Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Školski svodnik

Kad sam bio u srednjoj htio sam jebat svaku curu u razredu(bio sam prvi razred) jer su sve bio jebozovne za poludit.


Odlučio sam počet sa enom. Najniža je cura, ali je imala savršene sise i guzu. Mala je bila vrela. Uglavnom nekako sam ju uspio zavesti i dogovorili smo se za kino. Otišli smo gledat i usred filma mi je počela kurac dirat, šaptala mi je kako mi želi pušit u kinu. Zatim mi je otkopčala hlače i počela drkat. Stavila gaje u usta i počela gutati kao profić. Uhvatio sam ju za kosu i jebo u usta do predkraj filma kad sam joj svrsio u usta. Mala je sve progutala. Zatim smo odlučili ići u wc da tu malu kurvicu izjebem.


Sjeo sam na wc zaključala je vrata i sjela mi na kurac. Počela se snažno nabijati dok mi sise u lice nabija. Zatim se naguzila pa sam ju uhvatio za kukove i počeo ju nabijat svom snagom. Urlala je tolko glasno da se čulo na kilometar. Kad sam ju izjebo sišla je na koljena i svršio sam joj po licu pa je sve polizala droljica.


Sljedeća je bila mihaela. Najveća drolja u školi. Ženska je imala srednje sise, ali je imala ogromno dupe. Uvijek se oblačila provokativno uske majce i uske traperice ili tajice. Kad bi nosila tajice vidjelo se da nenosi gaćice pa joj se vidjela njena uska pičkica kroz tajce, što me uvijek nadiglo. Odlučio sam ju što češće lupat po guzi i pipkat, svaki put kad bi tako nešto napravio samo bi se smješkala i namignula mi. Dogovorili smo se da ćemo jedan sat otići u isto vrijeme na wc. I to se dogodilo. Našli smo se u ženskom wcu i počela mi je trljat svoju veliku okruglu mekanu guzu na kurac dok sam joj mjesio sise i ljubio vrat.Počeo sam ju ljubit i snažno uhvatio za dupe. Zatim je sišla na koljena i počela mi pušiti pohlepno gutati i drkati, jaja i čmar mi je lizala. Naguzila se, izlupao sam ju po guzi, poderao malu rupu u tajce i počeo jebat u picu dok je stenjala. Zatim sam joj počeo lizat šupčić i poderao sam joj tajce. Jebao sam joj čmarić jezikom dok nije bio spreman. Ustao sam se i počeo ga lagano turati u šupak dok je jecala od boli i užitka. Počeo sam ju brže i brže jebat u šupak i lupat po guzi dok joj nisam svršio u čmar. Otišli smo nazad na nastavu, cjeli dan je ko kurvetina po školi hodala poderanih tajca dok sam ju ja kad god vidim svom snagom lupio po dupetu.
Sljedeća je lucija. S njom s se dogovorio da dođem pa da mi da instrukcije iz matematike.


Dok me je učila počeo sam joj se približavati i polako maziti njenu macu jer smo bili za stolom. Počela je stenjati i rekla da bi trebo učiti. Rekao sam joj da trebam samo nju i poljubio ju dok sam stiskao jednu od njenih velikih sisa. Poderao sam joj majcu skinio grudnjak i počeo joj cuclat sisu dok je uživala. Zatim mi je počela kurac pušit i mazit jaja što je radila odlično. Sve sam gurnio sa stola i nju naguzio preko stola. Poderao sam joj tajce i počeo lizat picu, lupat po guzi dok je vrištala od užitka. Zatim sam joj turio kurac u picu i počeo grubo jebat dok ju čupam za kosu i hvatam sise. Zatim sam lego na stol i počela mi se nabijat na kurac dok si je štipala sise.


Zatim je došla njena mama kući i uhvatila nas je. Uplašeno smo čekali što će napraviti dok mi je ona još na kurcu sjedila. Mama ju je nazvala kurvom i zaključala u sobu dok me je odvela sa sobom u njenu sobu. Mama joj je bila prava milfara. Počela mi je pušit i govorit kako ću sad jebat pravu ženu a ne malu droljicu. Cuclala mi je jaja i drkala ko boginja. Pušila ga je tako ljepo i cjelog gutala bez problema ko prava kurva dok me je u oči cijelo vrijeme gledala. Zatim sam joj lizao njene ogromne sisetine grickao i cuclao bradavice dok sam sise masirao. Legao sam na krevet i sjela mi je na lice pa sam jok počeo pičku lizat dok mi ju je trljala u lice i kurac drkala. Dok mi nije svršila po licu. Zatim mi je počela kurac drkat sisama i malo malo pljuvala na njega. Legla je na krevet i raširila noge da moj kurac uđe. I ušao je do kraja i počeo ju tucat najbrže moguće dok viče brže jače tooo i ja joj sise masiram. Sve dok joj izvadim iz pizde i svršim joj po stomaku i sisama, a ona kurva isto kao njena kćer sve poliže i kaže mi da sam super jebač za moje godine. Rekla mi je dođem i drugi put. Otišao sam kući totalno zadovoljan. Napisat ću nastavak ak mi se bude dalo. Ako želite nastavan dajte ocjenu 4.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija