Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

OSMJEH NA LICU UDOVICE

Od kad sam ušao u pubertet kao i svi drkao sam na sve što ima dvije sise i guzicu, a posebno sam bio opsjednut Tamarom, ona je moja prva susjeda koja je skoro svaki dan bila na kavi kod mojih. Moja opsjednutost Tamarom počela je kada sam ja imao 13-14 godina, a ona je tada imala 32 naravno bio sam klinac i nisam mogao učiniti ništa osim prskati litre sperme drkajući dok bi maštao o njoj. Tada je bila najljepša žena u mjestu tako da znam da su i moji vršnjaci iz mjesta često drkali na nju, a siguran sam da su isto to radili i naši očevi, ako već nisu drkali barem su je zamišljali na kurcu. Uvijek dotjerana i sređena, velikih sisa i zamamnog dupeta. I sada 30 godina kasnije i dalje dobro izgleda unatoč godinama koje se vide na njoj, u svemu tome ima nekoliko faktora zašto tako dobro izgleda i danas.

Prvo nije imala djece ( razlog nebitan nikad me nije zanimalo), drugo nikada nije radila, treće imala je novaca jer joj je muž radio u Švicarskoj pa je osim na kavi kod mojih često posjećivala i salone za uljepšavanje, masaže, spa centre i tome slično, a vjerojatno je i genetika činila svoje. Ja sam se oženio vrlo mlad i živo sam u drugom gradu i nakon 12 godina braka sam se rastavio (razlog nebitan za ovu priču) Tamaru sam viđao samo kada sam bio kod svojih i uvijek me je fascinirala izgledom samo tada nisam drkao već sam jebao svoju ženu zamišljajući nju. Kao što sam rekao godine na nju nisu ostavile velike promjene i dalje je izgledala fenomenalno iste one sise nisu spale, dupe je možda bilo malo manje napeto zbog celulita, ali i dalje zamamno sve u svemu kako bi se reklo dobra matora.

Nakon što sam se ja rastao vratio sam se živjeti kod svojih tako da sam Tamaru viđao svaki dan i naravno sve mi se vratilo kao kada sam imao 14 godina, samo opet i ovaj put nisam mogao učiniti ništa jer joj je muž došao u mirovinu u kojoj nažalost nije dugo uživao. U mojoj ludoj glavi i već podosta vremena sa suhim kurcem tu sam vidio kao potencijalnu mogućnost da joj konačno zavučem kurac, ali opet ta usađena moralnost od mojih roditelja radila je svojevrsnu kočnicu. Kako kažu kada nešto jako želiš to i dobiješ i ja sam dobio iako je bilo slučajno i neplanirano.
Prošlo je 8 mjeseci od kada je Tamara bila u koroti, jednog dana Tamara je bila na kavi kod nas, pričala je kako je kupila novu sobu, ali salon u kojem je kupljena nisu imali montere namještaja. Kako sam ja po zanimanju stolar iako nikad nisam radio kao stolar ponudio sam se da ću joj ja montirati novu sobu, bila je više nego oduševljena time.

Nakon dan dva stigla joj je soba, a sljedećeg dana nastupio sam ja pošto je bila subota imao sam vremena da joj sastavim spavaću sobu, Trebalo mi je skoro pola dana što zbog namještaja koji je bio malo kompliciran za sastaviti kao iz bog toga što mi je Tamara svojim izgledom malo remetila koncentraciju. Iako je nosila crninu nije to bila ona za babe već je to bila onako reklo bi se sexy crnina, onako skoro prozirna bluza ispod koje se lijepo isticao crni čipkasti grudnjak koji je nosio njene sise i lepršava suknja do malo iznad koljena i crne samostojeće najlonke koje sam vidio svaki put kada sam morao nešto raditi klečeći, a ona se kretala oko mene. Nije mi pomoglo niti njeno saginjanje jer su mi oči letjele na njene sise kad god bi se sagnula kraj mene. Ne moram vam ni reći da sam većinu vremena radio s erekcijom koju sam vješto skrivao, kada sam sve završio pitala me je kako mi se sviđa nova spavaća soba, lijepa je sviđa mi se boja odgovorim, a krevet kakav ti je krevet pitala me, ja ne znam koji mi je vrag bio nisam razmišljao i samo sam rekao da lijep je krevet samo je šteta što ga morate sama dijeliti.

Briznula je u plač i tu sam shvatio kakvu sam glupost izvalio, joj joj izvinite Tamara nisam razmišljao jezik mi je brži od pameti rekao sam i krenuo sam da je zagrlim i utješim. Zagrlio sam je da je utješim i zaboravio da mi je kurac još uvijek u erekciji znao sam da ga je osjetila na sebi nije ništa govorila u početku iako sam ja želio da propadnem u zemlju od srama, kada se smirila odmakla se od mene i brišući suze s blagim osmjehom rekla nije ti samo jezik brži od pameti. Iako sam i ja već u 40-ima bio sam crven u licu od srama pa počeo da se ispričavam zbog neugodnosti. Ma nije ništa samo me čudi da si se kako se kaže napalio na mene rekla je pa nisam ja baš nešto, tu sam se ja malo pribrao pa joj rekao kako nije u pravu i kako je još uvijek privlačna žena za svoje godine, ma ti se šališ rekla je, ne, ne šalim se stvarno ste sexy rekao sam.

Počeo sam joj davati komplimente i tada sam joj praktički rekao sve kako se od svoje 13 godine palim na nju i koliko sam puta samo drkao na nju, bila je ugodno iznenađena svime što sam rekao. Znaš sve te godine nikada nisam bila intimna ni s kim osim s Darkom, znam da sam kao mlada bila privlačna i zgodna, a tko bi me sad ovakvu staru ucviljenu udovicu rekla je. Niste stari i ima tko bi vas uzeo ovakvu rekao sam, ma tko bi mene uzeo rekla je, ja bi vas uzeo rekao sam i ponovno je uzeo u zagrljaj i prislonio svoje usne na njene pokušavajući joj gurnuti jezik.
Prihvatila je, počeli smo da se skidamo i oboje smo sad bili samo u donjem vešu, pa vrijeme je da isprobam krevet rekla je Tamara, legli smo i nastavili da se ljubimo i mazimo. Skinuo sam joj grudnjak pa joj počeo mijesiti i lizati sise i bradavice ona je svoju ruku zavukla u moje bokserice uhvatila šakom kurac i počela ga lagano drkati, mmmm kako je tvrd rekla je i ja sam njoj stavio ruke u gaćice najprije sam ostao iznenađen njenom glatkoćom jer je bila obrijana skroz kao i njenom vlažnom pičkom.

Dirali smo jedno drugo ona je meni lagano drkala kurac, a ja sam njoj trljao pičku i gurao srednjak tiho je stenjala i uzdisala, osjetio sam da bi mogao brzo svršiti jer dugo nisam jebao pa sam se odmaknuo i preuzeo inicijativu. Spustio sam se dolje skinuo joj gaćice raširio joj noge i pičku pa je počeo jezikom obrađivati, uh, ah, ah, ah, mmm, ah, ah, uh stenjala je Tamara dok sam jezikom rovario po njenoj pički i klitorisu kojeg sam sisao, čupala me za kosu i sve više gurala moju glavu na svoju pičku, ah, ah, ajme, ajme aaaa svršavam rekla je Tamara i počela da se trza kada joj je krenuo orgazam. Ajme nikad ovo nisam doživjela rekla je, orgazam pitam je, ne ludo nikad me nitko nije lizao dolje rekla je, a jebao pitao sam je, već dugo nije nitko odgovori. Onda ću sada ja rekoh pa se podigao gurnuo kurac i jebao je u misionarskoj pozi, kako nisam bio u kondiciji i nije prošlo ni 5 minuta rekao sam da ću svršiti, svrši slobodno u mene ne mogu ostati trudna rekla je gurnuo sam ga još par puta i počeo svršavati.

Kad sam se smirio izašao sam iz nje kurac mi je bio polu dignut, zar je to sve rekla je onako zajebavajući me, ne nije samo nisam ni ja dugo jebao odgovorim joj, sad će Tamara da ga vrati u život rekla je. Gurnula me na leđa i počela da mi puši kurac, drkala ga je, lizala pa ga ponovno pušila, trebalo je par minuta da ponovno bude spreman. Zatim me prekoračila i spustila se po kurcu, odmah je krenula žestoko jahala me je i nabijala se na kurac uhvatila mi je ruke i stavila ih na svoje sise ja sam joj ih mijesio ona je jednom rukom drkala svoj klitoris, a drugom rukom milovala moja jaja, nakon nekoliko minuta okrenula se meni leđima pa nastavila da me jaše, malo se ona nabijala na kurac, a malo sam se ja odskakujući od kreveta i zabijati se u njenu pičku. Zatim smo se okrenuli u bočni položaj jednom rukom sam joj držao nogu u zraku i dalje se zabijajući u nju, a drugom rukom mijesio sam njenu sisu i ljubio je po vratu.

Oboje smo stenjali i dahtali samo ona je to radila puno glasnije jer je u međuvremenu svršavala, nakon bočne poze uzeo sam je s guza pa je tako navlačio na kurac. Druga tura trajala je nekih 15-20 minuta kada sam opet svršio i to zajedno s njom, srušio sam se na leđa, a ona je legla do mene, što ćemo sad pitala me je, što se mene tiče možemo ovo ponoviti još koji puta, a može ostati samo na ovome i bit će ovo naša tajna sve kako ti želiš rekoh. A nismo više na vi znači trebalo bi ponoviti ovo još koji put rekla je i ponovilo se odmah nakon njenih riječi. Ponavljali smo mi to vrlo često i ne da smo samo ponavljali nego je Tamara i nadoknađivala sve propušteno čak me je odvela i u Swinger klub, a o tome možda drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija