Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Starija udata gospodja

Ocjena: 1

Ovo je istinita priča koja mi se dogodila prošle subote. Vraćao sam se sa zabave u gradu, pa kad je noćni autobus odlazio, odnio sam pijesak kući. Nije prošlo ni 10 minuta i Mercedes je vozio pored mene Imao sam 45 godina i ponudio me da me odvede kući, na što sam, naravno, pristao. Vožnja je prošla u ležernom razgovoru, ali gledao sam s treptajem očiju prekrasnu zrelu ženu odjevenu u skupi crni kit i prekrasne crne svilene čarape i cipele s visokom petom. Mirisao je na erotski miris zrelosti probudivši mi kurac u hlačama. Počeo sam se onesvijestiti da ne primjećujem da sam uzbuđen, ali prekasno sam vidio njezin osmijeh na licu. u mom stanu i na moje iznenađenje ova žena je bila moja susjeda u drugoj zgradi koju nikad nisam vidjela. Ponudila sam da dođe po kavu da joj zahvalim i na moju radost je prihvatila. a na krevetu i otišao sam na kavu. Sjedio sam pokraj nje da osjetim toplinu njezina tijela. primijetio da je neprestano gledam u noge pa je rekla

- Voliš li moje noge?
- Naravno, gospođo!
- Sram ih dodirnuti!
Nisam više izdržala, izvadila sam obje noge i počela je maziti i lizati što je slatko mogao. Sigurno joj se svidjelo jer je počela stenjati i uživati ​​u sebi. Za to vrijeme je otkopčala hlače i taj kurac Nisam mogao vjerovati da žena u njezinim godinama puši tako, doodle, usisavajući se do korijena za koji sam mislila da ću odmah otići do njezinih usta i kose. Prestala sam joj lizati slatka stopala i stavljati je na Skinuo sam sve što sam brže mogao i podigao njezine prekrasne noge na moja ramena, a kurac sam ušao u njenu mokru ribu sa svježe obrijanom kosom kojom je glava udarila u kraj kreveta. mirisala na svježi ženski znoj, a njezine zrele bijele grudi na petama počele su drhtati u mom ritmu jeba. Pipkao sam jebenu karu pola sata kad sam se rastao sve svoje tople sperme izlila je na noge.

Promijenili smo pozu i sada je ona sjedila na mom kuracu, omotavajući ga tako da se nisam mogao pomaknuti osim da je jebem odozdo i mijesim joj sise koje jednostavno nisu ostavljale mlijeko. Po njenoj grimasi mogao sam vidjeti da uživa u mom dugom i debelom kuraču i izlazila sa njenim sokovima na sebi. Zamazala sam joj mesnat bijelo oblikovan magarca koliko sam mogla i usisala jednu bradavicu na ustima kao malo dijete od sreće. Nisam više mogla izdržati i usisala sav svoj bijeli nektar u njenu ribu, a ona jer sam osjećao kako nam se sokovi miješaju. Oboje smo pali na krevet znojni i umorni. Ostavio sam je na krevetu tako znojnu i punu sperme, da nam donese malo milosti da se osvježimo za nastavak!
- Stanite između nogu i počnite pušiti!
-Odmah!

Kliznula mi je na noge i mesnatim usnama stegnula moj kurac i čvrsto ga sisala dok nije bio zdrav.
-Mmmmm, odličan je ukus, mmm, predivan je, mmmm!
"Udubite je do kraja", rekao sam, uhvativši je za glavu kako bih mogao napraviti ritam kakav želim. Osjetio sam kako djeluje jezikom na mom lupanju kurac. Podignuo sam joj sise na noge da osjetim toplinu njezinih sisa.
-Mmmm promrmljala sam s ustima što je više mogla jer sam joj puna usta napunio mesnat kurac i sa zadovoljstvom njuškao po ustima, ližući ga od korijena do glave, zatim prešao na jaja za sisanje i jednom rukom milovao trbuh, a drugom se trzao kurac.
- Moja jaja su bila puna i bio je red da joj sperma postane vruća!
Rekoh, i proširila se preko njezinih usta, kovrčava crna kosa, po svim njenim grudima .. .
-To je ova dama, koja bi mogla biti nečija majka, viče za posljednjom kapom sperme da bi sipala svoj kurac!
-Mmmmmmm sto je ukusna tvoja sperma i usisala ga ponovo do korijena i tako jako da sam mislio da ce mi iscupati.
-MmmmmmMmm je sisao neko vrijeme dok nije usisao zadnju kap!
- Svaka čast pušenju! Pohvalio sam je

- Drugi put! rekla je sva ponosna i zadovoljna doodleom kao i ona.
"Što ćemo sada učiniti? " Rekao je, lagano me potapšući po trbuhu.
-Sada bismo mogli pokušati još jednu rupu i drugu rupu?
"Nikad se nisam jebao u pičku, boli! "
-Nemojte se okretati!
-Ne!
Potom zazvoni telefon na podu.
-Halo?
(Njen suprug (koji je bio njen suprug, vratio se sa sinom i kćeri s rođendana)) Vaš ručak je u hladnjaku, zato ga zagrijte!
Gledao sam kako je umakao svu moju spermu kao zbrkanu priču s mužem i djecom i malo sam je napunio kurac prije malo vremena, i razmišljam kako bih mogao iskoristiti priliku da joj razmažem kurac dok razgovaram s ljudima!
Ugrizao sam kurac da se bolje snađe i vratio sam joj se natrag. Na kraju oka vidjela je što želi, ali nije mogla ništa jer sam je zgrabila za bokove i prodrla u nju!
"Ahh! " Ona je tiho stenjala jer je bila na mreži, ali više nije mogla pomoći. Vidjela sam bolnu grimasu na njezinom licu od prodora velikog kuraca koji joj je suzao rub njezina cm!
Možete samo zamisliti osjećaj da ima samohranu oženjenu majku na udici koja razgovara s mužem o kući i objašnjava zašto viče, ali ne može prekinuti vezu jer joj taj momak nešto objašnjava!
Pa sam ju lovio 15 minuta dok je bila na mreži, sve dok nisam osjetila da ću završiti!
Viknuo sam, ne mogavši ​​više izdržati!

I napokon je prestala razgovarati sa svojim mužem.
-Jesi li dobro, jesi li normalan?
-Što propustite, dobili ste ga s leđa! Vidite, nije boli! Dopustite mi da vam ponovno ližem noge!
-Pa, ona mi je spremno ponudila svoje mirisne lizanje stopala! Nakon toga zajedno smo otišli pod tuš, da sve operemo s nama. Dođite sutra u moju kuću, moj muž radi pa ćemo biti sami!
Nastavak slijedi ! ! !
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija