Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Strapon ludilo

Bio je dan kao i svaki drugi. Spremao sam se sa idem na posao kad je zazvonio telefon. Zvao me direktor i zamolio da odem na sastanak jedan umjesto njega. Ja sam prohvatio i spremio se. Let mi je bio za koji sat. Pa sam imao dovoljno vremena da se odvezem do aerodroma. Stigao sam tamo i morao sam cekati let jedno pola sata. U to vrijeme ysam posmatrao kakvih djevojaka ima. Pored mene je sjela jedna starija dama oko 50 godina ali vitkog tijela. Niko ne bi mogao pogoditi da joj je toliko godina. Pitala me koliko je sati ja. naravno ljubazno sa osmijehom odgovorim pola 8. Te je sjela pored mene i tako smo pricali. Zvala se Sonja. I ona je na putu na sastanak, koja sluačajnost da nam je isti avion i sjedišta jedna do drugog. Taj dan je prošao kroz priču sa njom. Pošto smo razmjenili kontakte rekao sam joj da bih volio da odemo na piće. Dogovorili smo se da prohodamo gradom. Nije bila ona onična žena. Znala je šta želi i kako da dodje do tog. Noć u gradu smo proveli u smijehu i upoznavanju jedno drugog. Pa sam i stisnuo muda i rekao joj hajmo u moj hotel da se bolje upoznamo. Ona je prihvatila ali je rekla da ima nekih zahtjeva od mene koje želi da ispunim i da ja nju pratim u njen hotel. Ja sam pristao, iako je rekla da ću saznat sve šta želi kad budem pred njom u sobi. Ja to nisam razumio ali mi nije smetalo jer ću je pojebat. Rekla mi je da se raskomotim i budem go, a ona će izać i prava igra poćinje. Kad je izašla na sebi je imala kožni crni korzet, haltere koji su održavali njene najlonke crne i štikle.

Naredila mi je da joj se približim i poljubi me tako strastveno. Toliko jako da sam uživao. Iz ladice je izvadila dildo, svijeću, gag za usta, lisice i povez za oči. Opalila mi je šamar i samo rekla"ti hoćeš da pojebeš pičku tvoje gospodarice" "da želim gospodarice". Stavila mi je povodac na vrat, te uzela me je vodat po stanu i odvela me u sobu i naredila da stanem na krevet na sve 4 ko pas.

Što za nju jesam. Uradviši to ona je stavila lopticu u moja usta i svezala mi iza vrata da je ne mogu skinut, povez mi je stavila preko očiju. Sljedeća naredba je bila da legnem na leđa i ruke stavim iza sebe. Uradivši to lisicama mi je ruke svezala za kostur kreveta. Bio sam njen i mogla je samnom raditi šta želi. Naredila je da se ne smijem skupljat niti micat. Odjednom sam osjetio kako je otopljeni vosak počela da posipa po meni. Vrištao sam ali mi je gag onemogućavao. "Boli gade jedan, zar ne". Onda je konačno nastupila pauza, ali to je bio tek početak. Skinula mi je lisice i uzela je konopac i svezala mi noge da su raširene a ruke mi je lisicama zaključala iza leđa. Uzela je dildo i koji je zapravio bio strapon, skinula mi je lopticu sa usta i počela da mi jebe usta. Jedva sam disao, takav je bio njen ritam a dok mi je jebala usta šamarala me je i po licu i po guzici govoreci kako sam jadan i ponizan gad. Ustala je i otvorila je ladicu i izvadila kondom i vazelin.

I stavila mi je lopticu ponovo nazad. Otišla je ozada i sa kondomom na dva prsta mi je počela širiti analni otvor, pa kad se zadovoljila od mojih krika onda je uzela i sa strapom je počela ulaziti blago ulaziti u mene, i odmah je počela hvatat ritam i time bi uhvatila moje ruke koje su bile vezane lisicama i njih bi vukla ka sebi a bičem u drugoj ruci bi me bičovala po leđima a još je govorila hajde gade jedan priznaj da voliš ovo. Sve je to trajalo vječnost ali je konačno prestala sa jebanjem moje guze. I kako se odmakla primjetila se da mi je ukrućen i uzela ga je drkat i naravno da sam svršio. Odvezala me je i dok me je držala na koljenima skinula mi je gag sa usta i navukla mi je glavu na svoju pičku i naredila da je ližem a ona je stenjala i uzdisala. A onda je došao i taj trenutak da je svršila po mom licu. Tako je gade, sad znaš gdje ti je mjesto, pred mojim nogama.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija