Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seks za osmi mart.

Ovaj nevjerojatni provod i sex desio se za osmi mart ove godine. Sa drugaricama sam se dogovorila da to večer izađemo, sve je za djevojke bilo besplatno. One su prije grada došle kod mene, fenomenalno smo se sredile, ja sam obukla kratki šorc, i duge crne čipkaste čarape preko koljena, a gore crnu majicu s dubokim dekolteom. Sve je to isticalo moju fenomenalnu liniju, grudi su izbijale iz majice, ispod sam obukla i brus koji je bio za broj manji pa su i grudi bile dignutije i više izbijale.

A šorc je bio kratak i tijesan i jedva sam ga obukla, a donji do guze mi se vidio kako sam hodala, ispod njega nisam obukla ništa. Jednostavno sam pojavom pozivala na sex, i bila spremna da dam prvom koji me pita. Preko sam obukla samo kaputić i krenule smo u provod. Ušle smo u jedan lokal konobar nam je donio po ružu i pitao što ćemo pijemo. Krenule smo žestoko naručile smo po tekilu, i jednu za drugom počele piti. Vrijeme je prolazilo a mi smo bile sve više pod utjecajem alkohola, i sve smo zanosnije đuskale. Dečki su nas gledali, skidali pogledima ali još ni jedan ni smio prići. Nakon još par tura, odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke i prišla jednom dečku koji je bio s još par drugova za stolom pored nas. Ja i drugarice smo prišle i lagano počele igrati kraj njih, oni su se iznenadili pomalo i uplašili. Tu sam upoznala dečka Marka, i počela sve smjelije igrati uz njega, i pipati preko penisa.

Osjetila sam da mu se diže, pa sam rekla idem do kraja. Počela sam mu okretati i guzu a on se pomalo ustručavao, ali me lagano hvatao po guzi osjetila sam to. Vidjela sam da ne preuzima incijativu, ali ja sam odlučila vcrs da se pojebem i pitala sam ga da izađemo vani. Odmah je prihvati, kao da je to odavno čekao, i zaputili smo se u mrak iza obližnje srednje škole. Počeli smo nešto pričati, ali ja sam ga prekinula i počela ljubiti, on mi je uzvratio i počeli smo se hvatati. Lagano sam se spustila dolje i počela otkopčavati, skinula hlače pa i bokserice, a ispred mene je ispao poludignuti penis, srednje veličine, željela sam u sebi da je neki malo veći, ali i ovo je dobro. Počela sam ga uvlačiti i pušiti, a on je još malo narastao. Pušila sam mu brzo, osjetila sam da mu prija ali i da može brzo svršiti, a to nisam htjela dok me bar malo ne pojebe. Ustala sam, skinula šorc i naguzila uz zid škole. Prišao mi je iza leđa i lagano stavio, uh ovaj sam osjećaj čekala. I malo po malo hvatao je ritam i opuštao se straha i sve jače jebao. Bila sam u transu, počela sam svršavati. Jebao me silovito, bila sam nabijena uza zid a on me jednom rukom počeo vući za kosu. Bila sam na sedmom nebu, još sam jednom svršila, sva sam se tresla od odgazama.

Ali onda sam osjetila da ga je izvadio i svršava mi po guzi. Izdahnula sam, iako sam htjela još i ovim sam bila zadovoljna. Obukli smo se, pa se zaputili do kluba gdje smo bili. Ušla sam i vidjela samo jednu drugaricu kako đuska s nekim dečkom, ostale su isto otišle, s momcima, da se pojebu. Popili još po jednu turu i otišla kući zadovoljna, jer nisam odavno bila izjebana. Kada sam došla kući ušla sam na fejsbuk, i na grupni chat sa drugaricama gdje smo prepričavale kako smo izjebane, kom je bio najveći i najdeblji, i koji najbolje jebe. Uz chat sam pustila i jedan pornić i lagano počela drkati pičkicu vraćajući film u glavi o sexu koji mi se tu noć dogodio, i tako još sam dva puta svršila tu noć. Lagano sam zaspala sretna jer sam ga poslije tri mjeseca apstinencije konačno osjetila u svojoj ribici.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija