Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

STANODAVKA

Nakon što sam upao na faks otišao sam raditi sezonu kako bi mogao uštedjeti koju kintu jer nisam želio da moji roditelji plaćaju sve. Nije da nisu htjeli ili mogli jednostavno ja nisam htio najviše zbog toga što su uz mene imali još petoro djece, imam tri brata i dvije sestre, ja sam najstariji 19, braća 13, 11, 8, sestra 6 i najmlađa sestra 13 mjeseci. Uglavnom nisam htio da uz sve njih još financiraju mene i moj faks. U sexu nisam bio neiskusan, ali nisam bio nešto vau bitno da sam mogao zadovoljiti žene, ako ne iskustvom onda barem sa svojih 18 centimetara. Odradio sam sezonu i uštedio dovoljno da mi bude za godinu. Krenuo sam s faksom u početku sam bio u studentskom domu to mi nikako nije odgovaralo ponajviše zbog cimera kojeg sam imao tako da sam odlučio tražiti da iznajmim neki stan ili barem sobu.

Počeo sam pretraživati po oglasima najam stanova bio mi je preskup ili je bilo previše udaljeno od mog fakulteta pa sam se ipak odlučio za iznajmiti sobu koja je bila upola jeftinija. Izvrtio sam nekolicinu brojeva te na kraju uspio pronaći sobu po prihvatljivoj cijeni, kada sam nazvao javila mi se jedna gospođa s kojom sam se dogovorio da pogledam sobu u kojoj bi boravio. Došao sam u dogovoreno vrijeme znao sam da ćemo se brzo dogovoriti jer nisam htio odustati od te sobe tako da sam sa sobom ponio svoje stvari, pozvonio sam na parlafon na prezime koje mi je dala gospođa. Tko je čuo se glas na zvučniku, dobar dan Marko je, došao sam u vezi oglasa za najam sobe odgovorim, u redu 5 kat odgovori mi glas pa me pustila u zgradu. dovukao sam se do 5 kata na vratima me čekala gospođa oko 50-55 godina jako dobrog izgleda što mi je malo zagolicalo maštu, rukovali smo se pa me pozvala u stan.

Prvo mi je pokazala sobu gdje sam ostavio svoje stvari, a zatim me povela pokazujući mi kupatilo i kuhinju koje sam mogao koristiti. Nakon razgledavanja zaputili smo se u dnevni boravak pa smo najprije riješili financijski dio, a onda mi je počela postavljati pitanja kako bi me bolje upoznala bila su to ona uobičajena pitanja do kuda sam, koji faks i slična pitanja.
Taj razgovor i ispitivanje trajalo je nekih pola sata, nakon toga rekla je kako mora izaći van da obavi neke stvari te mi još rekla da se raskomotim i osjećam kao kod kuće. Kada je izašla iz stana malo sam počeo njuškati po stanu pa se sjetio da bi se mogao istuširati. Otišao sam u sobu da uzmem sve što mi je potrebno te krenuo u kupatilo, probao sam zaključati vrata kupatila, ali nikako nisam mogao okrenuti ključ da ih zaključam nadao sam se samo da će valjda čuti kako teče voda pa neće ulaziti.

Skinuo sam se gol pa krenuo da uđem u tuš kabinu, ali za oko mi je zapeo donji veš koji se nalazio na mašini za pranje robe naravno da sam ga išao pogledati. Veš je izgledao previše sexy, čipkaste tange i isto takav grudnjak sve mi se činilo da to nije veš moje stanodavke, ali tko sam ja da o tome brinem. Stavio sam tange na svoje lice i dobro ih pomirisao uf kakav je to samo miris bio kurac mi se ukrutio u sekundi. Napalio sam se toliko da sam odlučio da se najprije izdrkam zamišljajući moju gazdaricu, ušao sam u kabinu i dalje držeći gaćice na svome licu i počeo ga žestoko drkati. Nije mi trebalo dugo da ga istresem, obrisao sam ostatke sperme u gaćice pa ih krenuo vratiti na mjesto taman kada sam ostavio gaćice na mjestu otvorila su se vrata kupatila i unutra je ušla mlađa žena od nekih 30-35 godina.

Ostali smo zatečeni oboje, primijetio sam kako njene oči šaraju malo u mene malo u moj poludignuti kurac. Kada se malo pribrala onako pomalo ljutito me pitala tko sam ja i što radim gol u njenom kupatilu, tvojem, a tko si pak ti zar nikad nisi čula za kucanje vratio sam joj istom mjerom. Izvini nisam se nadala da ima nekog, ti mora da si novi podstanar moje mame rekla je, da jesam samo mi nije rekla da ima tako dobru kćer i dok sam to izgovarao kurac se opet počeo krutiti. nasmijala se pa rekla imaš dobar kurac baš ono što mi treba nisam se dugo jebala rekla je pa mi se približila i rukom primila za kurac. Malo ga je drkala i gledala me u oči, stvarno imaš dobar i čvrsti kurac rekla je, zatim se spustila i počela da mi ga liže i puši, lizala ga je cijelom dužinom pa čak i usisavala jaja.

Pušenje je bilo fantastično imao sam osjećaj da sam izvan svoga tijela pušila ga je i gutala do jaja nisam mogao vjerovati da je uspjela progutati svih 18 centimetara imao sam filing da bi mogla gutati još da ga je bilo. Nakon što mi ga je pušila dobrih desetak minuta ustala se i skinula se gola, ima fantastično tijelo kao isklesano lijepe i okrugle velike sise, čvrstu i oblu guzu baš ono prava bomba od žene. Povukla me za kurac i dovukla do veš mašina koju je sjela podižući jednu nogu dok je druga ostala na podu, raširila je noge koliko je mogla. Pred očima mi se kao cvijet otvorila preslatka pička bez ijedne dlačice, spustio sam se dolje, počeo sam da joj oblizujem pičku, cuclao sam joj klitoris i igrao se njime s jezikom, jezik sam počeo gurati u njenu vlažnu pičku i počeo je jebati njime.

Dok sam joj lizao počeo sam i da je jebem prstima uzdisala je i stenjala, zatim me povukla za kosu pa vrisnula daj mi kurac jebi me, centrirao sam glavić na njenu pičku i naglo ga zabio u nju.
Počeo sam žestoko da ju jebem baš sam je razvaljivao zabijajući joj ga do samih jaja uzdisala je i stenjala govoreći mi da je nastavim snažno jebati jer obožava to. Dok sam je tako žestoko jebao i ubadao lizao sam joj i grickao bradavice pa se onda malo žvaljakao s njom. Objesila mi se za vrat i počela sve ubrzanije da diše i stenje, a onda glasan krik i svršavanje. U baš si mi razvalio pičku sad mi razvali guzu rekla je, spustila se s veš mašine naguzila mi se oslonjena na rub. Nisam mogao vjerovati da ću imati prilike jebati u šupak, nisam to nikad radio pa nisam znao kako.

Odlučio sam ići polako, a to mi je i ona spomenula, stavio sam glavić na ulaz i počeo lagano gurati i prodirati sve dublje dok nije ušao cijeli. Jauknula je glasno što me je malo prepalo to je i ona primijetila pa rekla nije ništa samo nastavi, počeo sam polako da je jebem dok se šupak nije raširio, a onda je počeo jebati sve brže i jače. Rasturao sam joj šupak, a ruku sam spustio na njenu pičku i jebao je prstima. Trajalo je to nekih desetak minuta, a onda sam i ja prasnuo i počeo svršavati duboko u njenu guzu, svršili smo gotovo zajedno. Zadnjim trzajevima sam se praznio, a onda izvadio kurac iz njenog šupka iz kojeg se počela cijediti sperma. U dobar si mali još ćemo mi da ponavljamo ovo sada kad živiš tu rekla je. Zatim smo oboje otišli pod tuš gdje mi ga je još jednom popušila i one zadnje kapi sperme koje je izvukla sve je progutala.

Kada smo se obrisali i obukli sjeli smo u dnevni boravak tu mi je rekla da se čuvam njene mame, nije mi bilo baš jasno o čemu govori, ali hajde. Ubrzo se u stan vratila i gazdarica njena mama, o vidim da ste se vas dvoje upoznali rekla je, jesmo, jesmo mama, dobro je idem ja sad rekla je njena kćerka koju zapravo nisam ni pitao za ime, ali nije ni bitno bit će prilike. Pozdravila se s mamom i nešto joj šapnula na uho, a ona me samo pogledala i onako kurvanjski mi se nasmiješila i tu sam shvatio što mi je time htjela reći da se pripazim njene mame. Zatim sam se vratio u svoju sobu i legao na krevet pa počeo razmišljati što bi se još moglo izdešavati, ali u svakom slučaju bio je to jedan dobar početak godine na fakultetu.. .. .. .. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija