Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI:ANINO IZNENAĐENJE

Nakon našega prvoga swing iskustva sa Tinom i njenim tadašnjim dečkom Dinom, Ana i ja poslje toga imali smo nekoliko susreta sa drugim parovima ili trojkama ovisno o našem raspoloženju. Ovo je priča o Anininom iznenađenju za moj rođendan. Bila je subota probudio sam se i ugledao Aninu poruku na mobitelu, "sretan rođendan ljubavi, večeras ćes dobiti moj poklon za rođendan :)". Vidjevši tu poruku totalno sam bio radoznao, a i napaljen jer poznavajući Anu biti će to sigurno ludi poklon. Počeo sam zamišljati razne scenarije i tako zamišljajući ljepo bacio drkicu.. .

Došla je večer, ljepo sam se uredio, izdepilirao svoje intimne djelove i čekao Anu. Kad je konačno došla strasno sam je zagrlio i poljubio te je odmah s vtata pitao kakav mi je poklon spremila. Sve u svoje vrjeme rekla je. Spremila je večeru i kada smo povečerali uhvatila me za ruku i povela nas u spavaću sobu. Počeli smo da se ljubimo i lagano skidamo, kada sam ostao potpuno gol sa već jako napetim kurcem gurnula me je na krevet, prekoračila me i podigla mi ruke iznad glave i vezala me lisicama. Pitao sam je sa smješkom šta je ovo, dio poklona za tvoj rođendan ljubavi bio je njen odgovor. Zatim mi je stavila povez na oči, malo me rajcala lagano mi lickajući glavić. Milovala me je po tjelu svojim rukama lickajući i ljubeći me po vratu prsima, lizala mi bradavice. Odjednom osjetio sam kako mi je netko počeo pušiti kurac, shvatio sam da je sa nama u sobi još jedna djevojka, a onda još veće iznenađenje, na svojim jajima i kurcu osjetio sam još jedna usta. Pitao sam Anu šta je to, tvoj poklon ljubavi samo se opusti, opustio sam se i počeo uživati. Zatim me jedna od njih prekoračila i sjela svojom pičkom na moja usta, isplazio sam jezik i ona se počela trljati po mojoj bradi i jeziku dok su mi druge dvije balavile i pušile kurac i jaja. Nakon nekog vremena skinule su mi povez i tada sam ugledao Tinu i još jednu djevojku. Sretan rođendan mačak rekla je Tina i strastveno me poljubila. Treća djevojka zvala se je Tamara, dok mi je Tamara pušila kurac gledajući me u oči, Ana mi je rekla kako ju je danas upoznala u sex shopu dok je kupovala neke stvarčice i da su dok su razgovarale rekla kako mi sprema poklon za rođendan zajedno sa našom frendicom Tinom sa kojom se je ranije dogovorila oko moga poklona i da ju je tada pitala ako bi se pridružila i ona na šta je Tamara odmah pristala.. .

Tamara uživaj na njemu, rekla je Ana, Tamara je namjestila pičku nad moj kurac i lagano se počela spuštati po mome kurcu, Ana mi je oslobodila ruke i ja sam počeo mjesiti Tamarine sise, a ona sa počela sve jače nabijati na moj kurac. Ana je legla kraj mene i raširila noge, a Tina je počela sa lizanjem njene pičke. Prebacio sam Tamaru na leđa ne vadeći svoj kurac iz nje, podigao noge na svoja ramena i počeo žestoko da je jebem, Tamara je stenjala i dahtala govoreći da je jebem jače, ulazio sam silovito u njenu pičku dok su mi jaja udarala o njene usmine. Kako je Tina bila nagužena kraj mene i obrađivajući Aninu pičku ja sam svoje prste počeo gurati u njenu i počeo je prstenjačiti. Nakon nekih desetak minuta Tamara je svršila. Ja sam zatim prišao Tini i počeo je jebati s guza, kada sam gurnuo svoj kurac do jaja Tina je vrisnula i rekla mmmm jedva sam čekala da osjetim tvoj kurac u sebi, na te njene riječi počeo sam je sve jače nabijati, Tina je samo mumljala i dahtala ne skidajući jezik sa Anine pičke, a Tamara se bacila na sisanje i lizanje bradvica i milovanja Aninih sisa i ubrzo je Ana počela svšavati, svršila je i Tina, nakon par minuta počeo sam i ja da svršavam prazneći se duboko u njoj.. .

Kada sam svršio legao sam na jednu stranu kreveta i gledao klupko prekrasnih žena kako uživaju jedna u drugoj. Zatim je Tina iz torbe izvukla dva strap ona i jednog dala Ani, a drugoga uzela sebi, monirale su ih na sebe i dali Tamri koja je počela da ih slini i balavi svojom slinom, kada ih je pripremila Ana je legla na leđa, a Tamare ju je prekoračila i svojom pičkom sjela na strap, Tina je stala iza nje i svoj počela gurati u njen čmar. Njih dvije počele su jebati Tamaru koja je počela da vrišti od strasti i uživanja. Kada sam vidio kako ju razvaljuju moj kurac ponovno se ukrutio i bio spreman za još jednu rundu, prišao sam Tamari i stao kurcem kraj njenih usta, samo ih je otvorila i ja sam počeo da svog macana guram duboko ju jebajući u njena usta. Tamara je bila ispunjena u svim svojim rupama i svršavala u naletima. Kada smo je dobro svo troje izjebali Tamara se srušila kraj nas sva zadovoljna. Zatim sam je legao na leđa, a Ana se popela i svojim čmarom lagano počela da se nabija na moj kurac, a Tina je svoj strap gurnula u Aninu pičku, Tina i ja počeli smo žestoko jebati Anu koja je uživala, ah ah to jebite me samo me razvaljujte.

Tamara je gledala kako razvaljujemo Anu i drkala svoju pičku. Nakon nekog vremena Ana je počela svršavati kao luda tresući se od orgazma. Zatim je sad bio red i na Tanji, zamjenile su mjesta i sada se Tanja svojim čmarom nabijati na moj kurac, a Ana ju je jebala u pičku. Tamara me je prekoračila i svoju pičku dala Tini koju je ona spremno prihvatila i počela je lizati gurajući svoje prste u njenu vlažnu pičku. Nakon nekih dvadesetak minuta takve jebačine Tina je počela svršavati, a za njom ubrzo i Tamara po neznam koji put. Zatim su njih tri kleknule otvorenih ustiju i čekale da ih isprskam svojom spermom po licu, stao sam iznad njih i počeo drkati nakon minut dva počeo sam svršavati po njihovim licima. Svo četvoro sretni i zadovoljni, Tmara je otišla da se otišira i sredi, a nas troje ostali smo ležati i maziti se. Tamara kada je završila došla nas je pozdraviti i izašla iz stana. Nas troje prepustili smo se strasti do duboko u noć. Bio je to moj najbolji poklon i rođendan u mome životu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija