Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Swinger party

Bila bi to obična subotnja večer da se nisam odlučio promijeniti klub. Kao i svaki vikend otišao sam navečer u klub malo popiti i uživati u glazbi da se odmorim od svega. No ovaj vikend kada sam došao u svoj najdraži klub moj separe je bio zauzet iako sam dobar s gazdom i uvijek je taj separe moj. Pitao sam gazdu u čemu je problem, a on je odgovorio nešto tek toliko da odgovori. Naljutio sam se i otišao.

Kako sam lutao gradom gdje bih mogao tako sam ulazio i izlazio iz klubova i više nisam znao u kojem sam klubu. Ušao sam u jedan klub, bio je pristojan klub i odlučio biti tu (dobro pa jesam). Bilo je 1:00 kada sam ušao u klub. Družio sam se i pričao s ljudima. Sat je otkucao 1:30 kada su se vrata zaključala i svi su se počeli skidati. Prišla mi je jedna gospođa i pitala: "Šta je srećo? Sramiš se? Ajde da popravimo to". Zatim me skinula skroz dok nisam ostao samo u boxama.

Spustila se na koljena i izvadila moj kurac te ga počela pušiti. Rekla je: "Hoćeš me jebati?" i nastavila mi pušiti kurac. Gledao sam šta da radim i odlučio se prepustiti i uživati. Pušila je tako vješto da nisam mogao odbiti. Zatim se samo naguzila i rekla: "Jebi me najjače što možeš" i samo sam ušao u nju i počeo ju jebati najjače što sam mogao. Ona je stenjala i uživala. To su normalno vidjeli svi oko nas i prije nego sam se snašao kod mene su čekale žene u redu da ih jebem.

Nastavio sam jebati tu koju sam počeo i onda su se počele otimati za mene. Jedna ju je maknula i rekla sad sam ja na redu. Gurnula me na klupu jednu i samo sjela na kurac. Počela se nabijati brzo pa još brže. Jebali smo se neko vrijeme i onda ju je žena koju sam prvu jebao maknula s mene i povukla mene. Legla je na pod i počeo sam ju jebati dok su mi njezine noge bile na ramenima. Jebao sam ju tako jako da su nas opet počeli rastavljat. Mene je to toliko jako palilo što se otimaju za mene.

Opet me druga podigla, bacila na leđa i rekla: "Jebi mene još" te sjela opet na mene. Nabijala se jako a ja sam rekao: "Pa ne mogu više, svršit ću" ona se samo počela nabijati jače i rekla zločestim glasom: "Svrši u mene slobodno". Stvarno više nisam mogao izdržati i prije nego sam svršio prva žena koju sam jebao maknula je drugu i stavila kurac u usta te sam ispalio svu svoju spermu njoj u usta, progutala je sve i onako bezonrazno obrisala prstom usta i rekla: "Ja sam spremna za još".

Počela mi je ponovno pušiti kurac i nije trebalo puno da se ponovno digne. Ovaj put me odvela u sobu i zaključala. Rekla je: "Ovaj put želim da u mene svršiš i to bez ikakva ometanja". Opet je legla na ledja i stavila mi je noge na ramena a ja sam ju počeo jako jebati. Vidio sam kako uživa i stenje, bila je jako vlažna i jako mi je pasalo to jebanje. Rekla je: "Dugo je prošlo odkako me nije netko takav pun snage jebao" na što sam se ja samo nasmijao i nastavio ju jebati. Ona je počela svršavati koliko je uživala.

Rekla je: "htjela bih biti gore". Izašao sam iz nje i legao na krevet. Ona me opkoračila i sjela na mene, ali okrenula mi je leđa. Počela se jako nabijati što je meni normalno odgovaralo. Počeli su nam lupati na vrata i vikali: "Ajde niste jedini". Mi smo se nastavili jebati i rekao sam joj: "Opet sam blizu" na što je ona ubrzala i čekala da svršim u nju. Počeo sam se grčiti i izbacio sam svu preostalu spermu u njezinu pičku. Ona se nastavila nabijati još malo zatim prestala i počela mješati bokovima na mom kurcu. Ustala se te ga očistila od sperme, rekla je: "Kako volim tvoju spermu mmm". Kada smo završili, obukao sam se i pogledao na sat, kada sam vidio da je več 5:00 nisam mogao vjerovati, zahvalio sam gospođi i rekla je: "Dođi mi i drugi put" te mi dala svoj broj na papiriću.

Pustili su me van iz kluba te sam otišao kući.

Kraj.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija