Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susret s drugaricom iz prošlosti 2

Od posljednjeg susreta je prošlo 7 dana, nedjelja, još sunčana. A kako bolje provesti sunčanu nedjelju nego na vikendici uz roštilj, vino i dobar sex. Savršeni trio. Pozvao sam je, javila se istog trenutka, kao da je jedva čekala( poslije sam saznao da jest) poziv. Dogovorili smo se da je pokupim za pola sata. Uletio sam u kupatilo, kupanje, spremanje i gas do trgovine po namjernice i vino. Pokupio sam je i zaputili se, od grada do vikendice ima 20tak kilometara. U putu smo se već krenuli pipkati, ljubakati i maziti.

Nije moga da čeka jer sama pomisao šta nas čeka je bila napaljujuća. Na sebi sam imao pamučni sivi šorc bez bokserica ispod, bijelu majicu i patike, dok je ona bila u ljetnoj haljini sa cvijetnim dezenima. Od poljubaca i dodira, krenuo mi se dizati a kako nemam bokserice, jasno se stvorio šator. Svidjelo joj se što vidi, jer je to bila njena krivica odnosno ona je uzrokovala tu reakciju. Ljubila me, grickala uho te ruku sa grudi spuštala prema kita i krenula je maziti, lagano u ritmu muzike.

Samo jedan dodir bio je dovoljan da se skroz ukruti, može se reći da sam fino obdaren, ali sad je izgledao još veći. Sva krv iz tijela se slila u njega. Zavukla je rukicu u šorc i mazila ga a onda mi dala znak da podignem dupe sa sjedišta kako bi spustila šorc do koljena. Oduvijek sam volio blowjob dok vozim, pogotovo kroz naseljeno mjesto, dodatno me palila ideja da me neko trenutno vidi i zavidi :D. Skinula je patike, popela se na sjedište te glavu spustila u krilo, uff, koji osjećaj, liznula je sa svake strane te progutala koliko je mogla, kita se topila u njenim ustima, savršeno je pušila a drugom rukom masirala jaja.

Vidi se da je iskusna mala kurvica. Tušila se, pokušavala je da ga proguta cijelog, kako mi je to prijalo. Od uzbuđenja i užitka gubio sam razum. Lickala ga je sa strana a onda krenula da liže jaja, pa da ih sisa. Pretvorila se u pohotnu kurvicu željnu moje kite. Uhvatio sam je za kosu, nabijao joj kitu do grla, zagrcnula se ali se nije predavala. Pušila je dobrih 20min, a orgazam sam odgađao par puta tako što bih je prekinuo u pušenju i strastveno zažvaljio. Nekom se to gadi, mene iskreno pali i volim to.

Nisam više mogao odgađati orgazam ali bio sam svakako blizu vikendice, uhvatio sam je za kosu, nabio ga duboko u grlo i krenuo svršavati, punio sam joj grlo gustom spermom. Sve je progutala, kitu očistila i zadovoljno se vratila u svoje sjedište. Nedugo zatim, stigli smo na vikendicu. Stvari smo spustili ispred vikendice, podigao sam je i odnio na terasu, sad je bio moj red da joj se odužim. Krenulo sam je ljubiti od usana do vrata, skinuo sam bretele i haljina je pala na pod. Nije nosila grudnjak.

Spustio sam se do sisa, ljubio sam ih, grickao te mijesio jednu pa drugu, pa se spuštao do stomaka, odnosno pupka. Tada smo otkrili da je strašno pali kada joj ližem pupak. Također, mogli bismo biti viđeni, bilo je još vikendica u krugu od 200m. Napalila se toliko da su joj sokovi curlili niz butine, a pica se zbog sunca dodatno sijala. Spustio sam jezik na nju, liznuo klitoris a ona se stresla od zadovoljstva. Krenuo sam da je ljubim, grickam, uhvatila me za kosu i potiskala, nije željela da prestanem, vrištala i uživala je, jebavao sam je jezikom i trenutku me pritisla butinama za glavu, a nokte zabila u tjeme, svršavala je, sav sam bio umazan od njezinih sokova.

Dozvali smo se malo. Otišao sam naložiti vatru u kaminu kako bih nam mogao pripremiti večeru a ona je pospremila stvari u frižider. Bit će ovo duuuga noć.. Nastavit će se..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija