Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šogoričina guza

Nakon prve burne i neprospavane noći sa Ivonom, mojom šogoricom, otišao sam kod Sonje, moje žene, u rodilište. Još joj nije došao termin, ali kako je govorila glavna sestra, sve je bilo samo pitanje trenutka kada će početi rađati. Nisam ni zucnuo ništa o Ivoni, mada znam da ju je sinoć zvala još dva puta, da joj kaže šta joj ja trebam donijeti danas u bolnicu. Kao da nije mogla meni reći? ! ? ! Opravdanje:

- Ti bi sigurno zaboravio šta trebaš, ali nije da ti prigovaram.. .

Nisam ništa previše komentirao, pa sam joj narednih sat vremena pravio društvo. Znao sam da je Ivona otišla sa nekom svojom ekipom na bazen, pa je neće biti do navečer, a ja nisam imao ionako šta raditi, jer sam bio na godišnjem. Stan je bio sređen, moja neka ekipa iz kvarta je bila ili na poslu ili negdje na moru, a ja sam bio ionako na iglama jer sam čekao da Sonja rodi, a uz to sam jedva čekao da izjebem Ivonu u guzu kao što je i obećala.
Ponovo me sestra doslovno izbacila iz sobe rekavši da će me zvati kad bude rađala, pa sam nekako nevoljko otišao. Nisam odmah išao doma, već sam otišao do Sonjinih starci, tj stare, jer je stari bio na poslu. Popio sam kavu i ručao, jer moja punica nije htjela ni čuti da si sam radim ručak. Pa onda ispitivanje o Ivoni, jer se bojala da ne upadne u nekakvo loše društvo, a na moj odgovor da je otišla jutros sa ekipom sa faksa na bazen samo je kolutala očima. Pa onda predavanje kako jedva čeka da nađe nekog poput mene, na što sam ja kolutao očima. Napokon sam nakon deserta i druge kave otišao kući pušući kao morž od prežderavanja kod punice.

U stanu je bilo ugodno prohladno, jer je sve bilo zamračeno, a prozori otvoreni, tako da je strujao zrak kroz stan. Otuširao sam se i samo u boksericama se izvalio na trosjed upalivši TV, te si otvorio hladno pivce i stavio mob na najjače ako me budu zvali. Malo sam dremuckao kad su se vrata stana otvorila i uletila je Ivona u super kratkim hlačicama čiji su džepovi virili ispod ruba .. hmmm.. nogavica i u bijeloj širokoj potkošulji koja je bila napeta na prednjem dijelu gdje je njene velike sise sputavao gornji dio crnog badića. Vesela i opaljena od suna bacila je stvari na stolicu i skoro pa se bacila na mene.

- Jesi mi se odmorio.. -rekla je poljubivši me u usta, a onda pomazila kurac preko gaćica- .. a on je sigurno spreman..

Nakon toga je odjurila u kupaonicu i uskoro sam čuo šum vode, pa sam pogledao na mobitel i shvatio da sam dremuckao nekih sat vremena, dok je na TV-u završio film koji sam gledao, tj započeo gledati. Ubrzo je izletila iz kupaone potpuno gola i brzo se našla kraj mene na trosjedu, pa se stisla uz mene, tako da sam lijepo osjetio hladnoću od vode na njenoj koži. Malo smo razgovarali o tome kako je njoj bilo sa ekipom na bazenu, pa kako je Sonji u bolnici, a onda je ona prekinula razgovor počevši mi mijesiti kurac preko gaća, da bi mi povukla gaće na niže i sad ga je polako lizala od jaja do glavića, a povremeno bi uzela jedno pa drugo jaje u usta i usisavala ga.

Nije trebalo dugo da mi se kurac uspravi i sad je već čvrsto stajao, a Ivona se široko nasmješila i brzo se popela na mene i namjestila ga na ulaz u svoju usku rupicu, te se polako počela spuštati po njemu. Bila je već dobrano vlažna, jer je kurac ušao u nju bez problema. Oslonila mi se na prsa i počela se nabijati polako na mene, a ja sam joj milovao pozamašne sise koje su imale lijepe bradavice i morao sam ih povremeno gricnuti, na što bi ona uzdahnula ili veselo ciknula. Ivona je postepeno ubrzavala tempo nabijanja, da bi se u jednom trenutku nabijala svom snagom držeći se jednom rukom za trosjed. Stenjala je i dahtala, a onda se stresla i počela svršavati. Iz pice joj je curilo kao ludo, ali ja još nisam došao do vrhunca, najvjerojatnije jer sem ispraznio svoja jaja u nju tijekom noći nekoliko puta.
Čim se smirila nakon orgazma, ustala je i počela mi lizati kurac, te ga još malo drkati, a onda je ustala i otišla do svoje sobe, da bi se vratila ubrzo sa nekakvom tubicom kreme. Pogledao sam ju, a ona se sa smješkom ponovo smjestila između mojih nogu i istisnula malo one kreme na ruku i počela mi njome mazati kurac. Kad je završila dala mi je tubicu i rekla:

- Obećala sam ti guzu, pa da ispunim obećano.. -poljubila me strasno i okrenula mi se leđima, te nagnula naprijed kako bi joj mogao namazati šupčić.

Malo sam iscijedio kreme po šupčiću i počeo joj ga mazati. Vrpoljila se i malo stenjala kad sam joj uguravao jedan po jedan prst u šupčić. Sad su joj bila dva prsta unutra i uguravao sam i treći, a ona je stenjala i cvilila sve glasnije, pa sam dodao još malo kreme, da bi onda izvukao prste iz šupčića i polegao ju na trosjed, tako da joj je guza bila u zraku. Polako sam namjestio kurac na ulaz u njen šupčić i počeo ga gurati. Stenjala je i zabijala glavu u jastučić na trosjedu, a ja sam polako, ali sigurno ulazio u njen uski šupak. Ubrzo sam ušao sa više od pola kurca u nju i sad sam ju primio za bokove i počeo ju jebati. Ispočetka polako, a onda sve brže i brže, dok je ona stenjala i dahtala sve glasnije. Bilo je jako usko i usprkos silnom svršavanju sinoć nije trebalo dugo da počnem svršavati i puniti joj šupak spermom. Nisam ga odmah vadio, već sam se nastavio zabijati i dalje, pa je sperma izlazila van kako sam ja zabijao kurac u nju. Nakon što je i ona svršila sam ga izvukao, te se izvalio na trosjed sa opuštenim kurcem između nogu. Ona se sjela postrance govoreći kako ju boli guza, a onda smo otišli ponovo pod tuš.

Poslije smo večerali i dok smo kasnije gledali TV, tj ja sam gledao, a ona mi pušila kurac zazvonio mi je mob, te sam vidio nepoznat broj, a kad sam se javio shvatio sam da zovu iz bolnice i da dođem odmah. Brzo sam se spremio i otišao sam u bolnicu.
Sonja je rodila negdje oko dva ujutro zdravog dečkića, kojeg smo nazvali Ivan po njenom djedu, a ja sam se vratio oko 4 ujutro kući, totalno iscrpljen. Ivona je ležala u svom krevetu potpuno gola i spavala. Dvoumio sam se da li da ju budim ili ne, pa sam odlučio da joj kažem sretnu vijest. Bila je bunovna, ali i sretna zbog nas i rođenja malog Ivana. Nakon toga je rekla da legnem kraj nje. Tonuo sam već u san kad sam osjetio njene ruke na svom kurcu, a onda je skliznula na niže i pušila mi kurac sa takvim žarom da sam ubrzo svršio i napunio joj usta spermom. Nakon toga smo smireno zaspali oboje.

Kasnije sam otišao po Sonjine starce, pa smo skupa sa mojima otišli u bolnicu kod Sonje koja je bila vidno umorna i samo je rekla da jedva čeka da dođe doma. Ostala je još dva dana u bolnici, a za to vrijeme sam ja jebao Ivonu da se sve prašilo. Kasnije smo se Ivona i ja znali naći povremeno i dobro se izjebati, a najviše je voljela kad bih ju jebao u autu pa da mi sjedne šupkom na kurac i nabija se svom težinom na njega. Još nije našla nekog dečka, pa smo se morali malo paziti kad je imala plodne dane, da ne ostane u drugom stanju. Meni je bilo super, jer mi se popravio i bračni seks, pošto sam sad mjenjao rupe u koje sam ga stavljao, a i Sonja je bila zadovoljna redovnim seksom. Ivona mi je rekla da bez obzira na sve i dalje želi moj kurac u svim svojim rupicama, ali bez obaveza. Meni je odgovaralo..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija