Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex za pamćenje

Završavao sam četvrti razred srednje, bilo je jako vruće i sav sam bio u pripremama za maturu. Najveći problem mi je bio naći pisaću mašinu za napisati maturalnu radnju, jer tada još nije bilo ni računala, a kamoli laptopa, da se piše na njima.
Kod mame na poslu nisam mogao, a onda mi je baš mama i pomogla. Rekla je da susjeda Višnja sa petog kata ima pisaću u svom stanu. Nisam pitao ništa kako to zna, jer sam odjednom osjetio vručinu po cijelom tijelu.

Naime, susjeda Višnja je bila komad i po sa svojih 35 godina, i boginja za sve muške klince u susjedstvu. Sise četvorka, to sam kasnije utvrdio, guza za cijeli dan posla po njoj, bijele noge koje su se nazirale u rasporku njenih suknji i haljina. Bila je srednje visine, kose boje meda i najljepših plavih očiju koje sam do tada vidio. Ne moram vam ni govoriti da mi se digao samo od pomisli da sjedim kraj nje u stanu, a kamoli nečeg drugog.
Mama je sve dogovorila sa njom, pa sam sljedeći dan došao kod susjede Višnje sa svom hrpom knjiga i rukom ispisanih araka papira, moje maturalne radnje.

Kad je otvorila vrata odmah me zapahnuo miris njenog parfema, a koji me je natjerao da se zacrvenim isti tren. Bila je zategnuta u usku kratku haljinu bez rukava, bilo je jako vruče, a na licu joj je bio širok osmjeh:

- Ooo pa to je veliki Denis -njen osmjeh mi je stvarao nelagodu, a i ona je to skužila, pa se odmakla i rekla- Hajde ulazi, nećeš valjda stajati tu cijeli dan.

Smušeno sam pozdravio, a onda polako ušao okrznuvši pritom njene grudi jer se nije baš previše odmakla. Uvela me je u radni dio njihovog dnevnog boravka, te me upitala da li sam za sok ili kavu, a onda namignula, nasmješila se i šapnula, možda nešto žestoko? Zahvalio sam se, zacrvenio, te pristao na sok i kavu.

Smjestio sam se za radni stol, pripremio papire i taman krenuo sa prvom stranicom kad je do mene došao miris kave. Ubrzo je ona ušla u dnevni i donijela nam kavu i dvije čaše hladnog soka. Pozvala me na trosjed da popijemo kavu, pa smo malo razgovarali o nebitnim stvarima, uglavnom o meni i mojoj školi, a ja nisam skidao pogled sa njenih golih koljena i onome što sam naslućivao niže niz njene butine skriveno haljinicom. Vidio sam da joj se grudi podižu kako diše ili priča, a to je utjecalo i na moje međunožje koje se počelo buditi, pa sam brže bolje popio kavu i uzeo sok, pa sam rekao da bih išao sad pisati.
Kad sam ustao vidjela se izbočina na mojim hlačama, ali se je ona pravila da ništa ne vidi.
Sjeo sam za radni stol koji je bio paralelno postavljen sa trosjedom na koji se ona zavalila vrativši se iz kuhinje nakon što je oprala suđe. Uzela je neku knjigu i naoko se zadubila u čitanje, ali se tako namjestila da sam vidio cijelu njenu figuru. Nisam mogao odoliti, a da ju svako toliko ne pogledam kriomice. Doduše, to se odrazilo i na skoncentriranost na radnju, pa sam jako puno griješio i svako toliko koristio korektor. U jednom trenu, kad je malo zadigla nogu i haljina je otišla još više prema bokovima, ja sam stisnuo više tipki odjednom i blokirao mašinu. Na moju psovku se trgla, ustala i došla do mene, a kad je vidjela o čemu se radi, samo se nasmješila i rekla:

- Nije to nikakav problem -pa se nagnula nad mene i prstima iskopala svale tipke iz zastoja, a dok je to radila njena desna sisa je bila na mom lijevom ramenu, a reakcija u međunožju je bila trenutna i bio mi je neopisivo tvrd i napet, a ona je vidjevši to dodala:

- A vidim da je i tu nekakav zastoj...

Odmakla me je od stola, te čučnula kraj mene i svojom rukom prešla po mom napetom i neiskusnom kurcu. Do sada nije bio niti u jednoj pici, samo u nevještim rukama i ustima dvije kolegice iz razreda. Odvezala je špagicu na mojim bermudama i povukla ih niz moje noge, a sa njima i moje gaće koje su bile već sve sluzave, a ni uspravljeni kurac nije bio ništa bolji. Ona ga je pomazila i zadovoljno rekla:

- Mmmm...pravi kurac za mene. Tvrd i mlad, a još k tome i spreman -nagnula se naprijed i poljubila ga u vrh, pa pogledala u mene i namignula mi- Sad će tebe teta Višnja naučiti neke stvari...

Sagnula se i uzela moj kurac u usta i počela ga usisavati, a kad je dodala još svoj jezik to je bilo previše za mene i iz kurca je izletio čep od nejebice i sperma u njeno grlo, na što se ona samo zagrcnula, ali nije odmakla glavu, već mi je počela masirati jaja i iscijedila ga je do kraja. Zatim je nastavila oblizivati moj kurac i drkati ga tako da se uopće nije spustio, već je stajao uspravan i tvrd. Nakon što je bila zadovoljna time kako izgleda, podigla me je sa stolca i odvela me do trosjeda, te posjela na njega i skinula mi majicu. Ona je skinula svoju haljinu i pred menom se ukazaše dvije lopte njenih sisa sa ružićastim bradavicama koje su već bile tvrde. Ostala je samo u gaćicama, ali je i njih brzo skinula sa sebe, te sam ugledao prvu picu u životu, a ova je bila malo tamnija nego njena kosa, ali je bila uredna i mirisala je, oh kako je mirisala, a kad mi je primila glavu i nabila ju na svoju picu, samo je tiho rekla:

- Liži ju i ljubi....

Ja sam poslušao i počeo lizati kao blesav, malo se mučeći sa dlačicama na jeziku i koje su zapinjale za moje zube, ali se nisam odmicao dok mi je ona gurala i pritiskala glavu sve jače. Odjednom je jako uzdahnula i trgnula se, a iz njene pice je procurilo. Prvi put sam doživio ženski orgazam i bio sam malo iznenađen, ali se je ona brzo smirila, sagnula se i poljubila me:

- Ti si jako dobar dečko -rekla je i izvukla odnekuda kondom, te mi ga stavila na kurac, a zatim se sjela na njega.

Kad se spustila do mojih jaja njene sise su se našle u razini mojih usana pa sam ih počeo ljubiti dok je ona miješala svojim bokovima i stiskala moja jaja. Ja sam u jednom trenu zagrizao njenu bradavicu na što je ona ciknula, a ja sam u strahu odmakao usta od njih, ali mi je ona brže bolje vratila glavu na njih i tiho uzdišući rekla:

- Samo ti...mmmmm...nastavi...ahhh.. To je tako dooobroooo...

Ja sam nastavio grickati njene sise i bradavice, a ona je sve više ubrzavala svoj tempo miješanja, da bi u jednom trenu prešla u divlje jahanje i nabijanje na moj kurac. Mene je to dovelo do novog svršavanja, pa sam duboko zastenjao i počeo se grčiti ispod nje, a ona je počela još jače sa nabijanjem, pa je uskoro i ona svršila uz zabijanje svojih noktiju u moja ramena. Osjetio sam da su mi jaja mokra od njenih sokova, a bili smo i znojni, pa je ona ustala sa mene nakon nekog vremena, skinula kondom i oblizala mi kurac koji je bio od moje sperme zamrljan.

Nakon toga je ustala i pružila mi ruku, te me povela za sobom u kupaonicu.

- Idemo se malo osvježiti
- Može -rekoh- baš je vruče.

Došli smo u kupaonicu, a ona je začepila kadu i ušli smo unutra. Uzela je spužvicu i počela me trljati njome, a onda je dodala malo sapuna i trljala me njime. Pasalo mi je, naročito kad mi je trljala kurac i jaja, a da mi paše postalo je ubrzo jasno kad je stajao tvrd i ponovno spreman. Ona se samo obliznula, te mi pružila spužvicu da i ja nju istrljam. Stavio sam sapuna, a ona mi je naprčila svoju guzu i stisnutu picu, pa sam ih počeo trljati sa spužvicom i uskoro su bile potpuno roze i crvenkaste, ali oprane. Onda sam se odvažio i gurnuo prst u njenu picu i počeo ga uguravat u nju na njeno odobravanje. Nakon što sam zatvorio vodu jebao sam ju tako prstom skoro pet minuta, a onda je ona tiho rekla:

- Stavi prst u gornju rupicu...

Malo sam zastao, ali sam ju poslušao, pa sam joj prst počeo gurati u guzu, a kako je više ulazio, to je ona sve jače stenjala. Nakon nekog vremena je rekla:

- Stavi mi kurac u pičku, a prst ostavi u guzi...
- Ali...-malo sam zastao- zar neću staviti kondom?
- Ne...stavi mi kurac odmah..i -malo je zastala- možeš mi napuniti pičku sa spermom..

Poslušao sam ju. Malo je razmakla noge i ja sam na koljenima stao iza nje, ne vadeći prst iz njene guze, namjestio kurac u njenu picu i gurnuo ga odmah do kraja. Ona je ciknula, ali se odmah povratno nabila na mene, te smo uhvatili brzo ritam. Bio je to fantastičan osjećaj, jebati bez kondoma. Njena pica se stezala oko mog kurca i davala mi je osjećaj kao da ga muze.
Uskoro sam gurnuo još jedan prst u njenu guzu, na njeno zadovoljstvo što je popratila glasnim uzdahom, a onda sam nakon desetak minuta počeo puniti njenu vrelu picu svojom spermom. Bio mi je to neopisiv osjećaj...ona je bila svršila već par puta, a ja sam prvi put u svom životu svršio tri puta u samo nešto manje od dva sata. Bila mi je ovo jebačina za pamčenje. Izvadio sam kurac i prste iz nje, a ona se je sjela u kadu i oblizala mi kurac i jaja, dok su oko nas plivali moja sperma i njeni sokovi koji su izlazili iz njene pice. Ispustila je vodu iz kade i isprala nas tušem, a onda smo izašli iz kade i obrisali se međusobno.
Kad samo se ponovo obukli, rekla je da pustim sve na stolu, te da dođem sutra u isto vrijeme, da nastavim pisati, naravno. Na odlasku mi je rekla da će imati jedno iznenađenje za mene sutra, pa da se pripremim...

Nisam znao šta je, ali sutra je novi dan, pa sam odskakutao niz stepenice do svog stana olakšanih jaja čekajući novi dan....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija