Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda za pet

Susjedstva znaju biti dobra, neka malo manje, a u nekima možeš imati susjede iz pakla. Ja sam izgleda imao sreće, pa sam imao susjede iz raja. Naročito susjedu, Žaklinu, koja je bila prava ljepotica. Duga crna i valovita kosa sa velikim loknama, te izražene grudi na vitkom tijelu. Za nju su pričali da je prije par godina još radila kao model. Za to nisam znao, pošto sam se doselio tek nedavno kupivši ovu kuću nakon razvoda braka koji je trajao samo dvije godine.

Još uvijek sam se pitao, povremeno, šta sam to krivo napravio u braku da je mojoj bivšoj nedostajao seks, kako je tvrdila, pa me varala uzduž i poprijeko u starom kvartu. Lakše sam nabrojio poznanike sa kojima nije isprobala krevet ili sjedalo u autu, nego one sa kojima je to napravila.

I tako sam ja doselio u ovaj novi kvart, u istom gradu, ali na drugom kraju grada. Trebalo mi je neko vrijeme da se snađem, ali sam ga iskoristio na uređenje kuće. Pošto sam sad bio samac uredio bih ga tipično muški.. najjednostavnije, ali tu se pojavila susjeda Žaklina, čiji je suprug inače bio zaposlen na naftnoj platformi. Svoje izostanke od kuće je nadoknađivao sa izdašnim računom koji je Žaklina nesmiljeno praznila. Bila je vesela i vrckava tridesetogodišnjakinja, željna dobrog kurca i pažnje, jer je drugo sve imala, a ja sam nekako došao kao naručen. I tako se ona ponudila da bude uz majstore kad su mi radili po kući, kako nešto ne bi otišlo u krivo. Doduše, otišlo je, jer se moje ideje uređenja nisu poklapale sa Žaklininim, pa sam tako naišao na neka rješenja koja su bila previše ženskasta za moj ukus. Na kraju sam ju pozvao da rasčistimo sizuaciju. Ne moram ni govoriti da je jedva dočekala. Praktički je dotrčala kod mene u nekoj kratkoj i lepršavoj minici, te prozirnoj majici za koju ti nije trebala mašta da znaš šta je ispod nje. čak je i grudnjak bio providan, pa su se lijepo ocrtavale bradavice na njenim povećim sisama.

- Suseda, ovak.. -započeo sam jedva se natjeravši da ju gledam u oči, a ne u sise- .. moje ideje se izgleda ne podudaraju sa vašima po pitanju uređenja prostora..
- Ma znam, ali.. -prekinula me onim svojim slatkim glasom- .. ja sam jednostavno htjela malo vedrine u kući, pa malo nešto onako.. cakasto.. kićasto.. jel..
- U redu.. -rekao sam i dalje poskrivečki gledajući one njene sise i zamišljao kako bi ih sad poljubio- .. ali da se dogovorimo za ubuduće..

Tu sam ju počeo voditi po kući i govoriti joj šta može, a šta ne, a ona je samo kimala glavom i ponekad bi kao malo bolje pogledala šta govorim, pa bi se sagnula, a ona minica bi se pomakla i otkrila crne tangice ispod nje, a noge su bile gole. Ja sam se jedva suzdržavao dok mi je kurac već napinjao gaće. Izgleda da je točno znala šta radi, jer kad smo došli do soba na gornjem katu jednostavno me je uhvatila za kurac i počela ga trljati preko hlača, stala na prste i poljubila me. Ja sam ju samo zagrlio i uzvratio poljubac, a moja ruka je završila ispod njene minice i na goloj guzi, dok je prst ušao ispod tangica i milovao njen šupčić.

Osjetio sam njene iznenađujuće čvrste sise na svojim prsima, a ruka je i dalje milovala moj kurac koji je sad bio definitivno pretvrd. Odlučila mu je pomoći i sagnula se, te mi otkopčala hlače i spustila ih sa gaćama, a kurac je oslobođen lupnuo po njenom licu. Samo je otvorila usta dok mi je spuštala gaće do gležnjeva i kurac je završio u njenim ustima. Cuclala ga je sa takvim guštom da sam se pitao kad je zadnji put imala kurac u ustima, ili u sebi općenito. Ja sam izvukao noge jednu po jednu iz hlača i gaća, dok je ona i dalje pušila moj kurac, a onda sam skinuo majicu sa sebe i ostao sam potpuno gol ispred nje. Pustila mi je napeti i slinavi kurac i uspravila se, te sam joj skinuo onu prozirnu majicu, a onda i otkopčao grudnjak, te oslobodio sise, koje su se samo malo objesile. Milovao sam ih lagano dlanovima, a onda se sagnuo i počeo ih ljubiti, pa liznuo svaku bradavicu, a ona se samo lagano trznula svaki put. Zatim sam se kleknuo i povukao joj naniže minicu, pa polako one tangice i ugledao sam obrijanu pičkicu koja se samo sjajila od neke kreme, kao da ju je netom obrijala. Poljubio sam ju u brežuljak i rukom prošao po njoj između nogu i osjetio sam kako je već lagano vlažna.

Žaklina je samo zatvorila oči naslonivši se rukama na moju glavu, dok sam ja lagano trljao njen klit palcem, a onda sam gurnuo jedan prst u njenu pičkicu, što je izazvalo duboki uzdah kod nje i lagani trzaj. Samo je lagano raširila noge i sad sam ju lagano jebao prstom, dok je ona duboko disala i grizla donju usnicu. Kurac mi je već pulsirao, pa sam ju povukao na krevet i bacio na leđa. Legla je na leđa, a ja sam joj raširio noge, pa se spustio između njih i sad sam ju lizao po klitorisu dok sam joj dva prsta ugurao u rupicu, te ju trljao iznutra. Nije joj trebalo dugo da svrši uz glasan vrisak i stiskanje nogu, pa mi je malo glavu stisla butinama. Nije mi smetalo, ali sam bar sad znao da je glasna kod svršavanja. Nakon toga sam se uspravio i ugurao joj kurac u pičkicu, a ona me odmah obgrlila dok sam bio u nekakvom polumisionarskom položaju. Zadigla je noge u zrak kako bi joj mogao zabijati kurac čim dublje, a na svaki moj ubod u njenu pičkicu dahtala je i zabijala nokte u moja leđa. Osjetio sam da neću još dugo, pa sam ga brzo izvukao i počeo joj svršavati po trbuhu i sisama, a koliko je bio jaki mlaz dio je završio i na njenom licu. Zadovoljno je mljackala i skupljala moju spermu sa sebe i oblizivala prste. Nakon toga se spustila do mog kurca i počela ga lizati i lagano drkati mijeseći mi usput jaja, pa je opet stajao spreman za novi boj, a ona se odmah namjestila okrenuvši mi guzu i izbacivši ju u zrak, pa sam stao na koljena iza nje i polako protrljao glavić dužu pice i malo do šupčića, a onda ga zabio svom snagom u njenu pičku. Zajecala je od gušta, a onda mi preko ramena dobacila:

- Sad ga nemoj vaditi kad svršavaš.. želim tvoju spermu u sebi.. .

Malo sam zastao, ali sam onda slegnuo ramenima, primio ju za bokove i počeo ju jebati. Stenjala je dok je krevet škripio ispod nas, što me malo razočaralo jer je bio potpuno nov. Dahtala je i jecala dok sam joj zabijao kurac do jaja u pičku. Curilo je iz nje, a sise su se ljuljale u ritmu jebanja. Ubrzo je još jednom svršila, a ja sam ju nastavio jebati povremeno mjenjajući tempo, pa sam izvlačio kurac skroz i onda ga polako vračao, što ju je izluđivalo, pa se nabijala prema meni. Nakon još nekih desetak minuta brzog jebanja sam počeo svršavati, nekako istovremeno kao i ona, te sam joj sad punio pičku svojom spremom dok su njeni sokovi zalili moja jaja i cijedili se niz njene butine na krevet.

Nakon toga smo ležali jedno kraj drugoga, pa mi se izjadala da nema kvalitetnog seksa, čak ni kad joj je muž doma, jer ga vidi samo navečer pošto je on satlno sa svojom ekipom po kafićima. A i taj se seks svodi na ono 'umoči, svrši i okreni se na drugu stranu', pa je rekla da se ne sjeća da je svršila tri puta za jednu večer, a ja sam ju samo pogledao i rekao:

- Jesi spremna za četvrti put?

Poljubila me i sad me zajahala i diktirala je svoj tempo. Trebalo nam je dugo da oboje ponovo svršimo, ali smo uspjeli. Od tada svaku večer kad dođem doma odem kod nje i dobro ju izjebem. Nekako mi je poseban gušt jebati ju u krevetu gdje i njen muž inače spava, ali najveći mi je gušt svršavati u njenu predivnu pičku.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija