Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex u šumi

Dosađivao sam se danima već i surfao sam netom tražeći neku zgodnu curu da odemo na cugu. Javljao sam se mnogima i onda sam se napokon javio onoj pravoj. Ona je živjela nedaleko od mene, imala je dečka s kojim jevživjela, ali falilo joj je je nešto u vezi. Počeli smo se dopiaivati i kroz priču mi je rekla da je željna šefa, dečko radi noćne i onda često ne spava snjom. Počela je pričati o sexu i počela mi je slati svoje slike. Mogu vam reći da je bila bogme zgodna. Dogovorili smo se za susret.

Došao je dan susreta i sav sam se sredio. Obukao sam neke sive svečanije hlače i lijepu polo majicu. Otišao sam na mjesto dogovora. Tamo sam ju malo pričekao, a zatim se pojavila. Obukla je neku roza haljinicu i bijele štiklice, imala je plavu kosu kao na slikama i vila je lijepo našminkana. Zagrlila me i neočekivano poljubila. Otišli smo na piće i tamo smo pričali o svemu. Podigla je malo haljinu i pokazala mi svoje gaćice. Rekla je da je napaljena na što sam joj rekao da je sad i mene napalila. Uhvatila me za ruku i izvela iz kafića i prije nego sam se snašao već smo bili u nekoj šumi.

Skinula mi je hlače i počela pušiti. Govorila je stalno kako joj je falio kurac. Uživala je pušeći moj kurac, a bogme sam i ja uživao. Prestala ga ja pušiti, podigla haljinu i skinula gacice, zatim se malo naguzila i rekla: "Ajde, nemoj da još dugo moram čekati". Odmah sam svoj obalavljeni kurac stavio u nju i počeo ju jebati. Uhvatio sam ju za bokove i počeo ju brže jebati. Naslonio sam ju na drvo kako bi joj bilo lakše dok ju jebem tako, a i to je omogućilo da se samo još više naguzi i pokaže svoju lijepu guzu. Guza joj nije bila osobito velika, ali je bila lijepo oblikovana.

Dok sam ju tako jebao i nabijao ju na drvo svukao sam joj gornji dio haljine i počeo joj mijesiti grudi preko grudnjaka, zatim sam svukao i grudnjak do njenog pupka i počeo se igrati s njenim grudima i bradavicama dok sam ju tako nabijao. Imala je tako usku picu, nijedna druga cura nije bila tako uska kao ona. To što je bila uska samo je pomagalo da njoj više godi, a bogme i meni.

Uhvatio sam ju opet za bokove, izvukao ga iz nje i okrenuo ju tako da bude okrenuta prema. Uhvatio sam ju za guzu i butine i podigao ju na svoj kurac. Zagrlila me i gledala u oči dok ju spuštam na svoj kurac. Polako sam ju dizao s njega i spuštao na njega. Htio sam da osjeti svaki centimetar koji ulazi u nju. Užvalila me i šapnula: " Mmm, tako mi godi ovo". Nastavio sam ju nabijati na svoj tvrdi kurac dok nisam osjetio ve bol u rukama jer sam izgubio snagu. Vidio sam čistu površinu iza sebe pa sam legao na tu površinu. Ona je počela skakati po mom kurcu. Gledao sam joj u oči i gledao i joj u grudi. Počeo sam ih mijesiti dok je tako skakala. Uhvatila je moje ruke i rekla: "Slobodno ti to i malo jače stisni". Počeo sam jače mijesiti njene slatke grudi.

Zatim se nagnula naprijed i naslonila svoju glavu pokraj moje. Uhvatio sam ju za guzu i počeo ju opet sam navijati na svoj kurac. Počela mi je stenjati u uho. Zatim se počela grčit i tresti dok je leužala na mojim prsima. Ostala je ležati tako neko vrijeme, a ja sam ju prestao jebnati. Onda se digla s mog kurca i kleknula pored mene. Počela ga je vješto pušiti i drkati. Kad je vidjela da ću svršit ostavila ga je u ustima i nastavila mi drkati dok nisam svršio. Svršio sam joj u usta veliku količinu sperme. Sve je progutala. Još je cijeli moj kurac očistila od sperme. Zatim se ustala, obukla i otišli smo ponovno na piće.

Nakon pića otpratio sam ju kući, barem dokle sam smio da nas ne vidi njen dečko, i pozdravio se s njom. Dogovorili smo se da moramo obavezno to ponoviti. I zatim je otišla.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija