Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sexy dama sa skijanja

Ovo mi je prvi put da radim kao instruktor skijanja u Švicarskoj. Do sada sam uglavnom radio u Italiji, Sloveniji i Austriji, a prošle godine sam upoznao tipa koji ima školu skijanja u Švici i upitao me da li bih došao raditi kod njega. Naravno da sam pristao kad mi je spomenuo lovu koju bi zarađivao. Normalno, ju riječi o tome što bi sve trebalo raditi. Doduše, da sam i znao ne bih odbio.

Njegova škola skijanja je bila uglavnom za bogate, ali i nešto kao eskort za bogate dame iz zapadne Europe, ali bilo je tu i Rusa, te Ukrajinaca. A u zadnje vrijeme i Kineza. Naravno, diskrecija je bila stroga, pa sam morao i potpisati neki ugovor o diskreciji kako ništa ne bi pričao okolo ili prodao novinarima priče.

Uglavnom, treći dan kako sam stigao i upoznao se sa svima i svime u okolini, dobio sam i prvu mušteriju. Ta je bila samo za skijanje, pošto je bila sa suprugom, a iskreno, bila mi je i odbojna, jer je na njoj bilo više plastike nego na mojim pancericama. Kad sam riješio nju, imao sam neke klince od nekog bogatog Rusa, kojima sam praktički bio dadilja, jer su starci otprašili u Zurich i bili su meni na brizi dva dana. Ali bar je napojnica bila izdašna za to.
A onda se pojavila ona, za ovu priliku ćemo ju nazvati Maxine, žena jednog od guzonja njemačke auto industrije. Nećemo o markama, ionako ne volim njemačka vozila.

Žena je bila bomba, u ranim pedesetim, znači skoro pa tridesetak više od mene. Plava kosa je okvirila njeno prirodno lice, zapanjujuće jer su žene na takvim pozicijama išle na zatezanje kože. Sise čista četvorka, a jedini dojam je malo kvario poveći trbuščić. Guza je bila čvrsta i stalno je hodala utegnuta u tajice, one zimske deblje ili neke kožne, tj one sjajne. Imao sam ju kao klijenta za 'skijanje' tjedn dana, a prva dva smo čak i skijali. Odmah sam znao da joj ne treba učitelj skijanja, a ona se sve nešto kao izmotavala, više se igrala kao mačka sa mišem.

Drugi dan se bližio kraju kad je rekla:
- Sven, dragi, ovo je broj moje sobe, a hotel znaš. Očekujem te navečer iza 21 sat nakon večere. Budi točan. -još mi je dala i poljubac u lice i stisla mi dupe preko skijaških hlača.

Samo sam pomislio 'Znači krenulo je'. OK, priznajem, Maxine mi se sviđala, za razliku od nekih, pa sam samo uzdahnuo i rekao sam sebi 'Prepusti se'.

Točan kao Švicarac došao sam na vrijeme i pokucao na vrata sobe, a kad je otvorila samo u svilenoj kućnoj haljini, ispod koje sigurno nije bilo ničega jer su se bradavice na sisama lijepo ocrtavale kroz tkaninu, vidio sam da je soba zapravo poveći apartman sa barem dvije zasebne sobe i ogromnim dnevnim boravkom. Uvela me i osjetio sam miris parfema koji je golicao mozak. Neki nenapadni, ali dovoljno jak da te narajca odmah. Nije previše gubila vrijeme, već me ponudila čašom šampanjca, koji mi nije bio baš omiljeno piće, pa mi uzela čašu i odmah me zažvalila. Dobro se ljubila, a ni ja nisam bio trupac, pa sam ju odmah zagrlio i stisnuo onako muški, te pošao rukom ispod ogrtača. Bingo, bila je gola, a kad mi je ruka ušla među njene noge i pomilovala pičku samo je uzdahnula i pustila da ju položim na, hmmmm, ajmo reći trosjed, koji je bio kao bračni krevet. Malo smo se ljubili dok je moja ruka švrljala po njenoj pički koja se važila sve jače i jače, da bi ju pustio i spustio se među njene noge. Izgleda da joj je baš trebalo lizanje, jer su joj se odmah oči zasuzile i samo je stenjala:
- Ja, ja, ja, jaaaa.. . mmmmmmm.. . jasan

Lizao sam ju najbolje što sam znao, a kada sam počeo grickati poveći klitoris kao da sam probudio vulkan. Vrisnula je i pošpricala me po licu. Squirtala je samo tako. Ja sam nastavio sa lizanjem, jer i nisam baš gadljiv, a čak sam bivšoj curi polizao pičku kad je imala mengu. Zato mi i je bivša. Maxine je uživala. Svršavala je kao luda, orgazam za orgazmom. Jedva sam ju stizao oblizati kako je curilo iz njene pičke. Inače imala je lijepu pičku, nerazvaljenu, a kad sam joj ga napokon zabio do jaja shvatio sam i da je dosta uska.

Jebao sam ju tako jako da je i onaj trosjed počeo škripati pod nama. Grebla mi je leđa dok je moj široki kurac razvaljivao njenu pičku. Obgrlila me nogama u jednom trenutku i opet svršavala, a i meni je došlo da svršim, ali nisam mogao izvući ga van iz njene pičke, jer me stisla nogama, a onda prostenjala da ju napunim jer već dugo nije osjetila muško sjeme u sebi. Prepustio sam se i sa zadovoljstvom ga zabio do jaja u nju i ispraznio sa duboko u nju. Ostali smo tako ležati neko vrijeme, a onda me povela pod tuš i tamo smo prali i sapunali jedno drugo, pa mi ga je opet digla, te smo prešli u spavaću sobu.

Jebao sam ju do pred jutro i ni sam ne znam koliko sam puta svršio u nju, a ona je bila u sedmom nebu. Na kraju mi je rekla da bi voljela probati ga dobiti u guzu. Nisam imao ništa protiv toga, ali smo to ostavili za drugi dan. Zaspala je sa zadovoljnim osmijehom nakon što smo se pozdravili. Otišao sam se naspavati, pošto danas nećemo skijati, a navečer bi trebao biti opet kod nje.

Narednih dana smo se jebali svaku večer, a analni seks joj se svidio, pa je postao obavezan svaku večer. Na kraju sam dobio takvu napojnicu da narednih dva mjeseca nisam trebao ni raditi. I njen privatni broj telefona, a i ona moj da se možemo čuti i kasnije. I čujemo se, povremeno radi telefonskog seksa kad joj govorim šta bi joj radio dok si ona trlja pičku ili zabija vibrator u nju. Rekla je da će uskoro biti sama nekoliko dana, pa bi mogao doći do nje u Njemačku. Ona plaća sve troškove. Rekao sam da ću joj javiti, jer moram nešto ovdje riješiti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija