to najnormalnija stvar na svetu.

Mali me voli. - cvrkutala je... I ja volim njega. Velik je i lijep. Mogli bismo češće da se družimo.

Umila me je, obukla,rukama dohvatila između nogu i namignula prije odlaska.

- Vidimo se večeras. - samo je rekla kao zapovijed.

Iako je njena smjena trebalo da je gotova, došla je kasno uveče.

- Da vidimo omiljenog bolesnika. - pjevala je, dok mi je zavlačila ruke pod pidžamu, pravo na jaja.

Iz sve snage sam se trudio da obuzdam erekciju dok me je prala, ali nisam uspijevao. Kad me oprala od glave do pete, sjela je pored mog kreveta, uzela me u ruke i pažljivo masirala. Pulsirao je pod njenim vještim prstima. Kad sam bio blizu, zaustavila se i okrenula prema meni:

- A, za sestru? Mogao bi da se i o meni pobrineš?

Odmakla se, otkopčala mantil. Ispod njega nije imala ništa. Pustila je da padne na pod. Punašno tijelo je kipilo na sve strane. Velike sise su malo visile, ali su mamile da ih posisam. Vješto je zakoračila na krevet, pazeći da ne dodirne povrijeđenu nogu, opkoračila me na koljenima i pažljivo sjela na uzdignuti kurac. Panično sam gledao oko sebe, plašeći se da bi neko mogao da upadne, ali me je umirila:

- Ne boj se, sami smo. Promenila sam smjenu sa prijateljicom. Zna da mi se sviđaš i da me želiš. Sami smo do jutra. - šapnula mi je.

Pažljivo me je jahala, nabijajući se do dna. Sjedila je na mojim jajima i uvrtala sopstvene bradavice. Jahala je napred-nazad i gore-dole. Kad je uočila da ću svršiti, ubrzala je i dopustila da se izlijem u nju.

- Hajde, mali. Mali, mali moj. Izlij se u svoju mamicu, volim tvoje sokove. - bulaznila je, iako sama nije svršila.

Sačekala je da se smirim, sišla s kreveta, ponovo sjela na stolicu, onako gola i nagnula se nad moj stomak.
Nisam ni sanjao da će to biti sreća u nesreći.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija