Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Snježne radosti 2

Kad smo stigli u kuću, Maja i Helena su odmah odjurile pod tuš, a ja sam odlučio napraviti večeru. Nije ih bilo skoro 45 minuta, a kad su došle bile su samo u frotirastim ogrtačima, a kosa im je još bila mokra. Bile su jako sexy i kurac mi se počeo buditi, a one su odmah navalile na hranu. Kad su završile rekle su da se ja odem istuširati, a da će one oprati suđe. Još sam se pobrinuo za centralno, zaključao vrata i pogasio vanjska svjetla, te napokon i ja krenuo pod tuš.
Dok sam se tuširao razmišljao sam o onom danas popodne i kurac mi se dizao od tih misli. Kad sam završio, obrisao sam se i namazao kremom za tijelo, jer mi voda jako isuši kožu. Izašao sam iz kupaone i imao što vidjeti. Maja i Helena na krevetu potpuno gole sa osmjesima na licima i već ukručenim bradavicama. Kurac mi je instantno reagirao i stršao je u zrak, a njih dvije su se počele oblizivati i pozvale su me u sredinu između njih dvije.

Legao sam na leđa između njih i odmah smo se počeli ljubiti. Naše usne su se dodirivale i bilo mi je strašno uzbudljivo ljubiti dvije cure istovremeno i imati dva para ženskih usana na mojim usnama. Obgrlio sam ih i svojim rukama milovao njihove stražnjice koje su bile mekane i tople. One su milovale moj kurac i jaja, a onda se Helena odlučila spustiti do mog kurca i počela ga je lizati i cuclati, a Maja se popela do moje glave i opkoračila me, te sjela svojom, sada već obrijanom picom na moje lice i prepustila se mom jeziku, a ona se naslonila na uzglavlje kreveta. Ja sam joj lizao klit i picu, te ju jebao jezikom, a uskoro se i ona počela micati na mom licu, tj trljati svoju picu o moj jezik i nos. Dotle je Helena završila sa pušenjem i lizanjem mog kurca, te je sjela na njega i vrtila je svojim bokovima stiskajući svojom vručom picom moj kurac. Nije se žurila, radila je to polako, kao i ostali, kao da smo imali prešutan dogovor o tome da radimo sve bez žurbe.

Nakon par minuta je Maja ustala sa mene, ali samo da bi se okrenula licem prema Heleni i vratila svoju picu, ali i svoju guzu na moje lice. Ja sam se odmah prihvatio posla i oko druge rupice, pa sam joj i šupčić dobro izlizao što je njoj, izgleda bilo dovoljno, te je počela svršavati i to obilno. Njeni sokovi su curili po mom licu i bradi, a ona se je grčila i stiskala Helenine sise koje su bile crvene i sa tvrdim tamnim bradavicama. Izgleda da je i Helenu to aktiviralo, jer je i ona počela svršavati na mom kurcu, te su mi ubrzo jaja bila mokra od njenih sokova. Nakon toga su odlučile zamijeniti mjesta tako da je Maja sjela na moj kurac, a Helena me počela ljubiti i čistiti mi lice i vrat od Majinih sokova, da bi me zatim opkoračila i stavila mi svoju picu i guzu na raspolaganje.

Ja sam ju odmah počeo lizati po pici i šupku na što je ona zadovoljno zamumljala, jer su joj u ustima bile Majine sise, a onda sam u njen šupčić ugurao dva prsta i počeo ju tako jebati, a ona se je počela trljati po mom licu sve jače i jače, a kad sam stavio prste do kraja opet je svršila i ja sam se davio u njenim sokovima. Sad je i na mene došao red da svršim, te sam napunio Majinu vruču picu svojim sokovima na što je ona ciknula jer nije očekivala da ću svršiti. Sad je i ona ubrzala tempo, te je počela svršavati na mom kurcu. Kad se smirila, ustala je sa mene, a i Helena se je odmakla sa mene. Ja sam ustao i rekao:

- Sad će te se obje naguziti, a ja ću vas naizmjence jebati u vaše pice, a onda i u guze.
- Može!!! -viknuše u glas i brže bolje se naprčile na rubu kreveta.

Ja sam prišao prvo Heleni i malo prodrkao kurac, te joj ga stavio u njenu picu, a Maji sam stavio prste u picu i tako sam ih počeo jebati. Nakon par minuta sam ga izvadio i stavio ga Maji u picu, a Heleni sam ugurao prste u guzu jer sam znao da to voli. Nakon što sam jebao Maju par minuta sam ponovio zamjenu, te sam ga zabio Heleni i počeo ga zabijati žestoko, a ubrzo sam i svršio u njenu picu.
Kad sam ga izvadio iz njene pice, obje su se okrenule i počele mi lizati kurac i drkati ga kako bi ponovo postao tvrd za njihove guze. Onda se je Maja ustala i otišla do kupaonice, te se vratila sa kremom za tijelo i namazala mi kurac sa njom, a onda ju pružila meni i naguzila se. Ja sam istisnuo dosta kreme po njenoj guzi i ugurao joj prvo jedan prst, pa odmah i drugi u njen šupak, a ona je samo zadovoljno mrmljala. Zatim sam stavio kurac u njen šupak i počeo ga zabijati u nju, a prste od kreme sam zabio u Heleninu guzu, na šta je ova veselo ciknula i sama se nabijala na njih. Jebao sam tako Maju držeći ju jednom rukom, dok mi se Helena nabijala na drugu, a jaja su mi lupkala po Majinoj pici iz koje je curilo. Nakon nekog vremena sam izvadio kurac iz Majinog šupka i stavio ga Heleni koja ga je jedva dočekala u svojem šupku, te je počela vikati:

- Aaaaaa...toooo...rasturi mi guzuuuu...dajjj...mmmmmm

Maja se je legla ispod nje i počela joj gristi bradavice i trljati picu, a pritom je noktima bockala i moja jaja. Helena je bila u sedmom nebu, te je počela svršavati i zalijevati Majinu ruku svojim vručim sokovima. Ja sam ubrzavao tempo i uskoro sam ponovo svršio, ali sad u Heleninu guzu. Izvukao sam sluzav kurac i legao između njih dvije na krevetu. Helena se još tresla od orgazma, a Maja me je zagrlila i stisla se uz mene. Nakon nekoliko trenutaka i Helena mi je došla u zagrljaj. Ležali smo tako neko vrijema, a onda se zavukli ispod pokrivača, te postepeno zaspali. Još je samo Maja promrmljala:

- Nije loše to što smo nogirale naše dečke...zar ne?...
- Mhmmmmm.. -javila se Helena u polusnu- Moj mi nije ovako punio guzu..
- Samo se vas dvije naspavajte...sutra je dug dan -ja sam zadovoljno dodao na kraju, a one su se stisle uz mene i položile svoje ruke na moj kurac i jaja čuvajući ga tako.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija