Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Snježne radosti 2

Ocjena: 5

Kad smo stigli u kuću, Maja i Helena su odmah odjurile pod tuš, a ja sam odlučio napraviti večeru. Nije ih bilo skoro 45 minuta, a kad su došle bile su samo u frotirastim ogrtačima, a kosa im je još bila mokra. Bile su jako sexy i kurac mi se počeo buditi, a one su odmah navalile na hranu. Kad su završile rekle su da se ja odem istuširati, a da će one oprati suđe. Još sam se pobrinuo za centralno, zaključao vrata i pogasio vanjska svjetla, te napokon i ja krenuo pod tuš.
Dok sam se tuširao razmišljao sam o onom danas popodne i kurac mi se dizao od tih misli. Kad sam završio, obrisao sam se i namazao kremom za tijelo, jer mi voda jako isuši kožu. Izašao sam iz kupaone i imao što vidjeti. Maja i Helena na krevetu potpuno gole sa osmjesima na licima i već ukručenim bradavicama. Kurac mi je instantno reagirao i stršao je u zrak, a njih dvije su se počele oblizivati i pozvale su me u sredinu između njih dvije.

Legao sam na leđa između njih i odmah smo se počeli ljubiti. Naše usne su se dodirivale i bilo mi je strašno uzbudljivo ljubiti dvije cure istovremeno i imati dva para ženskih usana na mojim usnama. Obgrlio sam ih i svojim rukama milovao njihove stražnjice koje su bile mekane i tople. One su milovale moj kurac i jaja, a onda se Helena odlučila spustiti do mog kurca i počela ga je lizati i cuclati, a Maja se popela do moje glave i opkoračila me, te sjela svojom, sada već obrijanom picom na moje lice i prepustila se mom jeziku, a ona se naslonila na uzglavlje kreveta. Ja sam joj lizao klit i picu, te ju jebao jezikom, a uskoro se i ona počela micati na mom licu, tj trljati svoju picu o moj jezik i nos. Dotle je Helena završila sa pušenjem i lizanjem mog kurca, te je sjela na njega i vrtila je svojim bokovima stiskajući svojom vručom picom moj kurac. Nije se žurila, radila je to polako, kao i ostali, kao da smo imali prešutan dogovor o tome da radimo sve bez žurbe.

Nakon par minuta je Maja ustala sa mene, ali samo da bi se okrenula licem prema Heleni i vratila svoju picu, ali i svoju guzu na moje lice. Ja sam se odmah prihvatio posla i oko druge rupice, pa sam joj i šupčić dobro izlizao što je njoj, izgleda bilo dovoljno, te je počela svršavati i to obilno. Njeni sokovi su curili po mom licu i bradi, a ona se je grčila i stiskala Helenine sise koje su bile crvene i sa tvrdim tamnim bradavicama. Izgleda da je i Helenu to aktiviralo, jer je i ona počela svršavati na mom kurcu, te su mi ubrzo jaja bila mokra od njenih sokova. Nakon toga su odlučile zamijeniti mjesta tako da je Maja sjela na moj kurac, a Helena me počela ljubiti i čistiti mi lice i vrat od Majinih sokova, da bi me zatim opkoračila i stavila mi svoju picu i guzu na raspolaganje.

Ja sam ju odmah počeo lizati po pici i šupku na što je ona zadovoljno zamumljala, jer su joj u ustima bile Majine sise, a onda sam u njen šupčić ugurao dva prsta i počeo ju tako jebati, a ona se je počela trljati po mom licu sve jače i jače, a kad sam stavio prste do kraja opet je svršila i ja sam se davio u njenim sokovima. Sad je i na mene došao red da svršim, te sam napunio Majinu vruču picu svojim sokovima na što je ona ciknula jer nije očekivala da ću svršiti. Sad je i ona ubrzala tempo, te je počela svršavati na mom kurcu. Kad se smirila, ustala je sa mene, a i Helena se je odmakla sa mene. Ja sam ustao i rekao:

- Sad će te se obje naguziti, a ja ću vas naizmjence jebati u vaše pice, a onda i u guze.
- Može!!! -viknuše u glas i brže bolje se naprčile na rubu kreveta.

Ja sam prišao prvo Heleni i malo prodrkao kurac, te joj ga stavio u njenu picu, a Maji sam stavio prste u picu i tako sam ih počeo jebati. Nakon par minuta sam ga izvadio i stavio ga Maji u picu, a Heleni sam ugurao prste u guzu jer sam znao da to voli. Nakon što sam jebao Maju par minuta sam ponovio zamjenu, te sam ga zabio Heleni i počeo ga zabijati žestoko, a ubrzo sam i svršio u njenu picu.
Kad sam ga izvadio iz njene pice, obje su se okrenule i počele mi lizati kurac i drkati ga kako bi ponovo postao tvrd za njihove guze. Onda se je Maja ustala i otišla do kupaonice, te se vratila sa kremom za tijelo i namazala mi kurac sa njom, a onda ju pružila meni i naguzila se. Ja sam istisnuo dosta kreme po njenoj guzi i ugurao joj prvo jedan prst, pa odmah i drugi u njen šupak, a ona je samo zadovoljno mrmljala. Zatim sam stavio kurac u njen šupak i počeo ga zabijati u nju, a prste od kreme sam zabio u Heleninu guzu, na šta je ova veselo ciknula i sama se nabijala na njih. Jebao sam tako Maju držeći ju jednom rukom, dok mi se Helena nabijala na drugu, a jaja su mi lupkala po Majinoj pici iz koje je curilo. Nakon nekog vremena sam izvadio kurac iz Majinog šupka i stavio ga Heleni koja ga je jedva dočekala u svojem šupku, te je počela vikati:

- Aaaaaa...toooo...rasturi mi guzuuuu...dajjj...mmmmmm

Maja se je legla ispod nje i počela joj gristi bradavice i trljati picu, a pritom je noktima bockala i moja jaja. Helena je bila u sedmom nebu, te je počela svršavati i zalijevati Majinu ruku svojim vručim sokovima. Ja sam ubrzavao tempo i uskoro sam ponovo svršio, ali sad u Heleninu guzu. Izvukao sam sluzav kurac i legao između njih dvije na krevetu. Helena se još tresla od orgazma, a Maja me je zagrlila i stisla se uz mene. Nakon nekoliko trenutaka i Helena mi je došla u zagrljaj. Ležali smo tako neko vrijema, a onda se zavukli ispod pokrivača, te postepeno zaspali. Još je samo Maja promrmljala:

- Nije loše to što smo nogirale naše dečke...zar ne?...
- Mhmmmmm.. -javila se Helena u polusnu- Moj mi nije ovako punio guzu..
- Samo se vas dvije naspavajte...sutra je dug dan -ja sam zadovoljno dodao na kraju, a one su se stisle uz mene i položile svoje ruke na moj kurac i jaja čuvajući ga tako.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina