Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda

Prije pet godina preselili smo se u jedno novo naselje , nema baš puno ljudi u tome naselju i nekako je bilo malo reći predosadno izoliran od svih.
Šetajući po susjedstvu upoznavao sam ljude bile su vesele narvi i uvijek spremni pomoči baš kao jedna udovica na koju se ložim.
Opis: Plavuša 64 godište , sa malo jačim nogama i rukama, velikih sisa koje su spale u obliku kruške i povečom guzom , koja se njihala dok bi hodala.
Uvijek je bila našminkna, kapke bi našminkala u jaku plavu boju, usta jaka crvena boja a lice napuderisano .
Malo pomalo nekako s vremenom moji roditelji su se baš sa njom dobro s kompali za razliku od ostalih susjeda , pa bi tako ona kod nas dolazila a nekad moji kod nje, i tako sanzao kada je bila kod nas koje je godište i da je udovica slušajuči priču mojih roditelja i nje.
Bio sam jednom sam kod kuče nisam nikog očekivao , drkao sam ga ispred mene je bio laptop gledao sam pornić pogledao sam ispred sebe i vidio nju toliko su se moji sa njom dobri da više i ne kuca na vrata.
Od sramote nisam joj mogao pogledati u oči rekla je oprosti vrata su bila otvorena pa sam ušla , da li su ti starci tu? odgovorio sam ne trenutno sam na poslu okrenula se i rekla ok ništa ćao.
Mislio sam se šta sad da radim vidila je dobro da mi kurac u ruci da li će pirčat po susjedstvu da li ču moči izači iz kuće.
Moj mačak je stalno ulazio u njezinu kuću , njoj je to bilo drago no meni nije jer svaki put kad je ušao napravio je neku štetu.
Pa sam ga tako vidio jednom da je krenuo prema njezinoj kuči , ušao je u hodnik uhvatio sam ga a zatim sam čuo da se vrata neka otključavaju .
To je bila ona iz wc-a potpuno gola i mokra sakrio sam se iza zida i gledao je,
jedna sisa joj je bila kao moja glava a pičku je imala malo dlakaviju .
Nije me primjetila , mačak me ogrebao i pustio sam ga i krenuo je prema njoj.
Vidjela ga je i uzela onako gola a mačak se milovao od njezine sise, dala mu je nešto da jede i krenula u svoju sobu.
Ja sam tada zbrisao došao doma , i počeo da drkam dobro sam je zapamtio, dok sam drkao otvorila su se vrata od moje sobe gdje sam drkao i vidio sa nju.
Srce me je lupalo a ona mi je odgovorila znam da si sam i kleknula na koljena i počela da mi puši , uhvatio sam je za kosu i jebao je u grlo , grkljala je.
Dao sam joj malo zraka izvadio sam ga i opet je počeo jebati usta dušila se a onda sam joj svršio usta ispljunila je spermu po svojim sisama , poljubila me u glavič i prešla nekoliko puta jezikom .
Digla se i krenula doma , pitajući me da li sam sretan? odgoorio sam joj da , a ona će na to ako želiš joj dođi kod mene ali bez mačka jer ja želim mladog kurca i volim gutati spermu od mladog dečka.
Sutra dan sam pokuca na njena vrata otorila je vrata i povukla me za ruka unutra , odgurnula me fotelju prišla mi je te kaže več si vidio moju macu zar ne?
Rekao sam da da , a ona če i kako ti se čini odmah sam je počeo skidati što prije da dođem do njezine mace kad sam došao do mace lizao klitoris kružno stavio bi da prsta u pičku i prstačio iz pičke joj se cijedilo a onda je sjela na moj kurac pomislio sam da ću odmah svršit čim sam dirnuo kurcem pičkine dlake .
Stinsula mi je kurac i počela žestoko jahati došlo mi je da svršim izvadio sam ga i poprskao po pički tj po dlakama.
Klepunala me je po guzi i rekla ajde sad doma.
Kada je došlo ljeto iznajmili smo apartman negdje na moru jebali smo se svaki dan neki su se žalili na nas zbog buke ali nisu znali uživati kao što smo mi uživali tih 2 tjedna .
Moji roditelji nikad nisu saznali za nas dvoje jer da znaju tko zna kako bi reagirali.
Krešemo se dan i danas ne samo kod nje , na parkingu , u javnim wc-ima pa čak i na plaži .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija