Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Strasni seks sa starijom ženom

Ocjena: 4.3

Nakon završenog faksa u inozemstvu vratio sam se nazad kući kako bi vidio roditelje. Već sam bio pola tjedna kod mojih roditelja kada je jedan dan došla mamina prijateljica iz drugog grada. Pošto se nisu dugo vidjele ona je ostala da prespavao kod nas par noći. Tako da smo jedan dan ostali samo ona i ja jer su moji roditelji trebali brzo otići na selo u vezi vikendice. Tako sam sjedio na kauču i gledao televiziju a ona je došla i sjela pokraj mene. Bila je u kratkom svilenom ogrtaču. Nakon nekoliko trenutaka je počela me pitati jeli mi je dobro vani, kako život i take bezvezne stvari.

A zatim me je rekla " jeli te mogu pitati ne što u povjerenju" a ja sam odgovorio da može. Zatim se približila k meni i umiljatim glasom me pitala " Jeli sam ja za tebe zgodna žena". Malo sam se iznenadio pitanjem ali sam je odgovorio iskreno da je jedna od najljepših žena koje sam imao priliku vidjeti. Ona se samo nasmijala i počela mi pričati kako onda ne razumije zašto nije još nikoga našla i kako bi joj jako prijavi neki muškarac da je zadovolji, a zatim mi je sa prstom lagano išla po ruci a zatim i po prsima. " Ti si baš odrastao od zadnjeg puta, sad si pravi muškarac" šaptala  mi je na uho. " Mogao bi ti biti taj koji bi me seksualno zadovoljiti" dok je to govorila spustila je ruku i uhvatila me za kurac. " Ne boj se.. .

I ti ćeš uživati, vjeruj mi" a onda ni je otkopčala šlic i skinula mi hlače, i zatim ga je uhvatila i počela da ga liže. Nakon što mi ga je dobro popušila skinula se i skočila mi u krilo a ja sam joj ga stavio u vlažnu pičku. Tako se nabadala na moj kurac nekoliko minuta a zatim sam je bacio na kauč, raširio noge i počeo da joj ližem klitoris a ona je samo mlatarala nogama i skričala. Kad sam joj jako dobro navlažio klitoris stavio sam ga nazad i nastavio da je jebem a ona da stenje. Tako dok smo se jebali čulo smo kako netko otvara vrata od kuće, a to su bili moji roditelji. Pošto nismo znali što ćemo, brzo smo otrćali u moju sobu. " Hej.. . Jeli ima koga kući" pitala je moja majka. Nisam odgovarao pa je ponovila par puta, a zatim smo čuli kako opet se zatvaraju vrata i opet pale auto i odlaze nekud. " Ovo je bilo blizu" rekla je ona i skočila na mene i stavila si kurac nazad u pičku i počela da skače po meni, a i sise skupa sa njom. Uhvati sam je za dupe a ona mi je rekla da je udarim da to voli, tako da sam je počeo udarati po dupetu a ona svaki put kad sam je pljusnio je lagano vrisnula.

Tako sam joj turao kurac sve do jaja a ona je toliko vrištala da je cijela kuća orila. Uhvatio sam je nakon toga ya bradavice, privukao k sebi i počeo da joj ljubim sise i da joj ližem bradavice koje su stršile naprijed. Zatim me je pitala jeli hoću da mi svrši po licu da bi to voljela, a ja sam samo klimnuo glavom da može, zatim se okrenula i sjela mi na lice i počela da mi se trlja od usne. Nakon nekoliko trenutaka je završila po meni a ja sam bio sav mokar, zatim se spustila i počela da mi ga ponovo puši. Nakon nekoliko minuta sam trebao i ja da svršim i pitao sam je gdje bi htjela a ona mi je rekla da ne brinem za to, nego da samo uživam. Svršio sam joj u usta, tako da su joj usta bila puna moje sperme. Nakon što je ispljunila i obrisala usta legla je pokraj mene i sa jednom rukom mi išla po glaviću i rekla mi je kako jako dugo je nije tako dobro netko zadovoljio i kako bi to definitivno trebali ponovit prvom prilikom a ja sam joj samo stavio prst u vlažnu pičku i počeo je prstenjačit.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija