Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Slatka stopala moje najbolje priateljice ;)

Njeno ime je Nikolina (Nina). Upoznali smo se u kafiću u kojem je radila. Imala je tada 20 a ja 23 godine. Bila je jako lijepa visoka 167-168 cm,duga smeđa kosa i crne okice.Malo punija s velikim grudima, dobra trojka i velikom lijepom okruglom guzom. Stopala su joj bila jako lijepa i njegovana s dugim i uvijek nalakiranim prstićima. Bili smo jako bliski i o svemu pričali ali nikad joj nisam rekao za moj fetish sve do jedne vruće ljetne noći. Došao sam u lokal gdje je radila oko 22 sati sjeo za šank i naručio piće. Bila je gužva i Nina je jedva stizala sve poslužiti,bila je vidno umorna. Između posluživanja gostiju smo pričali i stalno mi se tužila kako je bol u stopalima ubija. Kurac mi se ukrutio na samu pomisao na njena savršena, znojna stopala na mom jeziku. Pomislio sam ovo mi je šansa. Počeo sam joj naručivati tequile, znajući za njenu slabost (obožavala je tequilu). Nakon par tura pića predložio sam joj da ću joj ja izmasirat stopala kad joj završi smjena, s oduševljenjem je to prihvatila. Poljubila me u obraz i šapnula mi : "Puno ti hvala, jedva čekam kraj smjene". Kurac mi je bio čvrst ko kamen i nadzirao se kroz hlače. Vidio sam da je nosila kožne balerinke na bosu nogu (zbog pravila lokala)i pomislio kako će idealno "mirisati" njena stopala. Pozvao sam je, platio naša pića i rekao joj : "vidimo se u 1:00" (tada je zatvarala lokal).Kroz osmjeh je dobacila : "jedva čekam".Otišao sam kuć,bilo je oko 00:15. Nabrzinu sam se otuširao i sredio, uzeo kondome iz ladice i uputio se natrag do Nine. U tom trenutku mi je stigla poruka od Nine : "čekam te u lokalu, požuri plizz".

Kurac mi je pulsirao. Sjeo sam u auto i odjurio. Došao sam u lokal Nina me nestrpljivo čekala. Zaključala je lokal sjela pored mene i rekla : "Vjerovatno će mi smrditi stopala ipak sam cjel dan na nogama. Malo mi je neugodno (zacrvenila se), dali si siguran da me želiš masirati sad?". Rekao sam joj : "Ma sve ok Nina ne smeta to meni samo se opusti i uživaj". Podigvao sam joj stopala u svoje krilo skinuo balerinke i prionuo masaži.Nije bila opuštena na sam joj predložio da joj stavim povez na oči. Pristala je. Vezao sam joj povez i šapnuo joj : "Opusti se. Zamisli da si na dugoj pješčanoj plaži, ispijaš koktel i osoba s kojom bi najrađe bila tamo te masira. Jeli ti sada lakše?". Otelo joj se: "mmmm...da...puunoo lakše". Prije nego sam opet započeo masažu pomirisao sam njene balerinke pa stopala. Miris je bio jak i ženstven. Kurac mi je sad vać bio toliko krut i pulsirao je da sam ga morao izvući iz gaća. Učinio sam to i nastavio s masažom. Nina je uživala i svako malo bi joj se oteo pokoji "mmmmm". Nakon 10-ak min rekla mi je : "puunoo ti hvala,spasio si me neznam kako da ti se odužim za ovo?". Rekao sam joj : "polako Nina sve će se samo objasniti uživaj".

Promrmljala je "ok", a ja sam se jedva suzdržavao da joj odmah ne poližem stopalo. Nakon par min podigao sam njeno stopalo bliže ustima, omamio me miris. Jedva sam izgovorio : "a sad specijalni dio masaže". Izgovarajući to počeo sam joj lizati stopalo od pete do prstiju, a potom sam ugurao njene prstiće u usta i lagano cucao. Oteo joj se dugi uzdah "MMHhhhmmmmm", "sviđa mi se ova masaža samo nastavi". Pomakla je slobodnu nogu i zavukla ruku u gaćice. Počela je masturbirati i ja sam spustio slobodnu ruku na kurac i drkao. Lizao sam joj taban, pa između prstića, cucao prstić po prstić sve skupa. Oba stopala istivremeno mirisao i lizao. To je trajalo nekih 15-min svršila je dva puta. Kad sam se ja približio svršavanju ustao sam odšetao do njene glave i rekao joj "otvori usta". Poslušala je a ja sam joj ga zabio do jaja u usta, pa je jebao u usta nekih 2-3 min a potom joj ispunio spermom usta.vProgutala je i rekla "mmmm hvala ti Marko najbolja masaža ikad".Odgovorio sam : "znam NIna,ali to još nije sve".

Nakon toga sam je podigao i skinuo do gola. Spustio sam hlače i rekao joj : "a sad ga puši dok se opet nedigne". Stavila ga je u usta i pušila i lizala kao ni jedna do tad. Kad se ukrutio uhvatio sam je za kosu, promrmljala je "mhmm mhmmm", nije stigla odreagirati a već je bila nagužena preko stola. Odmah sam joj ga zabio do jaja u njenu valžnu i željnu pizdu. Uhavtio sam je za kosu i jabao jako. Počeo sam je lupkati po guzi , a njoj se omaklo, kroz izdahe : " opaa..ahh .. Neko voli grubo..

Mmm slobodno udaraj jače" . To je bila muzika za moje uši jebao sam je tako još 10-ak minuta i sad podosta jako pleskao po guzi koja je već poprimila lijepu crvenu boju. Stenjala je glasno i uzdisala. U jednom trenutku uspjela izgovoriti : " aahh odavno ovako nešto žee..limm isprobatiii..hvaala tiii". Svršila je. Okrenuo sam je na leđa i počeo jebati jako bez milosti. Desnom rukom sam joj grubo mjesio sise i štipao bradavice , a lijevom sam podigao desno stopalo koje sam ljubio, lizao i mirisao. Cucao sam joj prstiće i opet joj se oteo duugi : "Aaahhhhh" , svršila je. I ja sam bio blizu, izvukao sam ga iz njene vrele i sokovima okupane pice. Prišao sam ka njenom licu i izdrkao joj u usta i po faci. Lica okupanog mojojm vrelom spermom uzela ga je u usta i isisala i zadnju kapljicu iz njega. Rekla mi je : " Nezaboravna masaža. Jedva čekam ponovo...mmm". Brišući rukom spermu s lica i oblizujući je.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija